E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ούτε ασχολούμαι με μικρότητες, ούτε με κατινιές»

Τι δήλωσε για τα σχόλια που έγιναν για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου

Δημοσίευση 25/10/2018 | 19:16

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ούτε ασχολούμαι με μικρότητες, ούτε με κατινιές»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από τη δημόσια τοποθέτηση του στα social media γύρω από τα σχόλια που έγιναν για την εμφάνιση της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, εξήγησε στον Νίκο Μουτσινά και στη νέα εκπομπή του OPEN «Για την παρέα», τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απάντηση.

«Υπάρχει μια λογορύπανση κάποια στιγμή. Η ομάδα εκεί προφανώς πήγε να κάνει λίγο πλάκα. Γιατί δεν ήταν μόνο ο Δημήτρης Παπανώτας, ήταν όλη η ομάδα που λίγο παρέσυρε τον άλλον. Το θέμα είναι καταρχήν ότι εμένα με ενόχλησε που κάποιος χλεύαζε τη γυναίκα μου και αυτό δεν το επιτρέπω έτσι κι αλλιώς και οφείλω να πάρω θέση σε αυτό το πράγμα. Κατά δεύτερον, με ενοχλεί πολύ το μήνυμα πίσω από αυτό και ως ακροατής και ως γονιός και ως άνθρωπος που συναναστρέφεται με νέους αρκετά, με ενοχλεί να περνά ένα μήνυμα- από ανθρώπους που έχουν καλώς ή κακώς βήμα δημόσιο – ενός προτύπου που εγώ διαφωνώ πάρα πολύ. Και σαν μήνυμα και σαν αξία και όπως θέλουμε να το πάρουμε.

Είμαι περίπου 18 χρόνια σε αυτό το χώρο. Ούτε ασχολούμαι με μικρότητες, ούτε με κατινιές. Με ενόχλησε σε διαφορετικά επίπεδα για αυτό και θεώρησα ότι πρέπει, ότι οφείλουμε όταν έχουμε αυτή την προσωρινή αναγνωρισιμότητα να κάνουμε και κάτι για αυτό πέρα από τον εαυτό μας. Για αυτό λόγο θέλησα με αφορμή όλο αυτό να οριοθετήσω καταρχήν κάτι σε σχέση με τη γυναίκα μου και κατά δεύτερον με ένα φαινόμενο που θεωρώ ότι πρέπει να το χειριστούμε αλλιώς», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου