E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συνελήφθησαν και ομολόγησαν δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός

Μέλη άγριας συμμορίας ληστών οι δράστες της φονικής ληστείας του 25χρονου

Δημοσίευση 24/8/2018 | 08:23

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Συνελήφθησαν και ομολόγησαν δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης τρεις αλλοδαποί ως βασικοί ύποπτοι για τη ληστεία εις βάρος του 25χρονου Νίκου Μουστάκα, που οδήγησε και στον θάνατο του νεαρού, μετά την πτώση του στον γκρεμό.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς οι οποίοι εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη χώρα, όπως και για έναν Ιρακινό, ο οποίος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις τους βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο Πακιστανούς, που δηλώνει ανήλικος (17 ετών), φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνοι διέπραξαν τη ληστεία, αλλά υποστήριξε ότι δεν έσπρωξαν τον 25χρονο να πέσει στον γκρεμό, αλλά αυτός για να τους αποφύγει, έκανε μερικά βήματα πίσω, παραπάτησε και έπεσε.

Όπως είπαν οι συλληφθέντες, απείλησαν το νεαρό με ένα σπασμένο μπουκάλι, που του κόλλησαν στον λαιμό, για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο Πακιστανοί, μαζί με τον Ιρακινό που εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, είχαν δημιουργήσει μία άγρια συμμορία και επιτίθονταν σε τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης για να τους κλέψουν τα κινητά τηλέφωνα και τα πορτοφόλια.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους από δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στην τσάντα, από πληροφορίες που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν, αλλά και από κλήσεις κινητών τηλεφώνων που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν.

Οι δύο Πακιστανοί, όπως είπαν, λόγω της μεγάλη δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση προσπάθησαν να διαφύγουν από τη χώρα, κινούμενοι αρχικά στη Βοιωτία και τη Θήβα, και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, προτού φτάσουν στην Ειδομένη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boeing: Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη

Κόσμος 03.05.2024
Πριν από λίγες εβδομάδες είχε αυτοκτονήσει πρώην υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής και ασφαλείας

Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου

Οικονομία 03.05.2024
Η θέση της Ελλάδας

Φωτιά τώρα στη Βοιωτία ‑ Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Ελλάδα 03.05.2024
Μεγάλη φωτιά στην Αγία Τριάδα Βοιωτίας

Φρiκη στην Κρήτη: Βίντεο «καίει» το νονό που βiαζε το βαφτιστήρι του

Ελλάδα 03.05.2024
O 51χρονος ισχυρίστηκε πως είναι «άρρωστος»

Η κρίση των ΗΠΑ μεταφέρεται στη Γαλλία: Αστυνομική επιχείρηση και επεισόδια στο Παρίσι με διαδηλωτές

Κόσμος 03.05.2024
Εκκένωση πολλών δεκάδων φιλοπαλαιστίνιων ακτιβιστών

Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Οικονομία 03.05.2024
Η τιμή των πουλερικών αυξήθηκε αφενός λόγω των σημαντικών εισαγωγών από χώρες της Μέσης Ανατολής αλλά και λόγω της μείωσης της παραγωγής

Βούλα: «Βλέπουν» κόντρες μηχανών πίσω από την παράσυρση της 72χρονης από δύο μοτοσικλέτες

Ελλάδα 03.05.2024
Ο σύζυγός της άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδε δύο μηχανές να έρχονται από το φανάρι η μία δίπλα από την άλλη με ιλιγγιώδη ταχύτητα