E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Η απογοήτευση του πατέρα της

Δημοσίευση 18/10/2018 | 13:36

Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε η πανέμορφη κόρη δύο καταξιωμένων ηθοποιών, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στο talent show του ΣΚΑΪ. Αλλά, δυστυχώς για εκείνη και προς απογοήτευση του μπαμπά της, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια, καμία από τις τέσσερις καρέκλες των coaches δεν γύρισε.

Ο λόγος για τη Μαρίλια Μητρούση, την κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου. Η 23χρονη έχει κληρονομήσει, πέρα από τα χαρακτηριστικά και των δύο γονιών της και την αγάπη τους για τις Τέχνες. Αν και η ίδια επέλεξε το δρόμο της μουσικής, έχοντας και ανάλογες σπουδές.

Ωστόσο, στην εμφάνισή της στο «The Voice» είχε αρκετές αστάθειες, λόγω άγχους όπως και η ίδια εξήγησε, με αποτέλεσμα να μη γυρίσει κανείς από τους τέσσερις κριτές.

«Το’ χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε ότι η φωνή της θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο. «Πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», της είπε.

Και κάπου εκεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια, εξηγώντας ποιος είναι ο μπαμπάς της. «Τώρα που σας βλέπω, καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», συνέχισε.

Για να συμφωνήσει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Tabloid 23.11.2025
Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.11.2025
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social Χτες
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social Χτες
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid Χτες
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories Χτες
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Προχτές
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Προχτές
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί