E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Ανακούφιση μετά τη μεγαλύτερη ατυχία της ζωής της

«Έκλαιγε σαν μικρό παιδί όταν της δώσαμε τα 7.000 ευρώ»

Δημοσίευση 2/10/2018 | 10:04

Κρήτη: Ανακούφιση μετά τη μεγαλύτερη ατυχία της ζωής της

Ως «ήρωες» χαρακτηρίζονται δύο Βρετανοί τουρίστες που βρήκαν και παρέδωσαν στην αστυνομία μια τσάντα με 7.000 ευρώ, ενώ έκαναν διακοπές στην Κρήτη.

Ο 24χρονος Έντουαρντ Γκίμπσον και η 22χρονη Τζέσικα Φρανκ ενώ περπατούσαν βρήκαν την τσάντα με τα χρήματα αφημένη σε έναν δρόμο του Αγίου Νικολάου. Το ζευγάρι των Βρετανών παρέδωσε την τσάντα στην αστυνομία η οποία με τη σειρά της εντόπισε τον πραγματικό κάτοχό της.

«Όταν οι αστυνομικοί μας οδήγησαν μπροστά στην κάτοχο της τσάντας αυτή έκλαιγε σαν μικρό παιδί και μας ευχαριστούσε» δήλωσαν οι δύο Βρετανοί στην εφημερίδα Sun. «Δεν σκεφτήκαμε στιγμή να κρατήσουμε τα χρήματα. Ξέραμε αμέσως τι έπρεπε να κάνουμε»

Μετά την πράξη τους αυτή οι ντόπιοι τους αντιμετώπισαν σαν ήρωες προσφέροντάς τους δωρεάν κούρσες με ταξί αλλά και αναβάθμιση στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Η γυναίκα, περίπου 60 ετών, εκτιμάται ότι έχασε την τσάντα ενώ πήγαινε στην τράπεζα για να καταθέσει τα χρήματα.

Τις στιγμές αγωνίας για την ίδια διαδέχτηκε η ανακούφιση, όταν η αστυνομία την ενημέρωση για όλα όσα είχαν προηγηθεί. Οι νεαροί τουρίστες συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Κρήτη και απολαμβάνουν τη φιλοξενία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Δεύτερη σορός εντοπίστηκε στο σπίτι που κάηκε

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ανησυχία πως πρόκειται για το παιδί που ήταν αγνοούμενο

Ακτή Ελεφαντοστού ‑ Νορβηγία 1‑2: Ο Χάαλαντ σφραγίζει την πρόκριση και οι Βίκινγκς πάνε στους «16»

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Με τον σταρ της Σίτι να κάνει τη διαφορά, η Νορβηγία νίκησε 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού και θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στη φάση των «16»

Θαύμα ζωής στα ερείπια της Βενεζουέλας: Παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Παγιδευμένο 6 ημέρες στα συντρίμμια ο μικρός βγήκε νικητής

Τραγωδία στη Λητή Θεσσαλονίκης: Νεκρός άνδρας, τραυματισμένη γυναίκα και αγνοούμενο ανήλικο παιδί στη μεγάλη πυρκαγιά

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Αν και κατά το τελευταίο διάστημα η εικόνα της πυρκαγιάς παρουσιάζεται βελτιωμένη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε πλήρη επιφυλακή.

Ανθρωποκυνηγητό για τον «Μπατμαν του Μεξικό»: Δένει κλέφτες σε κολώνες

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Οι μεξικανικές αρχές αναζητούν έναν μυστηριώδη τιμωρό στην πολιτεία Χαλίσκο

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Μπερν

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ο Βρετανός ηθοποιός του «Ιντιάνα Τζόουνς» και του «Χάρι Πότερ» πέθανε στα 82 του χρόνια

Τραγωδία στην Ιταλία: Σκότωσε ιδιοκτήτη πιτσαρίας για μια δωρεάν... πίτσα

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Ο δράστης φέρεται να ζήτησε από το θύμα μια πίτσα δωρεάν και, βλέποντας την άρνηση, αντέδρασε βγάζοντας ένα μαχαίρι. Τραυματίστηκε επίσης η αδελφή του πιτσαδόρου, η οποία επενέβη προσπαθώντας να σώσει τον αδελφό της.

Αγνοούμενο παιδί μετά τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στις Αρχές

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Εντατικές έρευνες για αγνοούμενο παιδί έπειτα από την πυρκαγιά στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης

Πετράλωνα: Καρέ – καρέ η στιγμή της κατάρρευσης της πολυκατοικίας, δείτε εικόνες

E-Daily 2.TopNews 30.06.2026
Στις φωτογραφίες, φαίνεται το κτήριο να καταρρέει τη στιγμή που στη διπλανή οικοδομή μία πρέσα εκτελεί εργασίες

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τον αποκλεισμό τρανς αθλητριών από τα γυναικεία αθλήματα

Κόσμος 30.06.2026
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επικύρωσε τις απαγορεύσεις συμμετοχής τρανσέξουαλ αθλητριών σε γυναικεία αθλήματα, ανοίγοντας τον δρόμο για εφαρμογή σε δεκάδες πολιτείες.

Κιλκίς: Ποιες περιοχές βρίσκονται σε επιφυλακή λόγω της φωτιάς που καίει κοντά στα ελληνικά σύνορα

Ελλάδα 30.06.2026
Πυροσβεστικές δυνάμεις ανοίγουν προληπτικά αντιπυρικές ζώνες κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ εκδόθηκε μήνυμα 112 για τους κατοίκους της περιοχής Ακρίτας.

Αλβανία: Ταραχές κατά της επένδυσης του γαμπρού Τραμπ ‑ Πέταξαν αυγά σε αυτοκίνητα βουλευτών

Κόσμος 30.06.2026
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κοινοβούλιο του Εγκλήματος», «35 χρόνια καταστροφής, διαφθοράς, κλοπής και μείωσης του πληθυσμού» και «Για το μέλλον της Αλβανίας, η αλβανική πολιτική πρέπει να ξεριζωθεί».