E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eφιάλτης στην Ηλιούπολη: Έπαιξαν το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» και βίασαν 20χρονη

Τι είναι το άκρως επικίνδυνο παιχνίδι «Δαχτυλίδι της φωτιάς»

Δημοσίευση 6/9/2018 | 08:26

Eφιάλτης στην Ηλιούπολη: Έπαιξαν το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» και βίασαν 20χρονη

Θύμα βιασμού μέσω του παιχνιδιού «Δαχτυλίδι της φωτιάς», έπεσε μια 20χρονη στην Ηλιούπολη. Η κοπέλα βιάστηκε από δυο πρώην συμμαθητές της, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ που επέβαλαν οι κανόνες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, το οποίο ήδη κάνει θραύση μεταξύ των εφήβων στην Ευρώπη.

Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και οι χαμένοι οφείλουν να πιουν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα». Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, λοιπόν, έμπλεξε η ανυποψίαστη 20χρονη, η οποία μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι μια σοβαρή και όμορφη κοπέλα.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτεια της στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη των δυο νεαρών, οι οποίοι μάλιστα ομολόγησαν την πράξη τους και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας τους άσκησε ποινική Δίωξη και τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Ηλιούπολη: Το reunion κατέληξε σε εφιάλτη
Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα δέχθηκε να πάει σε μια συνάντηση με πρώην συμμαθητές της στο Λύκειο και μάλιστα στο σπίτι ενός εκ των διοργανωτών του reunion.
Εκεί, οι παλιοί συμμαθητές άρχισαν να παίζουν με χαρτιά το “Δαχτυλίδι της φωτιάς”, τους κανόνες του οποίου είχαν διαβάσει στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Βέβαια, όλοι έκαναν χρήση αλκοόλ, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Όσο περνούσε η ώρα, το ποτό έρεε άφθονο, με τους χαμένους να κάνουν την μεγαλύτερη κατανάλωση, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Κάποια στιγμή η κοπέλα, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε να ξαπλώσει για λίγο. Ο νεαρός ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας, την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου η κοπέλα να ξαπλώσει για λίγο και να συνέλθει από το αλκοόλ.

Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί την 20χρονη, προκειμένου να συνδεθούν ερωτικά, ωστόσο συνάντησε την σθεναρή αντίσταση και την άρνηση της κοπέλας. Στη συνέχεια έπεσε στο κρεβάτι, αφού πρώτα ο νεαρός είχε αποχωρήσει από το δωμάτιο. Βέβαια, λόγω του αλκοόλ, πολύ γρήγορα την πήρε ο ύπνος.

Η 20χρονη ξύπνησε έντρομη, όταν πια ο νεαρός ιδιοκτήτης του σπιτιού και πρώην συμμαθητής της, μαζί με έναν επίσης πρώην συμμαθητή τους ήταν και αυτοί ξαπλωμένοι δίπλα της στο ίδιο κρεβάτι και την βίαζαν!

Η καταγγελία και η ομολογία
Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και έφυγε έξαλλη από το σπίτι, πηγαίνοντας απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης, όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της στον Αξιωματικό Υπηρεσίας.

Πλήρωμα περιπολικού του τοπικού Τμήματος έφθασε στο σπίτι του νεαρού και συνέλαβε τον ίδιο, αλλά και το φίλο του, στο πλαίσια του Αυτοφώρου και της μήνυσης που είχε καταθέσει η 20χρονη, η οποία μάλιστα εξετάστηκε από τον αρμόδιο ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε την αποτρόπαια πράξη.

Όσον αφορά στους δυο συλληφθέντες, ομολόγησαν την πράξη τους και οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ήρωα τον Μοναστηρλή στα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου, 5‑4 τον Ατρόμητο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο 21χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε στην τελευταία εκτέλεση του Καραμάνη

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Ελλάδα Χτες
Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Ελλάδα Χτες
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος που ξυλοκόπησε τον 17χρονο

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη και η μητέρα του κατηγορουμένου για παραμέληση ανηλίκου

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Μαθητής Γυμνασίου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα

Ελλάδα Χτες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Φρένο στα ενοίκια από το 2026: Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Οικονομία Χτες
Δέσμη παρεμβάσεων με «κλειδωμένα» ενοίκια έως 5 χρόνια, επιδότηση έως 300 €/τ.μ. για κλειστά ακίνητα και διοικητικό καθορισμό τιμών στις νέες οικοδομές

Ο Αρης 2‑0 τον Παναιτωλικό και παίζει με Παναθηναϊκό στους 8 του Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα Χτες
Με δύο γκολ των Μορόν, Ράσιτς από το πρώτο ημίχρονο ο Αρης κέρδισε εύκολα τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στο μονό προημιτελικό Κυπέλλου

Νεκρός 17χρονος στις Σέρρες μετά από καβγά για μια κοπέλα, συνελήφθη 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Ένα χτύπημα με αγκώνα στο κεφάλι του 17χρονου φέρεται να ήταν το μοιραίο

«Τίμιο ξύλο» στη Φλώρινα: Βούτηξαν να πιάσουν τον Σταυρό και πλακώθηκαν

Ελλάδα Χτες
Τις σκηνές ντροπής παρακολούθησαν και αρκετά παιδιά που παρεβρίσκονταν στην τελετή

Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Τα ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα συνοδεύονται πιθανώς από τοπικές χαλαζοπτώσεις

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα Θεοφάνια σε Αθήνα και Πειραιά

Ελλάδα Χτες
Πλήθος πιστών παρακολούθησε τον αγιασμό των υδάτων