E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο Βασιλακόπουλος δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλινάρι»

Η αποκάλυψη του ατζέντη του «Greek Freak»

Δημοσίευση 18/9/2018 | 19:32

«Ο Βασιλακόπουλος δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλινάρι»

Ο ατζέντης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου, απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου και αποκάλυψε ένα περιστατικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ατζέντης του «Greek Freak», μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ, που ανέφερε πως η παρουσία του «Giannis» στα παρκέ της Κίνας είναι θέμα μάνατζερ. Ο Γιώργος Πάνου σε ραδιοφωνική συνέντευξή του υπογράμμισε πως ο πελάτης του θέλει να είναι «παρών» στην Εθνική, όμως τα βιώματά του από τις συναναστροφές του με ανθρώπους της ομοσπονδίας δεν είναι τα καλύτερα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ένα περιστατικό με μια συνάντηση των Αντετοκούνμπο με τον Βασιλακόπουλο και υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ τους είχε παρομοιάσει με «αρκούδες με χαληνάρι», παρουσιάζοντάς τους έτσι σαν άβουλα όντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο και τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου: «Να πούμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση και στο τεχνικό επιτελείο. Σε ό,τι αφορά το τηλεφώνημα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μιλάω εκ μέρους του Γιάννη, αλλά ως Γιώργος Πάνου. Ξέρω τον Γιάννη από 14-15 χρόνων. Βγήκα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Άκουσα τρομερές ανακρίβειες. Είναι προσβλητικές. Ο Γιάννης δεν έχει δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να τον παρουσιάζει σαν πιόνι. Ο κύριος Βασιλακόπουλος, κρίνοντας από τον τρόπο που λειτουργεί, προσβάλει για άλλη μια φορά έναν από τους καλύτερους παίκτες και τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Δίνει την εικόνα πως ο Γιάννης είναι άβουλο ον. Συμβαίνει το αντίθετο. Προφανώς θυμάστε τις περσινές δηλώσεις. Θυμάστε την ανακοίνωση της ΕΟΚ πέρυσι; Μας μίλησαν για σκευωρία των Μπακς, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Γιάννης ήταν κομμάτι της. Φέτος οι κακοί είναι οι ατζέντηδες. Προ διετίας δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλινάρι. Έγινε στην ομοσπονδία. Μας κάλεσε και πήγαμε ένα πρωινό. Ο κόσμος δεν έχει την άνετη να ζήσει τον Γιάννη. Τα παιδιά περνούν τα δικά τους μηνύματα, κατά του ρατσισμού και τα λοιπά. Ακόμα και σε αυτά τον προσέβαλλαν, λέγοντάς του πως άλλοι αποφασίζουν και τον περιφέρουν σαν αρκούδα με χαλινάρι. Έτσι τον παρουσίασε, μπροστά του. Από τότε ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει, σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου.

Όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι αντιληπτό πως μετά δεν υπάρχει επικοινωνία. Δεν μπορούν να συμβιώσουν έτσι δύο άνθρωποι. Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος. Γι' αυτό και ο Γιάννης μόνος του, με δική του απόφαση, ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ, λόγω του προβλήματος στο γόνατό του. Ήταν εκεί, δεν κρύφτηκε. Αλλά δεν άφησε να βγει το θέμα από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεται. Ο κύριος Βασιλακόπουλος και πολλοί συνάδελφοι ξεχνούν ότι αναφέρεται σε έναν αθλητή που άφησε 106 εκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι το 2016. Πάγωσε τα πάντα για να πάει να παίξει προκριματικά στο Τορίνο. Αυτό το έχουμε αφήσει, δεν ξέρω πού το έχει γράψει. Τότε οι κακοί Μπακς γιατί δεν τον έπεισαν να μείνει πίσω; Ήταν δική του απόφαση και δικό του ρίσκο. Ρίσκο και γι' αυτόν και για την οικογένειά του. Θα λέγαμε απ' έξω πως είναι μια αντιεπαγγελματική απόφαση. Πήρε και μερίδιο ευθύνης για τις δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό και υπέγραψε μετά».

Για το αν η ΕΟΚ βοήθησε για να βγουν τα διαβατήρια των Αντετοκούνμπο και το αν ο Γιάννης «χρωστάει» στην Ελλάδα: «Είναι απίστευτο ότι λένε πως η ΕΟΚ έβγαλε τα διαβατήρια. Στον Θανάση έλεγαν ότι από μέρα σε μέρα βγαίνει. Αδικούν οι δηλώσεις του τον δικηγόρο που μας πήρε από το χέρι και έτρεξε όλες τις διαδικασίες. Πήρε μια παρατημένη υπόθεση. Ο τότε βουλευτής κύριος Ιωαννίδης είχε πει πως είναι τελειωμένη υπόθεση. Εμείς ανακοινώσαμε στην ομοσπονδία πως είμαστε έτοιμοι. Στο μεσοδιάστημα είχε έρθει και η ομοσπονδία της Ισπανίας και της Νιγηρίας. Του έκαναν προτάσεις, σε ένα παιδί που τότε δεν είχε βγάλει ευρώ. Είχε την υπομονή να περιμένει τη διαδικασία για να παίξει με την Εθνική του, την Εθνική της χώρας του. Είχε την αποφασιστικότητα να μην πάρει τον εύκολο δρόμο. Σήμερα που είναι στο Top 5 ξαφνικά τον χειρίζονται οι Μπακς, ο Πάνου και οι σπόνσορες. Είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα. Επειδή μίλησαν και για το ποιος χρωστάει σε τι. Ο Γιάννης όντως αισθάνεται ότι χρωστάει στην Ελλάδα. Το δηλώνει παντού. Έτσι αισθάνεται. Μεγάλωσε εδώ. Η Ελλάδα του έδωσε το δικαίωμα, παρότι δεν είχαν χρήματα και δεν ήταν νόμιμοι εδώ, να πάνε στο σχολείο και να μορφωθούν. Σίγουρα χρωστάει, 101% στην εκκλησία, στους γειτόνές του και τους φίλους του, που είναι ακόμα τα ίδια παιδιά. Είναι ακόμα δίπλα του, από Γιαννάκης σε Μέγας Αντετοκούνμπο. Είναι ο ίδιος τύπος. Σε αυτούς χρωστάει. Ο κύριος Βασιλακόπουλος και η ομοσπονδία δεν μπορούν να ταυτίζονται με την Ελλάδα ποτέ».

Για την επικοινωνία για το «παράθυρο» του Σεπτέμβρη και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας: «Υπήρχε μια επικοινωνία όντως. Είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι. Μιλάω ως Πάνου. Αυτή τη στιγμή οι Μπακς είναι σε νέα εποχή. Δεν μπορεί να λείπει ο αρχηγός, όταν κάτι νέο χτίζεται. Πρέπει να γυρίσει και εκείνος πίσω κάτι σε κάποιους που του άλλαξαν τη ζωή, να πει "εδώ είμαι". Το ίδιο θα δηλώσει για την Εθνική. Αν τον καλέσουν, θα είναι "παρών" στο Παγκόσμιο, όπως έκανε όταν τον κάλεσαν και μπορούσαν. Το αν το πιστεύει ο κόσμος ή ο κύριος Βασιλακόπουλος και το αν πονούσε πέρυσι είναι δικό τους πρόβλημα. Θέλει να είναι στο Παγκόσμιο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα τον κάνει να μην θέλει να παίζει στην Εθνική. Τον συνέκριναν με τον Σλούκα, που παίζει από τα 13. Αδικούν αυτά και τον Γιάννη και τον Κώστα. Ο Γιάννης κλήθηκε όταν πήρε διαβατήριο. Όταν το 2012 η Ελλάδα είχε ανάγκη από παίκτη, τότε είχε πάρει τον Μποχωρίδη. Δεν είναι ότι τον κάλεσαν και δεν ήθελε. Οι σχέσεις χτίζονται με βιώματα. Τα βιώματα του Γιάννη με τη συναναστροφή του με κάποιους από την ομοσπονδία δεν είναι τα καλύτερα. Αν τον θέλουν, θα είναι παρών. Δεν θα του κόψει κάποιος την Εθνική, ούτε θα πει ο ίδιος "δεν είμαι εδώ"».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγίου Πνεύματος 2025: Πότε πέφτει το τριήμερο

Ελλάδα 03.05.2025
Τι ισχύει για τις αμοιβές την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση

Ελλάδα Χτες
Πώς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα

Τραγωδία στην Κάρυστο: Γυναίκα άπλωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε

Ελλάδα Χτες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο της Καρύστου με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει το ΕΚΠΑ για την αιματηρή επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική

Ελλάδα Χτες
«Αποτελεί ευθύνη της Πολιτείας η προστασία των δημόσιων Πανεπιστημίων από ομάδες κουκουλοφόρων που φαίνεται ότι κινήθηκαν ανενόχλητοι» τονίζει το ΕΚΠΑ

Συναγερμός για τσουνάμι: Εκκενώνουν σπίτια σε Αργεντινή και ακτές της Χιλής μετά τον ισχυρό σεισμό

Κόσμος Χτες
Να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους «για προληπτικούς λόγους» κάλεσαν τους κατοίκους οι αρχές

Fantapapa: Το online βιντεοπαιχνίδι που μπορεί να προβλέψει τον επόμενο πάπα

Κόσμος Χτες
Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 60.000 Ιταλοί εκτιμάται ότι παίζουν το Fantapapa

Ο Τραμπ μετονομάζει την 8η Μαΐου και την 11η Νοεμβρίου σε «Ημέρες της Νίκης»

Κόσμος Χτες
Η 8η Μαΐου, που γιορτάζεται ευρέως στη Δυτική Ευρώπη (η Ρωσία από την πλευρά της εορτάζει την ημέρα αυτή στις 9 Μαΐου), δεν είναι αργία στις ΗΠΑ

Νεκρή σε φωτιά στο σπίτι της η τραγουδίστρια Τζιλ Σομπούλ

Κόσμος Χτες
Από τις επιτυχίες της ξεχωρίζει το τραγούδι «I Kissed a Girl» του 1995, το οποίο θεωρείται ευρέως το πρώτο τραγούδι με ΛΟΑΤΚΙ+ θεματολογία που κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο Billboard Top 20

Κατερίνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 16χρονης Μάγια που δολοφονήθηκε από τον 17χρονο

Ελλάδα Χτες
Ο δράστης ήταν με πρόγραμμα Erasmus στην Ελλάδα

Χτυπήθηκε πλοίο για τη Γάζα: Έλληνας καθηγητής στην αποστολή, πώς αντέδρασε η Κύπρος

Κόσμος Χτες
Καταγγελία της ΜΚΟ - Το πλοίο εξέδωσε σήμα SOS αφού χτυπήθηκε 17 ναυτικά μίλια ανατολικά της Μάλτας