E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα bullying τα παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Πώς αντέδρασε ο ίδιος;

Δημοσίευση 9/10/2018 | 21:21

Θύμα bullying τα παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Μία συζήτηση επί παντός επιστητού με τον Πέτρο Κωστόπουλο είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Αρχικά οι δύο τους μίλησαν για τα τηλεοπτικά αλλά και όσα βλέπουμε πλέον με αφορμή και το GNTM.

Από τη συζήτηση δεν γινόταν να μην γίνει αναφορά στα τηλεοπτικά σχέδια του Πέτρου. Συγκεκριμένα αναφορά έγινε (04:50 του βίντεο) και σε τηλεοπτικές προτάσεις. Ο ίδιος έχει κάνει κάποιες συζητήσεις και είπε πως «μπορεί και να τον δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν». Παρόλα αυτά δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι επιπλέον, καθώς δεν θέλει να το γκαντεμιάσει.

Ωστόσο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη που έκανε on air σχετικά με το bullying. Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις Καπουτζίδη, ζήτησε τη γνώμη του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Και το έχω ζήσει και το έχω αντιμετωπίσει με τα παιδιά. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η μεγάλη μου κόρη, η Αμαλία, δεχόταν στο σχολείο την επίθεση ενός κοριτσιού που ήταν πιο μεγαλόσωμο, την έσπρωχνε, της έπαιρνε τα μολύβια, της πετούσε τα μπουφάν και το παιδί γυρνούσε σπίτι κι έκλαιγε. Πήγαμε στον καθηγητή, φωνάζει τους γονείς, τους μιλάει. Μετά από έναν μήνα πάλι τα ίδια. Ξαναπάμε στο σχολείο. Μας λένε μην πάρετε εσείς τηλέφωνο θα πάρουμε εμείς. Περιμέναμε… Την τρίτη φορά δεν περίμενα το σχολείο, πήρα τον μπαμπά και του λέω «έρχομαι όπως είμαι» και άλλα κοσμητικά επίθετα! Από εκείνη τη στιγμή τελείωσε. Ένα παιδί που κάνει bullying υφίσταται βιασμό το ίδιο στο σπίτι του. Συμφωνώ 100% με τον Καπουτζίδη, είναι θέμα γονιών. Το αντιμετώπισα και με τον πιτσιρικά κι επειδή ήταν αγόρι του είπα ρίξε του μια μπουνιά να τελειώνουμε. Πήγαμε μια φορά, πήγαμε δυο φορές, την τρίτη έφαγε μια μπουνιά ο άλλος και σταμάτησε. Το αγόρι ήταν αλλιώς, έπρεπε να κερδίσει και λίγο τον χώρο του και τον σεβασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»