E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λαμία: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα

Η 25χρονη Μαρία πάλεψε για τη ζωή της

Δημοσίευση 28/9/2018 | 07:57

Λαμία: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα

Ο 38χρονος είχε προσπαθήσει να πνίξει δυο φορές τη γυναίκα του Η 25χρονη πάλεψε για τη ζωή της και του πήρε το πρώτο μαχαίρι - Ο δράστης άρπαξε δεύτερο μαχαίρι και επιτέθηκε ξανά - Η αδελφή του μπήκε ανάμεσα για να σώσει τη φίλη της
Η υγεία της 25χρονης Μαρίας πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο έχει ακόμα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της. Πραγματικά όλη η Λαμία προσεύχεται για να γίνει γρήγορα καλά και να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε.

Το πρωί ο 38χρονος δράστης θα ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, για το αναίτιο μαχαίρωμα σε βάρος της 25χρονης.

Πάλεψε μαζί του και του πήρε το πρώτο μαχαίρι

Συγκλονίζει το ρεπορτάζ για το πως έγινε το άγριο μαχαίρωμα μέσα στην κουζίνα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του δράστη το κακό έγινε την ώρα που ετοιμαζόντουσαν για να φύγουν από το σπίτι και να πάνε τη μικρή στα Αγγλικά. Η Μαρία πήγε στην κουζίνα για να πάρει τα τσιγάρα και το κινητό της. Ο 38χρονος την ακολούθησε. Άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι ψωμιού και άρχισε να την καρφώνει. Η αδελφή του δράστη που άκουσε τη Μαρία να φωνάζει έτρεξε αμέσως. Μπήκε στη μέση και άρχισε μαζί με τη Μαρία να παλεύουν με τον 38χρονο. Η 25χρονη, παρόλο που είχε δεχθεί μαχαιριές και ήταν γεμάτη αίματα, κατάφερε να του αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει. Ο δράστης τότε την άρπαξε από το λαιμό. Η αδελφή του τον απώθησε και αγκάλιασε την Μαρία για να την προστατέψει. Ο 38χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα δεύτερο μικρότερο μαχαίρι και το κάρφωσε στα πλευρά της 25χρονης, ενώ απειλούσε να σφάξει και την αδελφή του. Μετά κάθισε στον καναπέ σαν να μην συνέβη τίποτα και παρέμεινε εκεί μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν μπροστά στα δυο κοριτσάκια, ηλικίας 9 και 12 ετών, που ούρλιαζαν και καλούσαν σε βοήθεια τους γείτονες.

Είχε εμμονές και έβλεπε εχθρούς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος από το 2016 που έχασε τον πατέρα του άρχισε να έχει κατάθλιψη και να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα. Δυο φορές προσπάθησε να πνίξει την 27χρονη σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που είναι 1,5 έτους. Κάποια άλλη στιγμή την κυνηγούσε με ένα όπλο και την απειλούσε.

Ο 38χρονος ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Όμως δεν έπαιρνε πάντα τα φάρμακά του με αποτέλεσμα να υποτροπιάζει και να έχει διάφορες εμμονές ότι τον κυνηγούν και ότι θέλουν να του κάνουν κακό.

Τον τελευταίο καιρό του είχε "καρφωθεί" στο μυαλό ότι η σύντροφός του και άλλοι συγγενείς θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία και να τον κλείσουν μέσα. Μάλιστα δυο ημέρες πριν το κακό, το Σάββατο, πήγε ο ίδιος στην αστυνομία να πει ότι κάποιοι θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία. Αυτός ήταν ο λόγος που η αδελφή του τον είχε πάρει στο σπίτι της για να τον ηρεμήσει και να του πει ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι στη φαντασία του.

Κάπου εκεί το αρρωστημένο μυαλό του 38χρονου θεώρησε ότι και η 25χρονη Μαρία, την οποία έβλεπε μόλις δεύτερη φορά, είναι "εχθρός" και θα τον καταδώσει, με αποτέλεσμα να αρπάξει το μαχαίρι και να της επιτεθεί.

Ο δικηγόρος του 38χρονου Δημήτρης Κρούπης από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για το κακό που έκανε στην άτυχη κοπέλα, κάτι το οποίο αποδίδεται στον διαταραγμένο ψυχικό του κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναγκαστική προσγείωση F‑16 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου ‑Καλά στην υγεία του ο πιλότος

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας είχε απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Ανθρωποι σκοτεινοί μάς έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Η Νικολέτα έφυγε στα 37 της, κακώς έβγαλες εισιτήριο. Και ο Χάρος είναι μπαμπέσης και δεν κάνει ακυρώσεις εισιτηρίων»

Ασπρόπυργος: Από βυτίο με προπάνιο η μεγάλη έκρηξη – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης και ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη στον χώρο του συνεργείου - Τρεις οι διασωληνωμένοι.

Γερμανία: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Έλληνα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
O 26χρονος καταδικασθείς ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του ελεγκτή, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έφυγε στα 75 της χρόνια

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη

Ιός Δυτικού Νείλου: Πού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του 2026 και τι προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

Κόσμος 09.07.2026
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της φετινής περιόδου και καλεί τους πολίτες να τηρούν άμεσα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Τόκιο: Συνελήφθη γυναίκα που έραψε τα χείλια της συγκατοίκου της

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το θύμα ζήτησε βοήθεια με σημείωμα