E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρέθυμνο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του βιασμού Φινλανδής από Αλβανούς

Ο ένας από τους δράστες τραβούσε και βίντεο της αποτρόπαιας πράξης

Δημοσίευση 30/8/2018 | 08:22

Ρέθυμνο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του βιασμού Φινλανδής από Αλβανούς

Σοκ αλλά και οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε στις Αρχές του Ρεθύμνου μία νεαρή γυναίκα που βρίσκεται στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής όταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώνεται από την τοπική ΕΛ.ΑΣ ότι στο Νοσοκομείο της πόλης υπάρχει μία νεαρή γυναίκα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στο εμπορικό λιμάνι από δύο αλλοδαπούς. Στελέχη του Λιμεναρχείου έφτασαν στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που κατήγγειλε η 23χρονη από τη Φινλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr οι Λιμενικές Αρχές της πόλης κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη του ενός εκ των δύο. Πηγές ενημέρωσης είπαν ότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αλλά και υλικού από κάμερες ασφαλείας, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο, ένας 20χρονος Αλβανός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος που συνελήφθη πρώτος, φέρεται να τραβούσε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε η 23χρονη. Πάντως, όπως ισχυρίζονται οι δύο αλλοδαποί, όλα έγιναν με τη συναίνεση της τουρίστριας.

Η σύλληψη των δραστών

Αμέσως μετά την πράξη τους, όπως καταγγέλλει η τουρίστρια, οι δύο άνδρες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το καλό όμως για τις Λιμενικές Αρχές, ήρθε όταν ο ... κάμεραμαν της υπόθεσης, επικοινώνησε στα social media με την 23χρονη από τη Φινλανδία. Κλείστηκε ραντεβού μεταξύ τους κι έτσι ήταν πολύ εύκολο για τις Λιμενικές Αρχές, να στηθούν λίγα μέτρα παρακάτω και με μια αστραπιαία επέμβαση, να του περάσουν χειροπέδες κι έτσι να φτάσουν και στον δεύτερο νεαρό, λίγη ώρα μετά.

Αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης όπου έμειναν μέχρι σήμερα το πρωί οπότε και οδηγήθηκαν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών στις οποίες τους είχε παραπέμψει ο Εισαγγελέας. Απολογήθηκαν και αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία 03.05.2024
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα 03.05.2024
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Φρiκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βiαζε το βαφτιστήρι του

Ελλάδα 03.05.2024
O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Η κρίση των ΗΠΑ μεταφέρεται στη Γαλλία: Αστυνομική επιχείρηση και επεισόδια στο Παρίσι με διαδηλωτές

Κόσμος 03.05.2024
Εκκένωση πολλών δεκάδων φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Οικονομία 03.05.2024
Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης από δύο μοτοσικλέτες

Ελλάδα 03.05.2024
Ο σύζυγός της άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Ελλάδα 03.05.2024
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 π.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης