E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε με τον... σωσία του George Clooney

Κάποιες φορές μπερδεύεται και η ίδια!

Δημοσίευση 8/10/2018 | 12:09

Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε με τον... σωσία του George Clooney

Τα τελευταία έντεκα χρόνια ζει στο Λος Άντζελες, ωστόσο, επισκέπτεται την Ελλάδα αρκετά συχνά.

Ο λόγος για την Κατερίνα Μουτσάτσου η οποία, άλλωστε, έκανε τα πρώτα της βήματα στη χώρα μας συμμετέχοντας σε αρκετές επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές.

Το γεγονός ότι η ηλικία της είχε δημοσιευτεί στο διαδίκτυο αποτέλεσε ένα εμπόδιο και σε κάθε περίπτωση αρνητικό παράγοντα στο Χόλιγουν, εξηγεί, μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Αν θέλετε να μάθετε την ηλικία μου ψάξτε τη στο Google. Μου έκανε πάρα πολύ κακό το ότι η ηλικία μου ήταν δημοσιευμένη στο internet. Μου έκανε κακό στο Χόλιγουντ, γιατί το Χόλιγουντ είναι πάρα πολύ ρατσιστικό με την ηλικία. Ήταν ένας μάνατζερ, ο οποίος με ανέλαβε και μου είπε δεν είσαι 33, είσαι 23. Δεν σε ξέρει πολύς κόσμος, δεν σε ξέρει κανείς, είσαι 23. Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, δυστυχώς βρέθηκα να λέω ψέματα για την ηλικία μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί, έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, ενώ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο σύζυγός της έχει απίστευτη ομοιότητα με τον George Clooney, σε τέτοιο βαθμό που κάποιες φορές μπερδεύεται και η ίδια!

Δείτε το σχετικό βίντεο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social 09.07.2026
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social 09.07.2026
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.