E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λαμία: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα

Η 25χρονη Μαρία πάλεψε για τη ζωή της

Δημοσίευση 28/9/2018 | 07:57

Λαμία: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα

Ο 38χρονος είχε προσπαθήσει να πνίξει δυο φορές τη γυναίκα του Η 25χρονη πάλεψε για τη ζωή της και του πήρε το πρώτο μαχαίρι - Ο δράστης άρπαξε δεύτερο μαχαίρι και επιτέθηκε ξανά - Η αδελφή του μπήκε ανάμεσα για να σώσει τη φίλη της
Η υγεία της 25χρονης Μαρίας πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο έχει ακόμα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της. Πραγματικά όλη η Λαμία προσεύχεται για να γίνει γρήγορα καλά και να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε.

Το πρωί ο 38χρονος δράστης θα ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, για το αναίτιο μαχαίρωμα σε βάρος της 25χρονης.

Πάλεψε μαζί του και του πήρε το πρώτο μαχαίρι

Συγκλονίζει το ρεπορτάζ για το πως έγινε το άγριο μαχαίρωμα μέσα στην κουζίνα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του δράστη το κακό έγινε την ώρα που ετοιμαζόντουσαν για να φύγουν από το σπίτι και να πάνε τη μικρή στα Αγγλικά. Η Μαρία πήγε στην κουζίνα για να πάρει τα τσιγάρα και το κινητό της. Ο 38χρονος την ακολούθησε. Άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι ψωμιού και άρχισε να την καρφώνει. Η αδελφή του δράστη που άκουσε τη Μαρία να φωνάζει έτρεξε αμέσως. Μπήκε στη μέση και άρχισε μαζί με τη Μαρία να παλεύουν με τον 38χρονο. Η 25χρονη, παρόλο που είχε δεχθεί μαχαιριές και ήταν γεμάτη αίματα, κατάφερε να του αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει. Ο δράστης τότε την άρπαξε από το λαιμό. Η αδελφή του τον απώθησε και αγκάλιασε την Μαρία για να την προστατέψει. Ο 38χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα δεύτερο μικρότερο μαχαίρι και το κάρφωσε στα πλευρά της 25χρονης, ενώ απειλούσε να σφάξει και την αδελφή του. Μετά κάθισε στον καναπέ σαν να μην συνέβη τίποτα και παρέμεινε εκεί μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν μπροστά στα δυο κοριτσάκια, ηλικίας 9 και 12 ετών, που ούρλιαζαν και καλούσαν σε βοήθεια τους γείτονες.

Είχε εμμονές και έβλεπε εχθρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος από το 2016 που έχασε τον πατέρα του άρχισε να έχει κατάθλιψη και να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα. Δυο φορές προσπάθησε να πνίξει την 27χρονη σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που είναι 1,5 έτους. Κάποια άλλη στιγμή την κυνηγούσε με ένα όπλο και την απειλούσε.

Ο 38χρονος ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Όμως δεν έπαιρνε πάντα τα φάρμακά του με αποτέλεσμα να υποτροπιάζει και να έχει διάφορες εμμονές ότι τον κυνηγούν και ότι θέλουν να του κάνουν κακό.

Τον τελευταίο καιρό του είχε "καρφωθεί" στο μυαλό ότι η σύντροφός του και άλλοι συγγενείς θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία και να τον κλείσουν μέσα. Μάλιστα δυο ημέρες πριν το κακό, το Σάββατο, πήγε ο ίδιος στην αστυνομία να πει ότι κάποιοι θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία. Αυτός ήταν ο λόγος που η αδελφή του τον είχε πάρει στο σπίτι της για να τον ηρεμήσει και να του πει ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι στη φαντασία του.

Κάπου εκεί το αρρωστημένο μυαλό του 38χρονου θεώρησε ότι και η 25χρονη Μαρία, την οποία έβλεπε μόλις δεύτερη φορά, είναι "εχθρός" και θα τον καταδώσει, με αποτέλεσμα να αρπάξει το μαχαίρι και να της επιτεθεί.

Ο δικηγόρος του 38χρονου Δημήτρης Κρούπης από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για το κακό που έκανε στην άτυχη κοπέλα, κάτι το οποίο αποδίδεται στον διαταραγμένο ψυχικό του κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρέθηκε το κινητό της αγνοούμενης Κινέζας στο κέντρο της Αθήνας, το ενεργοποίησε ένας άνδρας από την Αλβανία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αστυνομικοί πήραν τη συσκευή προκειμένου να την εξετάσουν - Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας βρίσκονται σε εξέλιξη

Τι ώρα ανακοινώνονται οι βάσεις για τις Πανελλήνιες: Οι εκτιμήσεις για όλα τα πεδία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, οι υποψήφιοι θα μάθουν σε ποια σχολή εισάγονται

Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι υπέρ της επιστροφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Αντι Μπέρναμ έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών, ωστόσο το νομικό και πολιτικό πλαίσιο παραμένει πολύπλοκο.

Ο Μαδούρο θα βρεθεί ξανά σήμερα στο δικαστήριο – Το χρονοδιάγραμμα της δίκης του στις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Ο ανατραπείς πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγορείται για ναρκωτρομοκρατία και διακίνηση κοκαΐνης

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ανέβηκε σε σκάφος οικογένειας στην Κρήτη ‑ δείτε τι έκανε όταν το παιδί είπε «Ολυμπιακός»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού απόλαυσε τις διακοπές του στην Κρήτη με χιούμορ, ανεβαίνοντας σε σκάφος και κάνοντας πλάκα σε παιδιά για το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Καρέτσα με συμβόλαιο έως και το 2031

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλληνας διεθνής είναι μια ανάσα από τους Βεστφαλούς, με τη Μίλαν να προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα

Πειραιάς: Γιατί υπήρξε διαρροή υγραερίου σε κλειστό βενζινάδικο – Το σκοτεινό ιστορικό του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το πρατήριο είχε δεχτεί βομβιστική επίθεση το 2024 και σφραγίστηκε λόγω παρατυπιών, ενώ φερόταν να συνδέεται με δολοφονηθέν πρόσωπο της νύχτας.

Φωτιές στην Καλαβρία: Οι εμπρηστές έδεναν υφάσματα σε γάτες και τους έβαζαν φωτιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ιταλοί ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων κατήγγειλαν πράξεις άνευ προηγουμένου βαρβαρότητας, με αμοιβή 1.000 ευρώ για όποιον οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Αλλάζει ο καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι είναι οι άνεμοι τύπου foehn που «εκτινάσσουν» θερμοκρασία και πότε αναμένεται πτώση έως και 10 βαθμών - Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλια

Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Πότε θα εμφανιστεί το «Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η προέλευση της ονομασίας της πανσελήνου του Ιουλίου – Τι φταίει για το μέγεθος και την πορτοκαλί απόχρωσή της

«Φέρτε φίλους στο Ντουμπάι και κερδίστε» – Το εμιράτο μοιράζει 700 ευρώ σε κατοίκους που προσκαλούν τουρίστες

Κόσμος Χτες
Η κυβέρνηση διοχετεύει χρήματα για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που έχουν δεχτεί το πλήγμα του πολέμου