E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Η απογοήτευση του πατέρα της

Δημοσίευση 18/10/2018 | 13:36

Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε η πανέμορφη κόρη δύο καταξιωμένων ηθοποιών, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στο talent show του ΣΚΑΪ. Αλλά, δυστυχώς για εκείνη και προς απογοήτευση του μπαμπά της, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια, καμία από τις τέσσερις καρέκλες των coaches δεν γύρισε.

Ο λόγος για τη Μαρίλια Μητρούση, την κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου. Η 23χρονη έχει κληρονομήσει, πέρα από τα χαρακτηριστικά και των δύο γονιών της και την αγάπη τους για τις Τέχνες. Αν και η ίδια επέλεξε το δρόμο της μουσικής, έχοντας και ανάλογες σπουδές.

Ωστόσο, στην εμφάνισή της στο «The Voice» είχε αρκετές αστάθειες, λόγω άγχους όπως και η ίδια εξήγησε, με αποτέλεσμα να μη γυρίσει κανείς από τους τέσσερις κριτές.

«Το’ χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε ότι η φωνή της θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο. «Πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», της είπε.

Και κάπου εκεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια, εξηγώντας ποιος είναι ο μπαμπάς της. «Τώρα που σας βλέπω, καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», συνέχισε.

Για να συμφωνήσει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της