E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα bullying τα παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Πώς αντέδρασε ο ίδιος;

Δημοσίευση 9/10/2018 | 21:21

Θύμα bullying τα παιδιά του Πέτρου Κωστόπουλου

Μία συζήτηση επί παντός επιστητού με τον Πέτρο Κωστόπουλο είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Αρχικά οι δύο τους μίλησαν για τα τηλεοπτικά αλλά και όσα βλέπουμε πλέον με αφορμή και το GNTM.

Από τη συζήτηση δεν γινόταν να μην γίνει αναφορά στα τηλεοπτικά σχέδια του Πέτρου. Συγκεκριμένα αναφορά έγινε (04:50 του βίντεο) και σε τηλεοπτικές προτάσεις. Ο ίδιος έχει κάνει κάποιες συζητήσεις και είπε πως «μπορεί και να τον δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν». Παρόλα αυτά δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι επιπλέον, καθώς δεν θέλει να το γκαντεμιάσει.

Ωστόσο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη που έκανε on air σχετικά με το bullying. Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις Καπουτζίδη, ζήτησε τη γνώμη του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Και το έχω ζήσει και το έχω αντιμετωπίσει με τα παιδιά. Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η μεγάλη μου κόρη, η Αμαλία, δεχόταν στο σχολείο την επίθεση ενός κοριτσιού που ήταν πιο μεγαλόσωμο, την έσπρωχνε, της έπαιρνε τα μολύβια, της πετούσε τα μπουφάν και το παιδί γυρνούσε σπίτι κι έκλαιγε. Πήγαμε στον καθηγητή, φωνάζει τους γονείς, τους μιλάει. Μετά από έναν μήνα πάλι τα ίδια. Ξαναπάμε στο σχολείο. Μας λένε μην πάρετε εσείς τηλέφωνο θα πάρουμε εμείς. Περιμέναμε… Την τρίτη φορά δεν περίμενα το σχολείο, πήρα τον μπαμπά και του λέω «έρχομαι όπως είμαι» και άλλα κοσμητικά επίθετα! Από εκείνη τη στιγμή τελείωσε. Ένα παιδί που κάνει bullying υφίσταται βιασμό το ίδιο στο σπίτι του. Συμφωνώ 100% με τον Καπουτζίδη, είναι θέμα γονιών. Το αντιμετώπισα και με τον πιτσιρικά κι επειδή ήταν αγόρι του είπα ρίξε του μια μπουνιά να τελειώνουμε. Πήγαμε μια φορά, πήγαμε δυο φορές, την τρίτη έφαγε μια μπουνιά ο άλλος και σταμάτησε. Το αγόρι ήταν αλλιώς, έπρεπε να κερδίσει και λίγο τον χώρο του και τον σεβασμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Tabloid 18.01.2026
Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Tabloid 18.01.2026
Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού

Τερζής: Σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι ‑ Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid 18.01.2026
Η δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Ξιαρχό: «Κόλαφος» μετά την αφοπλιστική συνέντευξη – «Θα με θυμάστε όταν πολιτικοποιηθώ»

Tabloid 18.01.2026
Αν νομίζετε ότι ξέρετε ποιος είμαι, δεν έχετε ιδέα

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Tabloid 18.01.2026
Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Μαρία Καρυστιανού: «Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, μου παρουσιάστηκε η Μάρθη με φτερά σαν άγγελος»

TV Buzz 18.01.2026
Η τελευταία συνομιλία τους και ο πόνος που μετουσιώθηκε σε δύναμη

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 18.01.2026
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Celebrity Stories 18.01.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 18.01.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Tabloid 18.01.2026
Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney