E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπραντ Πιτ: Ξεσπαθώνει για Αντζελίνα Τζολί

Ξεκατίνιασμα για τη διατροφή

Δημοσίευση 9/8/2018 | 10:33

Μπραντ Πιτ: Ξεσπαθώνει για Αντζελίνα Τζολί

Οι δύο λαμπεροί ηθοποιοί του Χόλιγουντ συνεχίζουν να κατηγορούν ο ένας τον άλλο πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιό της. Ο Μπραντ Πιτ δεν άφησε να πέσει κάτω ο ισχυρισμός της Αντζελίνα Τζολί πως δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του για τη διατροφή των 6 παιδιών τους.

Ο 54χρονος ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση και οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι έχει δώσει πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια στην Αντζελίνα Τζολί.

Οι ισχυρισμοί της Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με έγγραφα των δικηγόρων του που έχει στη διάθεσή της η Mail Online, αποτελούν μια «λεπτή προσπάθεια να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης».

Στο έγγραφο από τη νομική ομάδα του Μπραντ Πιτ σημειώνεται ότι έδωσε στην πρώην γυναίκα του 8 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το σπίτι που ζει τώρα με τα 6 τους παιδιά.

Έχει επίσης καταβάλει πάνω από 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς για την Αντζελίνα Τζολί και τα 6 τους παιδιά.

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί της Αντζελίνα Τζολί γίνονται σε μια προσπάθει να εντείνει τη διαμάχη τους πριν την έκδοση του διαζυγίου.

Η ομάδα της Αντζελίνα Τζολί υποστήριξε την Τρίτη πως ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει καταβάλει σημαντικό τμήμα διατροφής τους τελευταίους 18 μήνες.

Αντζελίνα Τζολί: Βουρ για το διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ
«Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει καταβάλει καμία σημαντική διατροφή για τα παιδιά μας από τον χωρισμό» σημείωσε η δικηγόρος της Αντζελίνα Τζολί, Samantha Bley DeJean.

Ζητά μάλιστα από το δικαστήριο να τον πιέσει για να αναγκαστεί να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Μπραντ Πιτ είναι ασυνεπής στις άτυπες ρυθμίσεις για την καταβολή διατροφής για τα παιδιά τους, η Αντζελίνα Τζολί σκοπεύει να κινηθεί νομικά για την έκδοση αναδρομικής εντολής».

Στα έγγραφα ζητά επίσης να οριστικοποιηθεί μέσα στο 2018 το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ζωής τους.

Η περιουσία της Αντζελίνα Τζολί εκτιμάται στα 160 εκατομμύρια δολάρια και του Μπραντ Πιτ στα 240 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer