E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νικολέτα Ράλλη: Έδωσε στεγνά τον άντρα που της έκανε bullying στον ΑΝΤ1 ‑«Είναι μισογύνης»

Η παρουσιάστρια περιέγραψε πως παραλίγο να χάσει τη δουλειά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/10/2018 | 21:27

Νικολέτα Ράλλη: Έδωσε στεγνά τον άντρα που της έκανε bullying στον ΑΝΤ1 ‑«Είναι μισογύνης»

Αποκαλύψεις έκανε η Νικολέττα Ράλλη, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, καθώς μίλησε για όσα συνέβησαν πριν το Late Night με το Γιώργο Λιάγκα. Το περιστατικό συνέβη όταν άφησε την εκπομπή της στο Μακεδονία ΤV για να κατέβει στην Αθήνα και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του Late Night.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ενώ είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει στο Late Night και είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη δουλειά της, υπήρχε συγκεκριμένο πρόσωπο που «έκανε πλύση εγκεφάλου στον Γιώργο Λιάγκα», προκειμένου να μην την πάρει στην εκπομπή του, γιατί «είναι μισογύνης ξεκάθαρα», όπως ανέφερε.

Συγκεκριμένα η Νικολέττα Ράλλη είπε:

«Όταν ήταν να πάω τότε στον Λιάγκα, που έφυγα από το Μακεδονία TV, γιατί δεν υπήρχε λόγος να αφήσω την εκπομπή μου αν δεν είχα κάτι άλλο. Υπήρχε τότε συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έκανε απίστευτη πλύση εγκεφάλου στον Λιάγκα για να μην με πάρει στην εκπομπή. Το οποίο το έμαθα μετά. Εάν δεν ήταν ο κύριος Λάτσιος στο δοκιμαστικό, θα έμενα χωρίς δουλειά.

Γιατί εγώ δεν θα πέρναγα από δοκιμαστικό, είχα δώσει τα χέρια και είχα αφήσει την εκπομπή μου για να είμαι στον Λιάγκα. Και πάω σε μια διαδικασία, βλέπω άλλες 15 κοπέλες και είχα πάθει σοκ. Μόλις έμαθα αυτό το πράγμα, που δεν μου έκανε καμία εντύπωση, γιατί μιλάμε για τεράστια εμμονή με μένα. Δεν το περίμενα ότι συνεχίζεται αυτό το πράγμα, όσοι είναι της δουλειάς ξέρουν ότι το κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα.

Δεν του έχω κάνει κάτι. Έχει γίνει μία, έχει γίνει δύο, έχει γίνει τρεις. Εγώ, την τρίτη βέβαια, δεν βγήκα, καλή ώρα, σαν τον Καπουτζίδη που βγήκε και μίλησε για κάτι. Πάλι πρόσφατα, επειδή έκανα μια ερώτηση στην εκπομπή μου, μου έστειλε μήνυμα "τελικά δεν αλλάζει ποτέ ο άνθρωπος. Ίδια είσαι και ίδια θα μείνεις". Είναι μισογύνης, ξεκάθαρα. Επειδή τον ξέρω χρόνια, έχει θέμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Δραγούμη: Πώς μια topless φωτογραφία σε παραλία της Ύδρας της άνοιξε την πόρτα για δουλειές

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Δεν είχε τίποτα χυδαίο και πρόστυχο» είπε η Ναταλία Δραγούμη για την επίμαχη φωτογραφία

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Έχετε μπει ποτέ στα social του; Θα σας σηκωθεί η τρίχα»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Με αφορμή τις δηλώσεις του γνωστού YouTuber

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid 23.06.2026
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.

Μαντόνα: Γιατί δεν θέλει πια να εμφανίζεται γυμνή – «Κάνω προκλητικά πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει λόγος»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Θέλω να κάνω αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - να σκέφτομαι και να φοράω ρούχα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στη μπανιέρα με αφρούς – Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε εικόνες από το μπάνιο μόνο με πετσέτα στα social media

Ανέστης Ευαγγελόπουλος: Η ατάκα «καρφί» για τις δηλώσεις της Ελληνίδου

E-Daily 3.Left 23.06.2026
O Ανέστης Ευαγγελόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και μέσα από τις δηλώσεις του έθιξε διάφορα θέματα.

Συνελήφθη, ξαναείδε τα παιδιά της μετά από χρόνια ‑ Σε τι φάση είναι η Britney Spears τώρα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η Britney Spears θέλει να ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της αλλά ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρει

Ανδρας με Αλτσχάιμερ πήγε σε συναυλία και αρχίζει να τραγουδά όταν θυμάται τους στίχους

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η σκληρή διάγνωση στα 51 και το λάθος των γιατρών

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε «Thank U, Next» με την κόρη του Μπεν Αφλεκ ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ γλέντησε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με την κόρη της Έμα και τη Σεραφίνα, κόρη του Αφλεκ