ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φθιώτιδα: 52χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι 10 μέτρων

Είχε πάει κόψει χόρτα στο πατρικό του σπίτι

 
Δημοσίευση 14/9/2018 | 19:29
Φθιώτιδα: 52χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι 10 μέτρων

Μοιραία πτώση σε πηγάδι βάθους δέκα μέτρων είχε ένας 52χρονος κάτοικος Αρκίτσας, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, που πήγε να κόψει χόρτα στο πατρικό του σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, ο 52χρονος, την ώρα που έκανε τις εργασίες, δεν πρόσεξε το άνοιγμα του πηγαδιού που βρισκόταν εκεί και έπεσε μέσα.

Οι δικοί του ανησύχησαν, καθώς ο 52χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και πήγαν στο σημείο να δουν τι έχει συμβεί. Ο αδερφός του κατάφερε να τον δει πεσμένο στο πηγάδι και ειδοποίησε γύρω στις 3.45 μ.μ. την Πυροσβεστική.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς στο σημείο έσπευσαν άμεσα Πυροσβέστες από τα Κλιμάκια της Αταλάντης και του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γύρω στις 6 το απόγευμα, κι ενώ ο άτυχος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής, οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, γιατρός του ΕΚΑΒ πιστοποίησε τον θάνατό του.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ