E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα bullying τα παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Πώς αντέδρασε ο ίδιος;

Δημοσίευση 9/10/2018 | 21:21

Θύμα bullying τα παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Μία συζήτηση επί παντός επιστητού με τον Πέτρο Κωστόπουλο είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Αρχικά οι δύο τους μίλησαν για τα τηλεοπτικά αλλά και όσα βλέπουμε πλέον με αφορμή και το GNTM.

Από τη συζήτηση δεν γινόταν να μην γίνει αναφορά στα τηλεοπτικά σχέδια του Πέτρου. Συγκεκριμένα αναφορά έγινε (04:50 του βίντεο) και σε τηλεοπτικές προτάσεις. Ο ίδιος έχει κάνει κάποιες συζητήσεις και είπε πως «μπορεί και να τον δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν». Παρόλα αυτά δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι επιπλέον, καθώς δεν θέλει να το γκαντεμιάσει.

Ωστόσο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη που έκανε on air σχετικά με το bullying. Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις Καπουτζίδη, ζήτησε τη γνώμη του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Και το έχω ζήσει και το έχω αντιμετωπίσει με τα παιδιά. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η μεγάλη μου κόρη, η Αμαλία, δεχόταν στο σχολείο την επίθεση ενός κοριτσιού που ήταν πιο μεγαλόσωμο, την έσπρωχνε, της έπαιρνε τα μολύβια, της πετούσε τα μπουφάν και το παιδί γυρνούσε σπίτι κι έκλαιγε. Πήγαμε στον καθηγητή, φωνάζει τους γονείς, τους μιλάει. Μετά από έναν μήνα πάλι τα ίδια. Ξαναπάμε στο σχολείο. Μας λένε μην πάρετε εσείς τηλέφωνο θα πάρουμε εμείς. Περιμέναμε… Την τρίτη φορά δεν περίμενα το σχολείο, πήρα τον μπαμπά και του λέω «έρχομαι όπως είμαι» και άλλα κοσμητικά επίθετα! Από εκείνη τη στιγμή τελείωσε. Ένα παιδί που κάνει bullying υφίσταται βιασμό το ίδιο στο σπίτι του. Συμφωνώ 100% με τον Καπουτζίδη, είναι θέμα γονιών. Το αντιμετώπισα και με τον πιτσιρικά κι επειδή ήταν αγόρι του είπα ρίξε του μια μπουνιά να τελειώνουμε. Πήγαμε μια φορά, πήγαμε δυο φορές, την τρίτη έφαγε μια μπουνιά ο άλλος και σταμάτησε. Το αγόρι ήταν αλλιώς, έπρεπε να κερδίσει και λίγο τον χώρο του και τον σεβασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor 2026: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις» ‑ Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιανού και Gio Kay

TV Buzz 13.01.2026
Ποιος είναι ο Γιώργος Καραντώνης που είχε γίνει viral πριν καν μπει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης

Ο Ουγγαρέζος για την γκάφα που έγινε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ: Πρόκειται για επικίνδυνη ανικανότητα

TV Buzz 13.01.2026
Στο θέμα για τις αναταραχές στο Ιράν έδειξαν τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά από συναυλία του ΛΕΞ

Αννα Βίσση: Θα τραγουδάω όσο έχω φωνή και μπορώ

Tabloid 13.01.2026
Δεν μπορώ να γίνω διαφορετική, η Αννα Βίσση είμαι, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός χάρισε την ασυλία στους Επαρχιώτες σε έναν αγώνα θρίλερ

TV Buzz 13.01.2026
Oι Επαρχιώτες κατέκτησαν τη δεύτερη ασυλία

Survivor: Παμψηφεί δεύτερος υποψήφιος ο Gio Kay – Η ένσταση προς τον Γιώργο Λιανό για τον τρόπο παρουσίασης

TV Buzz 13.01.2026
Δεύτερος υποψήφιος των Αθηναίων προς αποχώρηση στο Survivor

Στέλιος Ρόκκος: «Πρώτη φορά το λέω τώρα… άνδρας είναι αυτός που το δοκίμασε και δεν του άρεσε»

Tabloid 13.01.2026
Η σχέση του με την εκκλησία, τα σκοτάδια και η απώλεια των δύο αδερφών του

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 13.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Το κορίτσι που χόρεψε για τον Kanye West και...γκρέμισε το internet, πλέον κερδίζει βραβεία

Celebrity Stories 13.01.2026
Ποια είναι η Teyana Taylor που έχει αναστατώσει το Hollywood και κέρδισε μόλις Χρυσή Σφαίρα

Γκάφα από την ΕΡΤ: Έδειξε πλάνα από... συναυλία του ΛΕΞ ως εικόνες από το Ιράν

Social Χτες
Το πρωτοφανές τηλεοπτικό ατόπημα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο