E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλες οι νέες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη: Eστιατόρια, μπαρ και καφέ

Tα νέα στέκια της πόλης

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 4/10/2018 | 00:24

Όλες οι νέες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη: Eστιατόρια, μπαρ και καφέ

Το φθινόπωρο μας περιμένει να το ζήσουμε έντονα! Νέα μαγαζιά εμφανίζονται στον χάρτη της πόλης και τα ανακαλύψαμε ήδη!

Beyond the Walls 

Σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης που όσοι την έχουν περπατήσει γνωρίζουν, πίσω από τα τείχη όπως λέει και το όνομά του. Καφέ, κοκτέιλ και φαγητό μαζί με lounge μουσική. Είναι ιδανικό για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, και όλη την υπόλοιπη χρονιά!

Φράγκων 2-4 με Ολυμπίου Διαμαντή

Fb

Noell

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τον αθηναϊκό απίστευτο χώρο του Noel! Την απίστευτη αισθητική, το μοναδικό του χαρακτήρα και την πιο πλουραλιστική, αριστοκρατική διακόσμηση σε μαγαζί! Τώρα το Noell έρχεται και στην Θεσσαλονίκη από τις 7.10!

Π.Π. Γερμανού 13

Fb

Casablanca

Στη Βασιλίσσης Όλγας, εκεί που τα νεοκλασικά στέκουν και περιμένουν κάποιον να τα αγαπήσει και να τα γεμίσει κόσμο ένα μαγαζί έρχεται και μας χαροποιεί! Στην πρώην οικία Μιχαηλίδη, το Casablanca Social Club θα γίνει το στέκι όσων θέλουν κάτι από την παλιά αρχοντιά της πόλης! Για καφέ, brunch, ελαφριά γεύματα, ποτά! 

Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν καφέ, ποτό, brunch και δημιουργίες της μεσογειακής κουζίνας στους δύο ορόφους του κτηρίου αλλά και στην αυλή, στην οποία τον επόμενο χρόνο σχεδιάζεται να προστεθεί και ένα συντριβάνι, όπως εκείνο που υπήρχε στο παρελθόν.

Βασιλίσσης Όλγας 18

Ηλεκτρον

Εκεί που παλαιότερα ήταν το φοιτητικό iHeart, το Ήλεκτρον ανοίγει τις πόρτες του για καφέ και ποτό, και είναι σίγουρο πως αν μη τι άλλο θα είναι καλόγουστο και ξεχωριστό, κάτι που φαίνεται από τις κρυφές ματιές που μπορεί να ρίξει κανείς μέσα. Βρίσκεται στην περιοχή της Ροτόντας και σύντομα θα γίνει στέκι.

Πλατεία Αγίου Γεωργίου 3

Fb

Backroom

To παλιό Pepper αλλάζει! Ιταλική και Αργεντίνικη κουζίνα στη Θεσσαλονίκη - Brunch με πρωταγωνιστές τις ομελέτες, τα pancakes, τις κρέπες, τις Αργεντίνικες και ιταλικές βάφλες! Και με θέα θάλασσα στη Λεωφόρο Νίκης. Και όχι μόνο καφέδες. Η cocktail και wine list θα ικανοποιήσει και τους πιο ψαγμένους.

Λ.Νίκης 55

Fb

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πού θα φας το πιο νόστιμο sushi στην Αθήνα

Eat + Drink 10.05.2025
Είσαι sushi lover; Πρέπει να το διαβάσεις!

Dinner με θέα: 5 πολυτελή εστιατόρια στην Αθήνα για μια βραδιά που θα θυμάσαι για καιρό

Eat + Drink Χτες
Γιατί το καλό φαγητό είναι εμπειρία, που όταν συνδυάζεται με μαγευτική θέα, γίνεται η καλύτερη ανάμνηση!

4 μαγαζιά για να απολαύσεις το γλυκό σου μπροστά στη θάλασσα

Eat + Drink 07.05.2025
Πάρε μαζί το βιβλιαράκι σου, βάλε αντηλιακό και χάρισε στον εαυτό σου το πιο γλυκό διάλειμμα της εβδομάδας!

4 εστιατόρια για να απολαύσεις τη λιακάδα στην ανοιξιάτικη Αθήνα

Eat + Drink 04.05.2025
Βάλτα οπωσδήποτε στη λίστα σου!

5 επιλογές για υγιεινό street food στο κέντρο της Αθήνας

Eat + Drink 30.04.2025
Θα τα λατρέψεις από την πρώτη μπουκιά!

Τα πιο νόστιμα burger στην Αθήνα που δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις

Eat + Drink 26.04.2025
Τα πληθωρικά burgers τους ξεχωρίζουν τόσο πολύ, που θα σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά και ξανά!

Οι κορυφαίες ιταλικές τρατορίες της Αθήνας που έχουμε λατρέψει

Eat + Drink 25.04.2025
Αν αγαπάς την Ιταλική κουζίνα όσο εμείς, τότε αυτές οι τρατορίες δεν πρέπει να λείπουν από τη foodie λίστα σου!

5 εστιατόρια στην Αθήνα για «αποτοξίνωση» μετά τις κραιπάλες του Πάσχα

Eat + Drink 23.04.2025
Η αποτοξίνωση δεν είναι μόδα - είναι self-care!