E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισε το Λόττο, της έκατσε τελικά 3 βδομάδες αργότερα

Αν σε θέλει...

Δημοσίευση 7/9/2018 | 09:27

Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισε το Λόττο, της έκατσε τελικά 3 βδομάδες αργότερα

Μια πλάκα είπε να κάνει στην οικογένειά της πως κέρδισε 250.000 λίρες στο Λόττο, μόνο και μόνο για να κερδίσει τελικά 1 εκατ. λίρες!

Αλήθεια αυτή τη φορά, μόνο που κανείς δεν την πίστευε πια. Αυτό συνέβη στην υπερτυχερή Charlotte Peart, που κατάφερε να ξεγελάσει τον άντρα της πριν από μερικές εβδομάδες και έσκασε μετά στα γέλια με το πάθημά του.

Όταν ωστόσο του τηλεφώνησε περιχαρής 3 βδομάδες αργότερα για να του πει πως κέρδισε 1 εκατ. λίρες (1,11 εκατ. ευρώ) στο Euromillions, ο Daniel δεν θα την πατούσε φυσικά και δεύτερη φορά. Την αγνόησε και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του, καθώς είχε κουραστεί από τα καμώματά της.

«Δεν την πίστεψα καθόλου, γιατί μας αρέσει να κάνουμε πλάκες ο ένας στον άλλο», είπε ο σύζυγος στην «Daily Mirror». Και έπρεπε να του στείλει εκείνη μια φωτογραφία από το νικητήριο μήνυμα που πήρε από την εταιρία για να πιστέψει πως ήταν εκατομμυριούχοι!

Η 28χρονη Charlotte από τη Βρετανία προσθέτει: «Δεν με πίστεψε. Μου είπε στην πραγματικότητα ‘‘δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα αγάπη’’ και κατέληξε να δώσει την κλήση στον αδερφό του. Ήταν μια τρελή και όχι μια φυσιολογική μέρα».

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά και θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, αγοράζοντας ένα μεγαλύτερο σπίτι, όπως λέει ο 27χρονος μαραγκός Daniel.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το Γυμνάσιο και παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια, ζώντας για πολύ καιρό στο πατρικό της Charlotte. Όσο για το τυχερό δελτίο, της κόστισε μόλις 1,5 λίρα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid 07.07.2026
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Κώστας Τσουρός: Το καταπληκτικό εξοχικό του με πισίνα και μαγευτική θέα στη θάλασσα

Social 07.07.2026
Το πολυτελές καταφύγιο του παρουσιαστή στη Σκιάθο, με πισίνα, θέα στη θάλασσα και αυλή για αξέχαστα τραπέζια.

Ποιο γνωστό ζευγάρι των social media χώρισε μετά από προδοσία – Τον έπιασε με άλλη

Social 07.07.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στο podcast των Θοδωρή Ρακιτζή και Έλενας Σωτηροπούλου, η γυναίκα ανακάλυψε τη σχέση του συντρόφου της με τρίτο πρόσωπο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αγανακτησμένος στη σκηνή «Πάρτε τα, δεν τα θέλω!»

Social 07.07.2026
Ο Νίκος Οικονομόπουλος αντέδρασε έντονα σε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του, πετώντας τα ακουστικά του στο πάτωμα της σκηνής.

Κατερίνα Λιόλιου: Πού επέστρεψε μετά από 15 χρόνια και τι συνέβη στη σκηνή

Social 07.07.2026
Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Schoolwave, εκεί όπου ξεκίνησε ως μαθήτρια, και βρέθηκε αυτή τη φορά να γεμίζει την Τεχνόπολη ως το μεγάλο όνομα της βραδιάς.

Αννα Βίσση & Δήμητρα Κούστα στην Ίμπιζα: Ποιος διάσημος DJ τις φωτογραφήθηκε αγκαλιά και τι κρύβουν οι επαφές τους

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ και η παραγωγός της διασκέδασαν στο Pacha Ibiza με LED γυαλιά, ενώ οι συναντήσεις τους με διεθνείς DJ τροφοδοτούν φήμες για εκπλήξεις στη συναυλία του ΟΑΚΑ.

Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν πόζαραν αγκαλιά στο Instagram

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ο 62χρονος ηθοποιός και η 33χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων φωτογραφήθηκαν μαζί λίγο πριν δώσουν το παρών στον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ και του Τράβις Κέλσι

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Αντέλ: Έχασε 45 κιλά και άλλαξε δραστικά την εμφάνισή της – Τι λένε οι ειδικοί

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η τραγουδίστρια έχει διαψεύσει ότι ακολούθησε κάποια αυστηρή δίαιτα ή διαλειμματική νηστεία

Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Έρμπαν περπάτησε σε πασαρέλα του Dior λίγο πριν κλείσει τα 18

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η Σάντεϊ Ρόουζ συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επίδειξη του οίκου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Ο γιος του Μιχάλη Μόσιου ξεσπά: «Ο πατέρας μας δεν ήταν ούτε μόνος, ούτε ξεχασμένος»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ξέσπασε ο γιος του Μιχάλη Μόσιου, Γιάννης, μέσα από ανάρτηση στο Facebook. «Ο πατέρας μας δεν ήταν ούτε μόνος, ούτε ξεχασμένος», έγραψε ο γιος του θρυλικού «Ταμτάκου».

Ποιο Μουντιάλ; Το πιο ιδιαίτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα διεξάγεται στη Φινλανδία

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ο ιδιαίτερος αυτός διαγωνισμός, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1996, διεξήχθη φέτος για 29η φορά