E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Όλα το έδειχναν από την αρχή

Δημοσίευση 22/10/2018 | 18:16

Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Το κρανίο που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Πρέβεζα, έμελλε να είναι η αρχή του τέλος μιας αγωνιώδους έρευνας, που κράτησε οκτώ ολόκληρα χρόνια. Τόσα είναι τα χρόνια που οι συγγενείς της άτυχης Αγγελικής, αναζητούσαν έστω ένα ίχνος της.

Σήμερα το πρωί ήρθε η πιο τραγική είδηση για εκείνους: Το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα, είναι της άτυχης Αγγελικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, από τις εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Βιολογικών & Βιοχημικών Εξετάσεων & Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προέκυψε ότι ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την 14/10/2018, ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 16/06/2010 στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, δηλαδή στην Αγγελική Πεπόνη.

Όλα «έδειχναν» από την αρχή Αγγελική Πεπόνη

Οι κάτοικοι της περιοχής, που γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια για την εξαφάνιση της Αγγελικής, μόλις άκουσαν ότι στην περιοχή βρέθηκε κρανίο, άρχισαν να κάνουν τις «συνδέσεις».

Το κρανίο ανήκε σε γυναίκα που πέθανε πριν από περίπου 8 χρόνια. Τότε, δηλαδή που είχε εξαφανιστεί η Αγγελική…

Ο τραυματισμός της Αγγελικής που άρχισε να αποκαλύπτει την τραγική αλήθεια
Η κοπέλα όσο ήταν εν ζωή, είχε ένα τροχαίο ατύχημα, στις 30 Δεκεμβρίου του 2009. Τότε, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και συγκεκριμένα είχε κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα. Στο κρανίο που βρέθηκε αυτές τις μέρες στο χωράφι, υπήρχε επίσης, κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα.

Μόλις ο φάκελος της κοπέλας έφτασε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ιωαννίνων, από το νοσοκομείο της Άρτας που είχε νοσηλευτεί τότε μετά το ατύχημα, δυστυχώς, το τραγικό φινάλε της ιστορίας της άρχισε να φαίνεται.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωντανή την άτυχη Αγγελική, πριν από την εξαφάνισή της, ήταν ο 59χρονος φίλος της που αρνήθηκε ότι γνωρίζει το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη