«Περιμένοντας τον Γκοντό» στο Βασιλικό Θέατρο για 2η χρονιά
Το διάσημο έργο του Σάμουελ Μπέκετ στην αξεπέραστη μετάφραση του Μίνου Βολανάκη
Δημοσίευση 8/10/2018 | 14:59

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το εμπνευσμένο έργο του Νομπελίστα Ιρλανδού συγγραφέα Σάμουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό» στην αξεπέραστη μετάφραση του Μίνου Βολανάκη και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αναστασάκη, αφού κέρδισε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει για λίγες παραστάσεις στη σκηνή του Βασιλικού Θεάτρου.
Ο Βλαδίμηρος και ο Εστραγκόν περιμένουν τον Γκοντό, μετέωροι σε ένα έρημο τοπίο. Δύο κλοσάρ, ένα μισοφαγωμένο καρότο, ένα ζευγάρι παλιές αρβύλες, ένα καπέλο που θα έπρεπε να γράφει μέσα το όνομά μας αλλά δεν έχει τίποτε, σε μια δυνατή παράσταση που εκφράζει την αγωνία της ανθρώπινης ύπαρξης.
Μια κωμωδία που…παρωδεί την τραγωδία του ανθρωπίνου είδους, από την εμφάνισή του ως σήμερα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Zagori Mountain Running 2025
Cityλάιφ
Χτες
Όπως έχει γραφτεί «μία ζωή δε φτάνει για να γνωρίσεις το Ζαγόρι», αλλά στις 18, 19 και 20 Ιουνίου μπορείς να είσαι εκεί!
Thessaloniki Pride 2025: Pride Forum
Cityλάιφ
Προχτές
Στο καθιερωμένο πια Pride Forum του Thessaloniki Pride ανοίγει ο δημόσιος διάλογος για τη βασική θεματική του φεστιβάλ
Anilio Park Festival
Φεστιβάλ
Προχτές
Σου θυμίζουμε γιατί πρέπει να είσαι και εσύ στο Anilio Park Festival
Μην χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος του Official Pre‑Primer Event
Cityλάιφ
13.06.2025
Πέμπτη 26 Ιουνίου. Ιnternational co-headliners, σε μια βραδιά γεμάτη big reveals, exclusive content & uplifting music.