E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η συγγνώμη της Τσιμτσιλή για τα κιλά και τα σχόλια ‑ Καρφιά για το Πρωϊνό

«Βγήκε να μας κουνήσει το δάχτυλο»

Δημοσίευση 25/10/2018 | 10:01

Η συγγνώμη της Τσιμτσιλή για τα κιλά και τα σχόλια ‑ Καρφιά για το Πρωϊνό

Τα σχόλια που έγιναν στο Happy Day της Τρίτης για τα κιλά και την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, πήραν μέσα σε μία μέρα διαστάσεις στα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ ενεπλάκησαν πολλά πρόσωπα σε μια δημόσια αντιπαράθεση μέσα από εκπομπές και social media.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της Πέμπτης, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλησε να δώσει ένα τέλος στο θέμα.

Πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Ξέρετε ότι σε αυτή την εκπομπή ότι αφετηρία του σχολίου είναι πάντα το χιούμορ, καλή διάθεση και καλή πρόθεση. Ενδεχομένως αυτό να μην πετυχαίνει πάντα, είναι μια ζωντανή εκπομπή, είμαστε πολλοί άνθρωποι που συζητάμε και κάποιες φορές μπορεί να γίνονται και ατυχή σχόλια. Είμαστε εδώ, έχουμε το θάρρος και τα αντανακλαστικά αυτό να το δούμε, να το παραδεχτούμε και αν χρειαστεί να ζητήσουμε και συγγνώμη.

Εγώ χθες το βράδυ μίλαγα με τη Σίσσυ Χρηστίδου πάρα πολύ ώρα και τα βρήκαμε, της εξήγησα, το κατάλαβε. Οφείλω, ωστόσο, να ζητήσω συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις για bullying σε ανθρώπους με περισσότερα κιλά, αντιθέτως πάντα αυτοσαρκαζόμαστε και τρολάρουμε ο ένας τον άλλον για τα κιλά μας. Εγώ ποτέ δεν πλασάρω το πρότυπο μιας καχεκτικής κοπέλας, τα βάζω και τα κιλάκια μου και τα δείχνω και κάνω και την πλάκα μου. Οπότε, μακριά από εμάς αυτό το bullying».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όμως, θέλησε να στείλει και ένα σαφές μήνυμα στο Πρωινό, με αφορμή τα σχόλια που είχαν κάνει για το Happy Day: «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

«Αντίστοιχα μπορείς να πεις ότι υπάρχει μια σκοπιμότητα από μια άλλη εκπομπή που παίζει απέναντι και αντί να κοιτάξει τη γίνεται στον σχολιασμό τον δικό της. Εγώ θυμώνω που μια εκπομπή πριν από έναν μήνα σχολίασε με τόσο άστοχο και τόσο χυδαίο τρόπο κάνοντας ακόμα και εφέ στο μοντάζ το χέρι πριν και μετά το ρετούς, ότι αυτή η εκπομπή και συνεργάτης της βγήκε να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας πει αν είναι ντροπή» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Harry Styles ‑ Zoe Kravitz: Όλα όσα ξέρουμε για το πιο hot ζευγάρι του 2026

E-Daily 1.Hero 27.04.2026
Όλα φαίνεται να ξεκινούν στα τέλη του 2025

Παίκτρια του κροατικού Your Face Sounds Familiar μεταμορφώθηκε σε Αννα Βίσση και εντυπωσίασε ‑Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Nora Ćurković «έκλεψε» την παράσταση και κατέκτησε τη νίκη στο show

Φιναλίστ του X Factor κατηγορείται για τον θάνατο γνωστής influencer έξω από κλαμπ στο Λονδίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει η Γκαμπριέλ Καρίνγκτον. Υπέκυψε στα τραύματά της η 32χρονη influencer που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό της

Τζολί – Πιτ: H καθυστέρηση της δίκης, οι ισχυρισμοί και η νομική μάχη των 164 εκατ. δολαρίων

E-Daily 3.Left Χτες
Η Angelina Jolie εμφανίζεται πρόθυμη να δεχτεί νέα καθυστέρηση στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt για το γαλλικό οινοποιείο Château Miraval

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left Χτες
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left Χτες
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Προχτές
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Προχτές
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά