E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νοικοκυρά κέρδισε 574.277 λίρες στο στοίχημα

Με μια λίρα!!!

Δημοσίευση 29/8/2018 | 20:44

Νοικοκυρά κέρδισε 574.277 λίρες στο στοίχημα

Μία 60χρονη νοικοκυρά στην Αγγλία πόνταρε μία λίρα σε 12 ποδοσφαιρικά παιχνίδια και κέρδισε 574.277 λίρες (κάτι παραπάνω από 635.000 ευρώ!). Έπαιζε εδώ και μια εξαετία και στο τέλος... δικαιώθηκε!

Η ιστορία ξεκίνησε όταν οι άντρες της οικογένειας (σύζυγος και γιος) περνούσαν όλο το Σαββατοκύριακο μπροστά από την τηλεόραση παρακολουθώντας την ποδοσφαιρική δραστηριότητα στο Νησί. Από το να σταματήσει να βαριέται να τους βλέπει, αποφάσισε να μπει και η ίδια στην όλη διαδικασία, παίζοντας στοίχημα!

Ο 30χρονος γιος της, της διάβαζε το πρόγραμμα και η ίδια διάλεγε τις ομάδες ανάλογα με τα ονόματα και ποιο ακουγόταν πιο ωραίο! Μάλιστα, τις περισσότερες φορές διάλεγε ομάδες που ξεκινούν από το αγγλικό «Β» και στο κερδισμένο δελτίο είχε τις Μπέρνλι, Μπόλτον, Μπράιτον, Μπάρνσλεϊ και Μπόρνμουθ! Αυτό το έκανε επί 6 χρόνια και τώρα που κέρδισε αλλάζει όλη της η ζωή. Εντυπωσιακό ότι τα 11 από τα 12 ματς ήταν αουτσάιντερ και μόνο το ένα σε απόδοση φαβορί, στο 1.72.

Ο 59χρονος σύζυγος της, οδηγός ταξί, κάνει το ίδιο από τα 18 του: παίζει μία λίρα κάθε φορά που έχει αγώνες, σε ένα «τρελό» δελτίο με πολλά ματς. Προφανώς στα 41 χρόνια που το κάνει δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός όσο η γυναίκα του, παρά το γεγονός ότι είναι φανατικός του ποδοσφαίρου και προφανώς γνωρίζει περισσότερο τις ομάδες σε σχέση με την κυρία του!

«Είναι εντυπωσιακό ότι μια γυναίκα κατάφερε κάτι τέτοιο! Συνήθως όταν βλέπουμε τέτοια στοιχήματα, με το πιθανό κέρδος να είναι τόσο μεγάλο, βάζουμε τα γέλια. Είμαστε τρομερά χαρούμενοι που θα δώσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό σε μια οικογένεια που το είχε ανάγκη. Είμαι 18 χρόνια στο χώρο, πρώτη φορά δίνω ένα τόσο μεγάλο ποσό. Μέχρι τώρα το μεγαλύτερο που είχα δώσει ήταν 25.000 λίρες», δήλωσε η Τσάρλι Φόκνερ (φωτό), υπεύθυνη καταστημάτων της στοιχηματικής εταιρίας William Hill, σε κατάστημα της οποίας έγινε το ποντάρισμα της 60χρονης κυρίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ