E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέο «χτύπημα» για την Αρτζέντο: To CNN απέσυρε επεισόδια της εκπομπής του Μπουρντέν όπου εμφανίζεται

Η 42χρονη ηθοποιός έχει μπει στο περιθώριο

Δημοσίευση 4/9/2018 | 11:02

Νέο «χτύπημα» για την Αρτζέντο: To CNN απέσυρε επεισόδια της εκπομπής του Μπουρντέν όπου εμφανίζεται

Το CNN απέσυρε επεισόδια της εκπομπής του Άντονι Μπουρντέν, «Anthony Bourdain: Parts Unknown», στα οποία εμφανίζεται η Άζια Αρτζέντο μετά τις καταγγελίες εναντίον της ηθοποιού για σeξουαλική παρενόχληση.

Η Αρτζέντο, σύντροφος του διάσημου σεφ και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τον περασμένο Ιούλιο, εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια της δημοφιλούς σειράς και σκηνοθέτησε ένα τρίτο.

Εκπρόσωπος του CNN επιβεβαίωσε στο BuzzFeed News ότι και τα τρία επεισόδια αφαιρέθηκαν από την υπηρεσία streaming του CNN, CNN Go, λόγω των ισχυρισμών κατά της Αρτζέντο.

«Υπό το πρίσμα των πρόσφατων ειδήσεων για την Άζια Αρτζέντο το CNN θα διακόψει την προβολή των προηγούμενων επεισοδίων του "Parts Unknown", στα οποία εμφανίζεται, μέχρι να υπάρξει νεότερη εξέλιξη» δήλωσε ο εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου στο BuzzFeed.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Άζια Αρτζέντο κατηγορήθηκε από τον νεαρό ηθοποιό Τζίμι Μπένετ για σeξουαλική επίθεση, όταν εκείνος ήταν 17 ετών και εκείνη 37 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η ηθοποιός, από τις πρώτες που κατήγγειλε τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική κακοποίηση, κατέβαλε χρήματα στον Τζίμι Μπένετ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκε σeξουαλικά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013.

Ως παιδί ο Μπένετ υποδύθηκε τον γιο της Αρτζέντο στην ταινία «The Heart Is Deceitful Above All Things», στην οποία η ηθοποιός είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Στο άρθρο, ο συντάκτης του οποίου επικαλείται έγγραφα που εστάλησαν στην εφημερίδα από μια μη κατονομαζόμενη πηγή, αναφερόταν ότι προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή του Αμερικανού ηθοποιού η Αρτζέντο του κατέβαλε το ποσό των 380.000 δολαρίων.

Η Ιταλίδα ηθοποιός αρνήθηκε «οιαδήποτε σeξουαλική σχέση» με τον καταγγέλλοντα, με δελτίο Τύπου που εστάλη στα ΜΜΕ και ανέφερε, πως ο Άντονι Μπουρντέν φέρεται να ήταν εκείνος που πλήρωσε 380.000 δολάρια στον Τζίμι Μπένετ.

«Ο Μπένετ γνώριζε ότι ο σύντροφός μου, Άντονι Μπουρντέν, είχε πολλά χρήματα και ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός στο κοινό. Ο Άντονι δέχτηκε να δώσει τα χρήματα προκειμένου να αποφύγει την αρνητική δημοσιότητα και επέμενε να διευθετηθεί το όλο ζήτημα ιδιωτικά, κάτι που ήθελε και ο ίδιος ο Μπένετ» υποστήριξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Social 04.12.2025
Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Tabloid 04.12.2025
Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

TV Buzz 04.12.2025
«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Η χρονιά που η Zendaya καταλαμβάνει το Hollywood – 5 project‑«βόμβες» που θα μας κολλήσουν στην οθόνη!

Tabloid 04.12.2025
Περισσότερη Rue, περισσότερη MJ, περισσότερη Chani. Η απόλυτη Zendaya era πλησιάζει – κι εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Tabloid Χτες
«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Tabloid Χτες
Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Τσουρός για Χρηστίδου: «Ήταν καταρρακωμένη όταν ο γιος της έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο»

Tabloid Χτες
Οι αναφορές στην πιο δύσκολη περίοδο της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Tabloid Χτες
Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

Ρακούν «διέρρηξε» κάβα στη Βιρτζίνια, έγινε «λιάρδα» από το ποτό και χρειάστηκε διάσωση

Παράξενα Χτες
Παρά το αλκοόλ που κατανάλωσε δεν κινδύνευσε η υγεία του και τη γλίτωσε με ένα χανγκόβερ