E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: 15χρονος μαθητής παρενοχλήθηκε σeξουαλικά από... 60χρονο συμμαθητή του

Το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις

Δημοσίευση 19/10/2018 | 08:15

Κρήτη: 15χρονος μαθητής παρενοχλήθηκε σeξουαλικά από... 60χρονο συμμαθητή του

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει το θέμα της σeξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε ένας μαθητής 15 ετών στην Κρήτη, από 60χρονο... συμμαθητή του.

Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί, έχει υποβληθεί μήνυση, το σχολείο έδιωξε τον 60χρονο μαθητή, ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λαμβάνονται αστυνομικές καταθέσεις και από άλλους μαθητές για τυχόν θυματοποίησή τους από τον ίδιο άνθρωπο.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται πλήρως από τους εκπαιδευτικούς κύκλους, όμως φαίνεται πως ακόμη «δεν ανοίγουν στόματα», καθώς φοβούνται ότι θα διασυρθεί το εν λόγω σχολείο. Οι πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης για τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος των μαθητών του σχολείου, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και διενεργείται έρευνα.

Την ίδια ώρα, μαθητές του εν λόγω σχολείου και οι γονείς τους είναι σοκαρισμένοι, ενώ, όταν μαθεύτηκε η υπόθεση της σeξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε ο ανήλικος από τον 60χρονο, υπήρξε άμεσα κινητοποίηση για να απομονωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος από τα παιδιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα, όταν το αγόρι αποκάλυψε έντρομο τα όσα του συνέβησαν στους γονείς του, και εν συνεχεία στη διεύθυνση του σχολείου. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει έρευνα και να αποκαλυφθεί πως θύματα των σeξουαλικών ορέξεων του 60χρονου είχαν πέσει και άλλα παιδιά-μαθητές του σχολείο. Η προσπάθεια σeξουαλικής παρενόχλησης δεν έγινε στους χώρους του σχολείου, αλλά στο σπίτι του 60χρονου.

Οι γονείς του σχολείου προέβησαν σε μήνυση σε βάρος του 60χρονου, καθώς, μετά από έρευνα που έγινε στο σχολείο, παιδιά-θύματά του, που τόσο καιρό δεν μιλούσαν, «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν πως και εκείνα είχαν δεχτεί ανάλογη συμπεριφορά από τον εν λόγω συμμαθητή τους.

Κατόπιν τούτου, ο 60χρονος απομακρύνθηκε από το σχολείο. Ωστόσο, το όλο συμβάν ήταν αρκετό για να αναστατώσει τόσο τους γονείς όσο και τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου.

Τον κάλεσε σπίτι του για να δουν «pοζ» ταινίες

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μαθητής του σχολείου που έκανε την καταγγελία, ο 60χρονος, παριστάνοντας τον φίλο, κατάφερε να πείσει το 15χρονο αγόρι να πάνε στο σπίτι του τελειώνοντας το μάθημα, για να μιλήσουν και να χαλαρώσουν.

Στο σπίτι όμως του 60χρονου, το 15χρονο αγόρι έμελλε να ζήσει μια άκρως τρομακτική εμπειρία, που μάλλον θα θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε ο μαθητής του σχολείου ο οποίος θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό τηλεφωνώντας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», οι διαθέσεις του 60χρονου άρχισαν σιγά-σιγά να ξεφεύγουν κατά πολύ από το φιλικό επίπεδο, φέρνοντας σε δύσκολη, άβολη και δυσάρεστη θέση τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος δεν ήξερε από πού να φύγει για να προστατευτεί από τις πονηρές ορέξεις του.

«Όταν πήγαν στο σπίτι, ο 60χρονος έβαλε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Μιλούσε συνέχεια για το σeξ και επιχείρησε να “ρίξει” τον 15χρονο στο κρεβάτι», τόνισε φανερά σοκαρισμένος ο μαθητής, μεταφέροντας τα όσα τους είπε ότι έζησε στο σπίτι του 60χρονου ο 15χρονος. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος δεν είχε προσκαλέσει μόνο μία φορά το ανυποψίαστο 15χρονο αγόρι στο σπίτι του, αλλά δύο, επιχειρώντας και τις δύο φορές να τον παρενοχλήσει σeξουαλικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέσα σε προαύλιο σχολείου βiάστηκε η 12χρονη στην Πάτρα

Ελλάδα 19.11.2025
Κανόνισαν ραντεβού μέσω Instagram

Χριστούγεννα 2025: Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο – Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα

Ελλάδα 19.11.2025
Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 19.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Οι διάλογοι που καίνε τη σπείρα με τις τηλεφωνικές απάτες: «Το τσιμπήσαμε το διχίλιαρο;»

Ελλάδα 19.11.2025
Γιγαντιαία εγκληματική οργάνωση, με λεία που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ

Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας στη ΒΔ Ελλάδα

Καιρός 19.11.2025
Πού χρειάζεται προσοχή

Νέος Κόσμος: Ήξερε πολεμικές τέχνες ο 29χρονος, είχε επιτεθεί με κοπίδι σε 3 άτομα πριν από 1 μήνα

Ελλάδα 19.11.2025
Ατομο εξαιρετικά επιθετικό φαίνεται πως είναι ο 29χρονος αλβανικής καταγωγής

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος Χτες
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»