E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Η απογοήτευση του πατέρα της

Δημοσίευση 18/10/2018 | 13:36

Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε η πανέμορφη κόρη δύο καταξιωμένων ηθοποιών, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στο talent show του ΣΚΑΪ. Αλλά, δυστυχώς για εκείνη και προς απογοήτευση του μπαμπά της, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια, καμία από τις τέσσερις καρέκλες των coaches δεν γύρισε.

Ο λόγος για τη Μαρίλια Μητρούση, την κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου. Η 23χρονη έχει κληρονομήσει, πέρα από τα χαρακτηριστικά και των δύο γονιών της και την αγάπη τους για τις Τέχνες. Αν και η ίδια επέλεξε το δρόμο της μουσικής, έχοντας και ανάλογες σπουδές.

Ωστόσο, στην εμφάνισή της στο «The Voice» είχε αρκετές αστάθειες, λόγω άγχους όπως και η ίδια εξήγησε, με αποτέλεσμα να μη γυρίσει κανείς από τους τέσσερις κριτές.

«Το’ χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε ότι η φωνή της θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο. «Πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», της είπε.

Και κάπου εκεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια, εξηγώντας ποιος είναι ο μπαμπάς της. «Τώρα που σας βλέπω, καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», συνέχισε.

Για να συμφωνήσει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Tabloid 08.01.2026
Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid 08.01.2026
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media 08.01.2026
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Tabloid 08.01.2026
«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»

Tabloid 08.01.2026
«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Tabloid 08.01.2026
Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Tabloid 08.01.2026
Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Rihanna: Η Valentine’s συλλογή που έριξε το Instagram

Tabloid 08.01.2026
Η Rihanna ποζάρει με lingerie και προκαλεί πανικό

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid Χτες
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας