E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μουζουράκης: Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ήμουν στο κρεβάτι και αισθάνθηκα να με...

"Είχαμε κάνει μια συμφωνία τον πατέρα μου"

Δημοσίευση 26/10/2018 | 14:51

Μουζουράκης: Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ήμουν στο κρεβάτι και αισθάνθηκα να με...

Ο Πάνος Μουζουράκης άνοιξε την καρδιά του και μοιράστηκε με τον Μιχάλης Πλεμμένο προσωπικές του σκέψεις, τόσο για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, όσο και για την απώλεια του πατέρα του.

«Η Μαρία ήταν ο δυνατός χαρακτήρας μέσα στη σχέση μας που με έκανε και εμένα να πατάω πιο πολύ στα πόδια μου. Με έκανε μέσα από αυτό να μπερδεύω τη ζήλια με το ενδιαφέρον ή να μπερδεύω την ανάγκη με την αγάπη. Μερικές φορές πρέπει να περάσεις δια πυρός και σιδήρου για να γίνει αυτό το πράγμα. Δηλαδή να κάψεις εκείνη τη φλάντζα που νόμιζες ότι θα σε σκότωνε. Να ξεπεράσεις εκείνη τη γραμμή που έλεγες: «Τώρα εγώ θα πεθάνω».

Όσο γερνάω, όσο μεγαλώνω, αισθάνομαι ότι επιθυμίες μου εκπληρώνονται πολύ πιο γρήγορα. Που σημαίνει ότι ή έχω συνδεθεί καλύτερα με αυτή την ανώτερη δύναμη το σύμπαν και το Θεό και μου εκπληρώνει τις ευχές μου. Ή τελειώνει ο χρόνος μου και είναι σε φάση: «Παιδιά δώστε του τα δώρα γιατί 2019 φεύγει αυτός!», είπε ο τραγουδιστής.

Με αφορμή το «Look at me dad» που έγραψε για τον πατέρα του, ο Πάνος Μουζουράκης εκμυστηρεύτηκε στο Happy Day:

«Το τραγούδι για τον πατέρα μου ήταν σαν αποχαιρετιστήριο δώρο. Το τραγούδι γράφτηκε το μισό στο αεροδρόμιο. Μπήκε για μια τυπική επέμβαση και την ώρα που έχω πάρει το αεροπλάνο και χάνω την ανταπόκριση με παίρνει ο Μανώλης, ο μεγάλος μου αδελφός και μου λέει: «Καλύτερα να γυρίσεις πίσω, γιατί κάτι πήγε στραβά». Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας μου ήταν σε μια κατάσταση που τον περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό. Συνειδητοποιώ ότι έχω χάσει και το πορτοφόλι μου στο αεροδρόμιο και τελικά πρόλαβα. Μάλιστα συνήλθε κιόλας λίγο πριν φτάσω και μας έκανε έναν υπέροχο επίλογο, ο οποίος με βοήθησε να γράψω και το υπόλοιπο μισό τραγούδι.

Αυτό που συνειδητοποίησα ήταν ότι αν είχα προλάβει την πτήση, θα είχα φύγει χωρίς πορτοφόλι στην Αμερική, θα είχα χάσει αυτόν τον υπέροχο επίλογο του πατέρα μου και θα έπρεπε να ξαναγυρίσω πίσω χωρίς να έχω λεφτά και πορτοφόλι. Οπότε κάτι με προστάτευσε εκεί. Είχαμε κάνει μια συμφωνία τον πατέρα μου. Επειδή εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μετά πολύ πράγμα. Για επιβεβαίωση απλά, αν φύγω εγώ πρώτα θα σου εμφανιστώ, μη χεστείς πάνω σου. Άμα φύγεις όμως εσύ πρώτα θέλω να μου κάνεις την ίδια χάρη. Κι όπως καθόμουν στο κρεβάτι και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, ξαφνικά αισθάνομαι να με χαϊδεύει. Το αισθάνθηκα τόσο έντονα που νόμιζα ότι η Μαρία είχε ξυπνήσει από δίπλα και με χάιδευε. Γύρισα και κοιμόταν η Μαρία. Κι εκεί κατά κάποιο τρόπο σαν να απαλύνθηκε ο πόνος και να τον ένιωσα.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της