E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ιωάννα Μπέλλα δηλώνει ότι... έχει αρμέξει

Όπως είπε, πρόκειται για μια περίεργη αίσθηση

Δημοσίευση 4/10/2018 | 14:46

Η Ιωάννα Μπέλλα δηλώνει ότι... έχει αρμέξει

Ο Γρηγόρης Μπάκας πήρε το μικρόφωνο της Φωλιάς των Κου Κου και συνάντησε την Ιωάννα Μπέλλα για να της δώσει κάτι χρήσιμο να σβήσει τα τατουάζ της… μία γόμα! Το όμορφο μοντέλο μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αποκαλύπτοντας πως λόγο του επαγγέλματος του πατέρα της η ίδια έχει μεγαλώσει έχοντας εξοικείωση με τα ζωάκια.

«Έχω δοκιμάσει να αρμέξω όταν ήμουν 10 χρονών. Ήταν πολύ περίεργη αίσθηση, αλλά ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Εννοείται πως έχω πιει το γάλα και έχω φάει αυγά από τις κοτούλες», ανέφερε η Ιωάννα Μπέλλα η οποία βρίσκει ότι τελικά ήταν καλό που δεν μπήκε στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

«Το GNTM τελικά μου έκανε καλό. Μακάρι να πάει καλά και η εκπομπή. Είναι επαγγελματίες. Ξέρουν τι κάνουν. Θέλουν συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Εγώ χαίρομαι γιατί δεν μπήκα στο σπίτι και πήρα έναν τίτλο που θα είναι για τα επόμενα χρόνια και θα με θυμάται όλος ο κόσμος ως STAR Ελλάς 2018 που είναι πολύ σημαντικό για εμένα», ανέφερε συγκεκριμένα στο STAR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν είναι στη διαθήκη του Χακλ Χόγκαν η κόρη του

Tabloid 30.07.2025
Ο λόγος που ζήτησε να αφαιρεθεί

O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι

Tabloid 30.07.2025
Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»

Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»

Tabloid 30.07.2025
Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Tabloid 30.07.2025
Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»

Tabloid 30.07.2025
«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Tabloid 30.07.2025
«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Tabloid 30.07.2025
«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Tabloid 30.07.2025
Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Tabloid 30.07.2025
«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»