E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα τροχαίου ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην Πανόρμου

Αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Δημοσίευση 25/10/2018 | 12:12

Θύμα τροχαίου ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην Πανόρμου

Θλίψη έχει προκαλέσει από χθες το μεσημέρι η είδηση ότι ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης έπεσε θύμα τροχαίου στην Πανόρμου. Το ατύχημα σύμφωνα με το tharrosnews συνέβη στη διασταύρωση των οδών Πανόρμου και Αργολίδος. Μάλιστα πρόκειται για σημείο καρμανιόλα, αφού σχεδόν κάθε ημέρα συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα εκεί. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί στη συγκεκριμένη διασταύρωση και τρία θανατηφόρα.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν στην μηχανή του όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Στο σημείο είχε νερά από το πότισμα που είχε κάνει ο δήμος στα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου. Όπως είπε ο ηθοποιός δεν έτρεχε, ενώ ευτυχώς φορούσε το κράνος του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αλλά και τα όσα είπε χθεςο πατέρας του ηθοποιού, ο Λεωνίδας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Τον Λεωνίδα τον έβαλαν σε δωμάτιο και περιμένουν να υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει στα πόδια για να γίνει η εγχείριση. Τώρα, πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε. Αύριο, την Δευτέρα, την Τρίτη. Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ. Κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονα. Του δίνουν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον πιάνουν» και συνέχισε: «Η επέμβαση ήταν να γίνει από χθες αλλά επειδή στην αξονική έδειξε ότι έχει πολλά αιματώματα στα πόδια πρέπει να υποχωρήσουν πρώτα. Είμαστε έτοιμοι από χθες αλλά πρέπει να περιμένουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid 26.11.2025
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid 26.11.2025
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz 26.11.2025
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid 26.11.2025
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social 26.11.2025
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid 26.11.2025
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid 26.11.2025
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»