E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Δημοσίευση 29/10/2018 | 10:39

Κάλυμνος: Η μαθήτρια αποκάλυψε το φρικτό μυστικό που την βασάνιζε χρόνια

Από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα δικαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα ο 42χρονος που από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξέδιδε το ίδιο του παιδί, σε 68χρονο συνταξιούχο, έναντι ποσού από 5 έως 20 ευρώ την κάθε φορά!

Μαζί του, στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει και ο 68χρονος συνταξιούχος, ενώ οι κατηγορίες που βαραίνουν τους δύο άνδρες είναι: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σωματεμπορία ανηλίκου από ανιόντα συγγενή εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 15χρονη-σήμερα-κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ανδρών, την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους, και την προφυλάκισή τους μετά τις απολογίες τους. Επίσης με διάταξη του αρμόδιου εισαγγελέα είχαν δοθεί (για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) τόσο τα στοιχεία ταυτότητας όσο και οι φωτογραφίες των δύο δραστών στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πατέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 68χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της. Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 42χρονος πατέρας όσο και ο 68χρονος συνταξιούχος.

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται ενώ ακόμα και ο 42χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές όπου και εξακολουθούν να βρίσκονται μέχρι σήμερα. Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 5 Νοεμβρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερημώνουν από φοιτητές τα ΑΕΙ: Πολλές κενές θέσεις ‑ Aναμένεται να καταργηθούν τμήματα

Ελλάδα 20.08.2025
Λόγω του δημογραφικού και της μείωσης του συνολικού αριθμού των μαθητών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Μπαλί: Προσπάθησε να περάσει 1,4 κιλά κοκαΐνη κρυμμένη... σε seχ toy

Κόσμος 20.08.2025
Κινδυνεύει ακόμη και με θανατική ποινή

Σουηδία: Μεταφέρουν ολόκληρη εκκλησία στην άλλη άκρη ‑ Πόσο θα κοστίσει

Κόσμος 20.08.2025
Το εμβληματικό ξύλινο μνημείο 113 ετών, κινδυνεύει από καθιζήσεις και γι` αυτό πρόκειται να μεταφερθεί ολόκληρο σε απόσταση 5 χιλιομέτρων

Επανέρχονται τα 40άρια ‑ Ποια θα είναι η πιο θερμή ημέρα της εβδομάδας

Καιρός 20.08.2025
«Ρόλερ κόστερ» θυμίζει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες

Παραλίες: 11.500 καταγγελίες στο «MyCoast» για παραβάσεις

Ελλάδα 20.08.2025
Ποιες περιοχές είναι πρωταθλήτριες στην παράβαση

Χαλάνδρι: Στο κορμί της 47χρονης έμεινε η λάμα από το μαχαίρι του 28χρονου

Ελλάδα 20.08.2025
Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 47χρονης από τον 28χρονο στο Χαλάνδρι

«Πονοκέφαλος» η αναζήτηση φοιτητικής στέγης: Τα υψηλά ενοίκια εκτοξεύουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό

Ελλάδα 20.08.2025
«Τρομάζει» η αναζήτηση κατοικίας για τους φοιτητές που πέρασαν σε σχολές μακριά από το σπίτι τους

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Πέντε νεκροί και 14 νοσηλευόμενοι από τη νόσο των κλιματιστικών

Κόσμος 20.08.2025
Συνολικά 108 κρούσματα λεγεωνέλλωσης έχουν καταγραφεί στο Χάρλεμ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός‑σοκ από τον πρώτο γύρο του Γουίνστον Σάλεμ με 33 αβίαστα λάθη

Αθλητικά Νέα 20.08.2025
Πρόωρο φινάλε για τον Έλληνα τενίστα λίγες ημέρες πριν το US Open

Αγριο ξύλο σε συναυλία στην Καλιφόρνια ‑ Την άφησε αναίσθητη από τα χτυπήματα και έτρεξε να κρυφτεί

Κόσμος 20.08.2025
Αφορμή για το βίαιο περιστατικό ήταν το γεγονός ότι ο σύντροφος του θύματος έριξε το ποτό του πάνω στον άνδρα που της επιτέθηκε