E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Εκτός εαυτού η Βίκυ Καγιά

«Δεν είστε ωραίες! Είσαστε οι ωραίες της γειτονιάς»

Δημοσίευση 23/10/2018 | 08:47

GNTM: Εκτός εαυτού η Βίκυ Καγιά

Για τα καλά έχουν ανάψει τα αίματα στο Greece’s Next Top Model και γαι χάριν της τηλεθέασης οι καταστάσεις φτάνουν στα άκρα.. Στο χθεσινό επεισόδιο τον ρόλο της σκληρής ανέλαβε η Βίκυ Καγιά η οποία τα είπε έξω από τα δόντια σε παίκτρια που αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των κριτών. Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο τα υποψήφια next top models κλήθηκαν να υιοθετήσουν στιλ μαλλιών που πιθανότατα δεν θα τολμούσαν ποτέ.

Ανάμεσα στα κορίτσια που ξέσπασαν σε κλάματα επειδή τους ζητήθηκε να κάνουν κάτι που δεν ήθελαν ήταν και η Ειρήνη Στεριανού, η οποία κλήθηκε να κάνει ένα πολύ κοντό κούρεμα, παρόμοιο με αυτό της Rihanna. Όμως η αντίδραση της Ειρήνης αλλά και των υπόλοιπων κοριτσιών έβγαλε εαυτού τη Βίκυ Καγιά.

«Είναι δικά του τα μαλλιά; Γιατί εγώ ξέρω ότι δεν είναι δικά σου τα μαλλιά είναι τρέσες. Θεωρείσαι η πιο ωραία μελαχρινή που υπάρχει στην Ελλάδα; Θεωρείς ότι αν σε δει κάποιος με αυτά τα μαλλιά θα πει “wow περίμενα τη στιγμή να την κλείσω για το εξώφυλλό μου;”. Κοίταξε με σε παρακαλώ! Το θεωρείς;», είπε η κριτής του διαγωνισμού και το μοντέλο απάντησε: «Με το άλλο σίγουρα δεν θα με θέλει κανένας».

Και τότε η Βίκυ Καγιά με έντονο ύφος πρόσθεσε: «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Με το άλλο έχεις ένα chance να γίνεις κάποια. Με αυτό το μαλλί δεν έχεις καμία ευκαιρία να γίνεις τίποτα και καμία. Θα είσαι πάντα μια γλυκιά μελαχρινή κοπελίτσα που κάνεις λίγο σέξι. Ή θα γίνεις μοντέλο ή θα μείνεις η ωραία της γειτονιάς. Δεν μπορώ να σας βλέπω να κάνετε έτσι, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κορίτσια, έχετε έρθει όλες με κάτι μαλλάκια γλυκούτσικα, μακρούτσικα με λίγο μπουκλάκι και νομίζετε ότι είστε ωραίες. Δεν είστε ωραίες! Είσαστε οι ωραίες της γειτονιάς. Πρέπει να θες το κοντό Ειρήνη, γιατί αυτό το μαλλί δεν σου πάει αγάπη μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left Χτες
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.