Με ένα φιλί καλησπέρισε τους τηλεθεατές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Πρεμιέρα για το «My style rocks»
Δημοσίευση 10/9/2018 | 20:28

Φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλησπέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας αναλαμβάνοντας φέτος να τους διδάξει το στυλ με τη βοήθεια του Δημήτρη Αργυρόπουλου, του Στέλιου Κουδουνάρη και της Μπέττυς Μαγγίρα.
«Καλωσήρθατε στο My style Rocks, την πιο μοδάτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Επιστρέψαμε πιο ανανεωμένοι, κεφάτοι και φυσικά με στυλ. Η εκπομπή που όλοι αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ. Εύχομαι να γίνει η καθημερινή μας συνήθεια», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην έναρξη του My style rocks και υποδέχτηκε στην πασαρέλα αρχικά την κριτική επιτροπή και έπειτα τις 11 διαγωνιζόμενες.
Δείτε την έναρξη της εκπομπής:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο
Παράξενα
Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.
Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου
E-Daily 3.Left
Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».
Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο
E-Daily 3.Left
Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.
Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.
Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ
E-Daily 3.Left
Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις
Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο
E-Daily 3.Left
Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.
Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο
Social
Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.
H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο
E-Daily 3.Left
Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.
Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό
E-Daily 3.Left
Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία
Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»
E-Daily 3.Left
Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής
Γιατί σταμάτησε να μιλάει στον Brad Pitt o γιος του ‑ Ήταν ο τελευταίος που κρατούσε επαφή
E-Daily 3.Left
Χτες
Η απόφαση του 18χρονου γιου του






