E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: 15χρονος μαθητής παρενοχλήθηκε σeξουαλικά από... 60χρονο συμμαθητή του

Το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις

Δημοσίευση 19/10/2018 | 08:15

Κρήτη: 15χρονος μαθητής παρενοχλήθηκε σeξουαλικά από... 60χρονο συμμαθητή του

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει το θέμα της σeξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε ένας μαθητής 15 ετών στην Κρήτη, από 60χρονο... συμμαθητή του.

Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί, έχει υποβληθεί μήνυση, το σχολείο έδιωξε τον 60χρονο μαθητή, ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λαμβάνονται αστυνομικές καταθέσεις και από άλλους μαθητές για τυχόν θυματοποίησή τους από τον ίδιο άνθρωπο.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πλήρως από τους εκπαιδευτικούς κύκλους, όμως φαίνεται πως ακόμη «δεν ανοίγουν στόματα», καθώς φοβούνται ότι θα διασυρθεί το εν λόγω σχολείο. Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης για τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος των μαθητών του σχολείου, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και διενεργείται έρευνα.

Την ίδια ώρα, μαθητές του εν λόγω σχολείου και οι γονείς τους είναι σοκαρισμένοι, ενώ, όταν μαθεύτηκε η υπόθεση της σeξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε ο ανήλικος από τον 60χρονο, υπήρξε άμεσα κινητοποίηση για να απομονωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος από τα παιδιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα, όταν το αγόρι αποκάλυψε έντρομο τα όσα του συνέβησαν στους γονείς του, και εν συνεχεία στη διεύθυνση του σχολείου. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει έρευνα και να αποκαλυφθεί πως θύματα των σeξουαλικών ορέξεων του 60χρονου είχαν πέσει και άλλα παιδιά-μαθητές του σχολείο. Η προσπάθεια σeξουαλικής παρενόχλησης δεν έγινε στους χώρους του σχολείου, αλλά στο σπίτι του 60χρονου.

Οι γονείς του σχολείου προέβησαν σε μήνυση σε βάρος του 60χρονου, καθώς, μετά από έρευνα που έγινε στο σχολείο, παιδιά-θύματά του, που τόσο καιρό δεν μιλούσαν, «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν πως και εκείνα είχαν δεχτεί ανάλογη συμπεριφορά από τον εν λόγω συμμαθητή τους.

Κατόπιν τούτου, ο 60χρονος απομακρύνθηκε από το σχολείο. Ωστόσο, το όλο συμβάν ήταν αρκετό για να αναστατώσει τόσο τους γονείς όσο και τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου.

Τον κάλεσε σπίτι του για να δουν «pοζ» ταινίες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μαθητής του σχολείου που έκανε την καταγγελία, ο 60χρονος, παριστάνοντας τον φίλο, κατάφερε να πείσει το 15χρονο αγόρι να πάνε στο σπίτι του τελειώνοντας το μάθημα, για να μιλήσουν και να χαλαρώσουν.

Στο σπίτι όμως του 60χρονου, το 15χρονο αγόρι έμελλε να ζήσει μια άκρως τρομακτική εμπειρία, που μάλλον θα θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο μαθητής του σχολείου ο οποίος θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό τηλεφωνώντας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», οι διαθέσεις του 60χρονου άρχισαν σιγά-σιγά να ξεφεύγουν κατά πολύ από το φιλικό επίπεδο, φέρνοντας σε δύσκολη, άβολη και δυσάρεστη θέση τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος δεν ήξερε από πού να φύγει για να προστατευτεί από τις πονηρές ορέξεις του.

«Όταν πήγαν στο σπίτι, ο 60χρονος έβαλε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Μιλούσε συνέχεια για το σeξ και επιχείρησε να “ρίξει” τον 15χρονο στο κρεβάτι», τόνισε φανερά σοκαρισμένος ο μαθητής, μεταφέροντας τα όσα τους είπε ότι έζησε στο σπίτι του 60χρονου ο 15χρονος. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος δεν είχε προσκαλέσει μόνο μία φορά το ανυποψίαστο 15χρονο αγόρι στο σπίτι του, αλλά δύο, επιχειρώντας και τις δύο φορές να τον παρενοχλήσει σeξουαλικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η μεγάλη τραγουδίστρια Μαρινέλλα

Ελλάδα 28.03.2026
Η «μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού» άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από μήνες νοσηλείας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό: Δύο νεκροί σε διπλό τροχαίο ‑ Θύμα και ο υπάλληλος που έσπευσε σε βοήθεια

Ελλάδα 28.03.2026
Ο οδηγός ΙΧ σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με νταλίκα, ενώ λίγο αργότερα υπάλληλος του παραχωρησιούχου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Ισχυρή κακοκαιρία την Τετάρτη: 7 περιοχές σε επιφυλακή με καταιγίδες, 10 μποφόρ και πλημμυρικό κίνδυνο

Καιρός 28.03.2026
Δύο σενάρια για την πορεία του βαρομετρικού χαμηλού - το πιο δύσκολο «χτυπά» Αττική, Πελοπόννησο και Θεσσαλία

Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το «Πηγάδι του Διαβόλου» στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Ελλάδα 28.03.2026
Επτά εξειδικευμένοι σπηλαιοδύτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την επιχείρηση ανάσυρσης, ενώ από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην περιοχή η οικογένεια του άτυχου δύτη.

Κλείνει στις 14:00 ο σταθμός Μετρό Σύνταγμα λόγω αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Ελλάδα 28.03.2026
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. ο σταθμός των Γραμμών 2 και 3 κλείνει μία ώρα πριν τη συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Βρετανία: Αφγανός μετανάστης καταδικάστηκε σε 15 χρόνια για βιασμό 12χρονης που έπαιζε στις κούνιες

Κόσμος 28.03.2026
Ο 23χρονος Αχμάντ Μουλαχίλ συνέλαβε και βίασε την ανήλικη στο Νιούνιτον, μόλις τέσσερις μήνες μετά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αιτών άσυλο.

Βρέφος Πύργου: «Το δάγκωναν τα ξαδέρφια του, έπεσε από το καρότσι» – Οι δικαιολογίες της 18χρονης μητέρας

Ελλάδα 28.03.2026
Ο διοικητής του νοσοκομείου Πύργου αποκάλυψε τους ισχυρισμούς της μητέρας, ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι «κάτι περίεργο συνέβαινε».

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science 28.03.2026
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός 28.03.2026
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος 28.03.2026
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.

Πάτρα: Η 18χρονη μητέρα του κακοποιημένου βρέφους είναι εκ νέου έγκυος χωρίς να το γνωρίζει

Ελλάδα 28.03.2026
Το 10 μηνών κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με εγκαύματα, δαγκωματιές και πολλαπλά κατάγματα - η μητέρα κρατείται και αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση.

Αχαΐα: Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν τη νύχτα σε σπίτι – Χτυπούσαν τη μητέρα μπροστά στην 15χρονη κόρη της

Ελλάδα 28.03.2026
Οι ληστές άσκησαν σωματική βία για να αποσπάσουν τον κωδικό χρηματοκιβωτίου, ενώ η ανήλικη παρακαλούσε: «Σας παρακαλώ μη την χτυπάτε».