E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η συγγνώμη της Τσιμτσιλή για τα κιλά και τα σχόλια ‑ Καρφιά για το Πρωϊνό

«Βγήκε να μας κουνήσει το δάχτυλο»

Δημοσίευση 25/10/2018 | 10:01

Η συγγνώμη της Τσιμτσιλή για τα κιλά και τα σχόλια ‑ Καρφιά για το Πρωϊνό

Τα σχόλια που έγιναν στο Happy Day της Τρίτης για τα κιλά και την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, πήραν μέσα σε μία μέρα διαστάσεις στα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ ενεπλάκησαν πολλά πρόσωπα σε μια δημόσια αντιπαράθεση μέσα από εκπομπές και social media.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της Πέμπτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να δώσει ένα τέλος στο θέμα.

Πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Ξέρετε ότι σε αυτή την εκπομπή ότι αφετηρία του σχολίου είναι πάντα το χιούμορ, καλή διάθεση και καλή πρόθεση. Ενδεχομένως αυτό να μην πετυχαίνει πάντα, είναι μια ζωντανή εκπομπή, είμαστε πολλοί άνθρωποι που συζητάμε και κάποιες φορές μπορεί να γίνονται και ατυχή σχόλια. Είμαστε εδώ, έχουμε το θάρρος και τα αντανακλαστικά αυτό να το δούμε, να το παραδεχτούμε και αν χρειαστεί να ζητήσουμε και συγγνώμη.

Εγώ χθες το βράδυ μίλαγα με τη Σίσσυ Χρηστίδου πάρα πολύ ώρα και τα βρήκαμε, της εξήγησα, το κατάλαβε. Οφείλω, ωστόσο, να ζητήσω συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις για bullying σε ανθρώπους με περισσότερα κιλά, αντιθέτως πάντα αυτοσαρκαζόμαστε και τρολάρουμε ο ένας τον άλλον για τα κιλά μας. Εγώ ποτέ δεν πλασάρω το πρότυπο μιας καχεκτικής κοπέλας, τα βάζω και τα κιλάκια μου και τα δείχνω και κάνω και την πλάκα μου. Οπότε, μακριά από εμάς αυτό το bullying».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, θέλησε να στείλει και ένα σαφές μήνυμα στο Πρωινό, με αφορμή τα σχόλια που είχαν κάνει για το Happy Day: «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

«Αντίστοιχα μπορείς να πεις ότι υπάρχει μια σκοπιμότητα από μια άλλη εκπομπή που παίζει απέναντι και αντί να κοιτάξει τη γίνεται στον σχολιασμό τον δικό της. Εγώ θυμώνω που μια εκπομπή πριν από έναν μήνα σχολίασε με τόσο άστοχο και τόσο χυδαίο τρόπο κάνοντας ακόμα και εφέ στο μοντάζ το χέρι πριν και μετά το ρετούς, ότι αυτή η εκπομπή και συνεργάτης της βγήκε να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας πει αν είναι ντροπή» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Emily in Mykonos: Το ελληνικό φαγητό που έκλεψε την καρδιά των ηθοποιών στα γυρίσματα της σειράς

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η παρέα του Emily in Paris βρίσκεται ήδη στη Μύκονο

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

Η Βανέσα Τραμπ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Παραμένω αισιόδοξη», το μήνυμά της στο Instagram

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια και τα πέντε παιδιά της

«Δεν άξιζε τέτοια τύχη στη Γωγώ Μαστροκώστα» – Η Ελένη Μπούση σοκάρει για την υγεία της κουμπάρας της

E-Daily 3.Left 21.05.2026
Βαθιά συγκινημένη, η Ελένη Μπούση θέλησε να στείλει τις πιο θερμές της ευχές

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ρένας Μόρφη, κάλεσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να... βρουν πόσα μπότοξ έχει κάνει

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια φαίνεται να κάνει αστείες γκριμάτσες για να διαπιστωθεί, αν έχει παρέμβει στο πρόσωπό της