E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελληνίδα ηθοποιός: Είμαι τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση κι έχω αγριέψει

Δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ

Δημοσίευση 5/10/2018 | 12:31

Ελληνίδα ηθοποιός: Είμαι τέσσερα χρόνια χωρίς σχέση κι έχω αγριέψει

Την Βίκυ Κάβουρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση και η ηθοποιός δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ. Ακόμη και σε πιο προσωπικά ζητήματα.

Το φλερτ ήταν εκείνο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ερωτήσεων κι επειδή η ηθοποιός περνάει ώρες στο γυμναστήριο, τη ρώτησαν αν οι άνδρες εκεί τη φλερτάρουν και πώς αντιδρά η ίδια. «Στο γυμναστήριο τους το έχω κόψει γιατί είμαι προσηλωμένη στη γυμναστική. Είμαι αυστηρή… Εκεί πάω για να γυμναστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε με χιούμορ, υπάρχει ένα δίωρο μέσα στην ημέρα που γίνεται γλυκιά και προσιτή και οι άνδρες μπορούν να τη φλερτάρουν. Για να σπεύσει, όμως, να διορθώσει ότι αστειεύεται. Και με αφορμή το σχόλιο της αυτό, οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι βγάζει μία επιθετικότητα και αν αυτή η στάση οφείλεται σε κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν και είναι κατά κάποιο τρόπο μία ασπίδα.

Και τότε η Βίκυ Κάβουρα με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, όπου παραδέχτηκε ότι είναι χωρίς σχέση τα τελευταία 4 χρόνια κι έχει αγριέψει. «Δεν είναι επιθετικότητα. Ότι έχω αγριέψει, έχω. Αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι πολλά χρόνια μόνος του, ειδικά μια γυναίκα, πιστεύω ότι αγριεύει. Όταν της λείπει η αγκαλιά, αγριεύει. Έχω αρκετά χρόνια να κάνω σχέση, πάνω από τέσσερα. Είναι η πρώτη χρονιά που έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, τα προηγούμενα δεν ήθελα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καραβάτου για Κρατερό Κατσούλη: «Όταν ήρθε στην εκπομπή, ήταν μια εξέλιξη της σχέσης μας»

Celebrity Stories 18.09.2025
«Ποτέ δεν σχολιάζω οτιδήποτε γράφεται για εμένα»

Γιώργος Λιανός για τον γάμο με την Κωνσταντίνα Καραλέξη: Θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι με λίγους φίλους

Celebrity Stories 18.09.2025
Με έχει αφήσει αστεφάνωτο, είπε χιουμοριστικά για τη σύντροφό του

Ζωή Κρονάκη: «Οι γιατροί μου έδιναν 2% πιθανότητες να αποκτήσω παιδί»

Celebrity Stories 18.09.2025
«Ήταν το δικό μου θαύμα. Όταν έβλεπα ότι δεν αδιαθετούσα είχαν περάσει 3 μήνες»

Παρουσιάστρια παντρεύεται και αποκάλυψε: «Μου έκανε πρόταση γάμου με δαχτυλιδάρα»

Tabloid 18.09.2025
Το υπέροχο μονόπετρο με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου!

Μαρινέλλα: «Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον», λέει ο χορογράφος της

Tabloid 18.09.2025
«Ελπίζουμε ο Θεός…», λέει ο Δημήτρης Παπάζογλου, μιλώντας για την υγεία της Μαρινέλλας

Πέτρος Κουσουλός: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατηγορεί την οικογένειά του ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης»

Tabloid 18.09.2025
«Χρειάζεται βοήθεια, είναι μόνος του» είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Τζίμι Κίμελ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «κόψιμο» της εκπομπής του μετά τα σχόλια για τον Κερκ

Tabloid 18.09.2025
Ο παρουσιαστής είχε πει ότι «η συμμορία MAGA προσπαθεί να παρουσιάσει τον νεαρό που δολοφόνησε τον Τσάρλι Κερκ ως οτιδήποτε άλλο εκτός από δικό της»

Μενεγάκη: Έκλεισε το τηλέφωνο με τον Παντζόπουλο – «Αγάπη μου, σε κλείνω και έρχομαι»

Tabloid 18.09.2025
Η αντίδρασή της όταν είδε τους δημοσιογράφους

Ήταν τόσο... ακατάλληλο το φόρεμα της Μελάνια στο δείπνο του Ουίνδσορ;

Tabloid 18.09.2025
Off-shoulder πρόκληση: Η Μελάνια Τραμπ που τράβηξε όλα τα βλέμματα στο δείπνο του Ουίνδσορ

Εκτός Buongiorno σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι είπε η Φαίη Σκορδά

TV Buzz 18.09.2025
Όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη