E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές: Ολομόναχος 6χρονος στα γενέθλια του

Το διαδίκτυο ανέλαβε δράση!

Δημοσίευση 23/10/2018 | 16:15

Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές: Ολομόναχος 6χρονος στα γενέθλια του

Ένα 6χρονο αγόρι από την Αριζόνα των ΗΠΑ δέχτηκε πολλές θερμές ευχές και ειδικές προσκλήσεις, όταν μια λυπητερή φωτογραφία από τα γενέθλιά του έγινε viral στο Διαδίκτυο.

Ο Τέντι κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή αλλά…δεν εμφανίστηκε κανείς. Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε μια σπαραξικάρδια φωτογραφία στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Η Ματσίνι δήλωσε ότι είχαν σταλεί 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία και ότι μάλιστα είχε μιλήσει με κάποιους γονείς την προηγούμενη ημέρα που είπαν ότι θα πήγαιναν. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε κανείς.

Κύμα ευχών για τον 6χρονο

Η viral φωτογραφία προκάλεσε κύμα θερμών ευχών για τα γενέθλια του αγοριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους, όπως η Τζάκι Γουάρντ, χρήστης του Facebook, που έγραψε «Χρόνια Πολλά Τέντι! Οι άνθρωποι κάποιες φορές είναι παράξενοι και απερίσκεπτοι. Συμβαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι εξαιρετικός, απλά οι άνθρωποι είναι ανόητοι. Θερμές ευχές, μικρέ!».

Η ομάδα μπάσκετ της Αριζόνα Phoenix Suns προσκάλεσε επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Los Angeles Lakers. «Πώς σου φαίνεται να γιορτάσεις με χιλιάδες ανθρώπους στο γήπεδό μας! Ολοδικά σου τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης #SunsVSLakers! Θα τα πούμε σύντομα!» ανέφεραν οι Suns στο Twitter. Ο Τέντι έλαβε επίσης πρόσκληση από την ομάδα ποδοσφαίρου Phoenix Rising να παρακολουθήσει έναν αγώνα της την Παρασκευή.

Η οικογένεια του Τέντι σχεδιάζει να γιορτάσει τα γενέθλια σήμερα το βράδυ, διαβάζοντας τις ευχές που εστάλησαν στην οικογένεια και αποδέχθηκε τις προσκλήσεις για τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», δήλωσε η Ματσίνι, προσθέτοντας ότι το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι το πρώτο που θα παρακολουθήσει από κοντά ο Τέντι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid 06.04.2026
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid 06.04.2026
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη

Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά

Tabloid 06.04.2026
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη μεγάλη απώλεια που βιώνει

1% Club: Ποια ήταν η ερώτηση που μάντεψε σωστά μόλις 1 στους 100 Έλληνες;

TV Buzz 06.04.2026
Το δεύτερο επεισόδιο του 1% Club προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν πω ότι επιστρέφω στην πολιτική, ας βγει όλη η Ελλάδα να με φτύνει»

Tabloid 06.04.2026
Ο Απόστολος Γκλέτσος, καλεσμένος χθες (6/4) στο Ψυχαγωγία Κυριακάτικα, απάντησε στο αν θα επιστρέψει στην πολιτική και αν είχε κάνει ποτέ ως δήμαρχος ρουσφέτι.

Viral στις ΗΠΑ το βίντεο με την κίνηση ενός 68χρονου ντελιβερά που του έφερε φιλοδωρήματα $40.000

Παράξενα 06.04.2026
Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νταν Σίμπσον σταμάτησε σε μίνι μάρκετ για να αγοράσει αναψυκτικό για τον πελάτη που είχε κάνει παραγγελία μια πίτσα επειδή η πιτσαρία δεν είχε

Δύσκολες ώρες για τη Λίνα Σακκά

Tabloid Χτες
Μια βαθιά συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε η Λίνα Σακκά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου

Τα Φιλαράκια: Η αποκάλυψη της Λίζα Κούντροου για τον ρόλο της Φίμπι

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν χαζούλα, όπως πίστευαν όλοι», τόνισε σε νέα συνέντευξή της

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ανάρτηση της από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Tabloid Χτες
H γνωστή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση από το μαιευτήριο, επιλέγοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Instagram story

Σοφία Αλιμπέρτη: Η on air έκπληξη στον Good Job Nicky ‑ «Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα»

Tabloid Χτες
«Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που είναι ο γιος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει μια ιδέα να γίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης»

Tabloid Χτες
Σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε και σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς τηλεθεατές προχώρησε ο Χάρης Ρώμας