E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα κόντρα στη showbiz: Bγήκαν τα μηνύματα στη φόρα

Διαδικτυακός και τηλεοπτικός χαμός!

Δημοσίευση 5/10/2018 | 13:48

Νέα κόντρα στη showbiz: Bγήκαν τα μηνύματα στη φόρα

Διαδικτυακός χαμός ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναΐδα Νέγκα.

«Ανεβάζει λοιπόν η Τίνα Μεσσαροπούλου στο ρεπορτάζ της στο μπλογκ ότι η εκπομπή που έχει σχέση με τη μαγειρική που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει η Αθηναΐς Νέγκα στο OPEN δεν θα βγει στον αέρα και ενδέχεται να κάνει κάτι άλλο βραδινό.

Και ότι ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είδε τον πιλότο και δεν του άρεσε με την Αθηναΐδα Νέγκα», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό και συνέχισε: «Ξαφνικά βγαίνει η Αθηναΐς Νέγκα και ανεβάζει στο instagram τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο κυρίες».

Στα μηνύματα αυτά η Τίνα Μεσσαροπούλου ρωτά την Αθηναΐδα Νέγκα για το αν έχει κοπεί η εκπομπή της και λεπτομέρειες γύρω από τα επαγγελματικά, όμως εκείνη απαντά με διάθεση τρολαρίσματος.

Το ρεπορτάζ κατέβηκε και η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο instagram της: «Πρέπει να ζητήσω συγνώμη στην Μεσσαροπουλου; Πείτε μου. Της απάντησα με χιούμορ. Δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω;; Και τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία, πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο, πρέπει να της ζητήσω συγνώμη που της απάντησα με χιούμορ; Είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή. Δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα. Θα μείνω με την απορία.»

«Αύριο το μόνο που θα έχουν να πουν κάποιοι είναι πως κακώς διέρρευσα την συνομιλία μου με την Μεσσαροπούλου( σιγά το watergate), όμως θεωρώ πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του πως γίνεται το τηλερεπορτάζ που συχνά προκαλεί ανασφάλεια σε πολλούς εργαζόμενους γιατί η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά».

«Εγώ το έχω πει και το λέω και στο ραδιόφωνο. Επαγγελματικά δεν την συμπαθώ την Αθηναΐδα. Δεν την εκτιμώ καν. Παρόλα αυτά, αν πρώτα το έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου και μετά έστειλε το μήνυμα είναι μεμπτό», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όμως ο Άρης Καβατζίκης απάντησε πως: «Έγραφε στο κείμενο της ότι η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Αθηναΐδα. Μετά η κοπέλα το κατέβασε».

«Δεν είναι ωραίο να διαβάζει η Αθηναΐς ότι κόβεται η εκπομπή που ετοιμάζει και μάλιστα ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού δεν πήγε τη φάτσα της και την έκοψε», σχολίασε στην συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το πρωί της Παρασκευής, η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε την απάντησή της μέσα από το Happy Day: «Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί συνέβη όλο αυτό γιατί εγώ έπραξα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Έστειλα μήνυμα, πήρα την απάντηση, επανέλαβα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο, μου είπε «όχι, κόπηκα» και από εκεί και πέρα αρχίζει ένας διάλογος. Ένας συνήθης διάλογος με την Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί πάντα είχε χιούμορ, εγώ τη συμπαθούσα πολύ και ήξερα ότι το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο. Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή.

Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα από τη δική μου την πλευρά και δεν θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου υπόσταση και υπόληψη. Δεν ξέρω αν διακωμωδούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή άλλα ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ -όποιο κι αν είναι αυτό- γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατάλαβα ότι στο δεύτερο μέρος του μηνύματος κάνει πλάκα, αλλά άλλο κάνω πλάκα και άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες και άλλο τρολάρω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φώτης Σπύρος: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο (Βίντεο)

Tabloid 20.01.2026
«Έφυγαν πολλοί άνθρωπο από δίπλα μου στην περιπέτεια της υγείας μου. Αποδείχθηκαν λίγοι...»

Η εμφάνιση της Σίντνεϊ Σουίνι στο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς Euphoria που θυμίζει OnlyFans

Tabloid 20.01.2026
«Δουλεύω όλη μέρα και η μέλλουσα σύζυγός μου είναι ξαπλωμένη στο διαδίκτυο», παραπονιέται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζέικομπ Ελόρντι

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 20.01.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η μεγαλύτερη εν ζωή Ελληνίδα ηθοποιός δεν είναι αυτή που νομίζεις

Tabloid 20.01.2026
Ποια κρατά πλέον την πρωτιά μετά την απώλεια της Μέλπως Ζαρόκωστα

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Celebrity Stories 20.01.2026
31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Νέος έρωτας στην ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Στράτο Τζώρτζογλου;

Tabloid Χτες
Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2019 στην Κρήτη.

Σίλια Δούμου: Ποια είναι η σύντροφός του Gio Kay του Survivor, που έστησε ένα γκρουπ μόνο για γυναίκες

Social Χτες
Η σύντροφος του viral 28χρονου Ελληνοαμερικανού παίκτη του ριάλιτι μετράει 14 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο γάμου

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Ιουνίου 2024 στον Πειραιά

Νένα Χρονοπούλου: «Έφυγε από πάνω μου ένας δεύτερος άνθρωπος»

Tabloid Χτες
Μίλησε για τη μεγάλη απώλεια κιλών που έχει πετύχει και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να το ξέρει

Φαίη Σκορδά: «Το έπαιξα μάγκας και ξεφτιλίστηκα» – Η αποκάλυψη για τη θεατρική παράσταση

Tabloid Χτες
Ένα περιστατικό που της συνέβη το Σαββατοκύριακο και την έφερε σε δύσκολη θέση περιέγραψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

TV Buzz Χτες
Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους