E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα κόντρα στη showbiz: Bγήκαν τα μηνύματα στη φόρα

Διαδικτυακός και τηλεοπτικός χαμός!

Δημοσίευση 5/10/2018 | 13:48

Νέα κόντρα στη showbiz: Bγήκαν τα μηνύματα στη φόρα

Διαδικτυακός χαμός ανάμεσα στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την Αθηναΐδα Νέγκα.

«Ανεβάζει λοιπόν η Τίνα Μεσσαροπούλου στο ρεπορτάζ της στο μπλογκ ότι η εκπομπή που έχει σχέση με τη μαγειρική που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει η Αθηναΐς Νέγκα στο OPEN δεν θα βγει στον αέρα και ενδέχεται να κάνει κάτι άλλο βραδινό.

Και ότι ο λόγος που συμβαίνει είναι ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είδε τον πιλότο και δεν του άρεσε με την Αθηναΐδα Νέγκα», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό και συνέχισε: «Ξαφνικά βγαίνει η Αθηναΐς Νέγκα και ανεβάζει στο instagram τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο κυρίες».

Στα μηνύματα αυτά η Τίνα Μεσσαροπούλου ρωτά την Αθηναΐδα Νέγκα για το αν έχει κοπεί η εκπομπή της και λεπτομέρειες γύρω από τα επαγγελματικά, όμως εκείνη απαντά με διάθεση τρολαρίσματος.

Το ρεπορτάζ κατέβηκε και η Αθηναΐς Νέγκα έγραψε στο instagram της: «Πρέπει να ζητήσω συγνώμη στην Μεσσαροπουλου; Πείτε μου. Της απάντησα με χιούμορ. Δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω;; Και τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία, πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο, πρέπει να της ζητήσω συγνώμη που της απάντησα με χιούμορ; Είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή. Δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα. Θα μείνω με την απορία.»

«Αύριο το μόνο που θα έχουν να πουν κάποιοι είναι πως κακώς διέρρευσα την συνομιλία μου με την Μεσσαροπούλου( σιγά το watergate), όμως θεωρώ πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του πως γίνεται το τηλερεπορτάζ που συχνά προκαλεί ανασφάλεια σε πολλούς εργαζόμενους γιατί η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά».

«Εγώ το έχω πει και το λέω και στο ραδιόφωνο. Επαγγελματικά δεν την συμπαθώ την Αθηναΐδα. Δεν την εκτιμώ καν. Παρόλα αυτά, αν πρώτα το έγραψε η Τίνα Μεσσαροπούλου και μετά έστειλε το μήνυμα είναι μεμπτό», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όμως ο Άρης Καβατζίκης απάντησε πως: «Έγραφε στο κείμενο της ότι η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Αθηναΐδα. Μετά η κοπέλα το κατέβασε».

«Δεν είναι ωραίο να διαβάζει η Αθηναΐς ότι κόβεται η εκπομπή που ετοιμάζει και μάλιστα ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού δεν πήγε τη φάτσα της και την έκοψε», σχολίασε στην συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Το πρωί της Παρασκευής, η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε την απάντησή της μέσα από το Happy Day: «Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί συνέβη όλο αυτό γιατί εγώ έπραξα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Έστειλα μήνυμα, πήρα την απάντηση, επανέλαβα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο, μου είπε «όχι, κόπηκα» και από εκεί και πέρα αρχίζει ένας διάλογος. Ένας συνήθης διάλογος με την Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί πάντα είχε χιούμορ, εγώ τη συμπαθούσα πολύ και ήξερα ότι το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο. Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή.

Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα από τη δική μου την πλευρά και δεν θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου υπόσταση και υπόληψη. Δεν ξέρω αν διακωμωδούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή άλλα ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ -όποιο κι αν είναι αυτό- γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατάλαβα ότι στο δεύτερο μέρος του μηνύματος κάνει πλάκα, αλλά άλλο κάνω πλάκα και άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες και άλλο τρολάρω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 1.Hero 17.05.2026
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού

Τι σημαίνει το «Bangaranga» που κέρδισε τη Eurovision; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Η νικήτρια λέξη της Eurovision 2026 κρύβει μια ενδιαφέρουσα ιστορία καταγωγής και συμβολισμού που λίγοι γνώριζαν

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Παρά τα προγνωστικά, η Dara από την Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2026 με το Bangaranga, το οποίο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Eurovision 2026: Ποια είναι η Dara με το Bangaranga που έφερε τη νίκη για τη Βουλγαρία

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Με αυτή τη νίκη, η Βουλγαρία σημείωσε μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες της στη Eurovision