E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 19χρονη που έχει αλλεργία στο νερό, τα δάκρυα και τον ιδρώτα της

Μια από τους 50 στον κόσμο

Δημοσίευση 23/9/2018 | 17:36

Η 19χρονη που έχει αλλεργία στο νερό, τα δάκρυα και τον ιδρώτα της

Η Λίντσεϊ Κούμπραϊ είναι φορέας μίας από τις σπανιότερες αλλεργίες σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς είναι μία από τους 50 ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, που είναι αλλεργική σε κάθε επαφή του νερού με το δέρμα της, ακόμα και στα ίδια της τα δάκρυα.

Η υδρογενής κνίδωση, η σπάνια πάθηση από την οποία υποφέρει η 19χρονη κοπέλα από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει καταφέρει να αλλάξει ριζικά τη ζωή της νεαρής γραμματέως καθώς η ίδια αναγκάζεται να φτιάχνει όλη της την καθημερινότητα, με στόχο την ελάχιστη δυνατή επαφή με το νερό.

Σε κάθε επαφή με το νερό, το σώμα της γεμίζει εξανθήματα, με την αλλεργική αντίδραση να μην περιορίζεται μόνο στις κοκκινίλες, αλλά και στη δυσκολία στην αναπνοή, στο συνεχές φτέρνισμα, ενώ η κατανάλωση νερού για την ενυδάτωση του οργανισμού της έχει αντικατασταθεί από γάλα.

Η 19χρονη που εργάζεται ως γραμματέας σε μεσιτικό γραφείο σημειώνει ότι η «μάχη» για να μην έρθει σε καμία επαφή με το νερό είναι εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα υπόθεση, καθώς πρέπει σε καθημερινή βάση να ελέγχει το μετεωρολογικό δελτίο για πιθανότητα βροχής ώστε να προσαρμόσει ανάλογα τις μετακινήσεις της.

Μάλιστα, τα προβλήματά της δεν σταματούν τις βροχερές ημέρες, καθώς ακόμα και τις ημέρες με λιακάδα και καλό καιρό, ο ιδρώτας από το σώμα της προκαλεί εξίσου επώδυνα εξανθήματα και δυσκολία στην αναπνοή, συμπτώματα τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και σε περίπτωση που βγει σε εξωτερικό χώρο αμέσως μετά την διακοπή της βροχόπτωσης αλλά κι όταν δακρύζει.

Η μόνη ενδεδειγμένη θεραπεία για την περίπτωσή της είναι η χορήγηση των ακατάλληλων αντί-ισταμινικών, τα οποία παίρνει αμέσως μετά την ολιγόλεπτη παρουσία της στο ντους για να πλυθεί, ενώ η ίδια διεξάγει μέσω του διαδικτύου εκστρατεία ενημέρωσης και πληροφόρησης σχετικά με τη υδρογενή κνίδωση και τις επιπτώσεις στις ζωές των ασθενών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της