E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξάνθη: Μυστήριο με τη δολοφονία και την αυτοκτονία των δύο κουμπάρων

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση 9/8/2018 | 08:39

Ξάνθη: Μυστήριο με τη δολοφονία και την αυτοκτονία των δύο κουμπάρων

Στην εξιχνίαση μίας πολύ περίεργης υπόθεσης, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, προσπαθεί να φτάσει η Ελληνική Αστυνομία, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Η δολοφονία του ασφαλιστή, το μεσημέρι της Δευτέρας, και η αυτοκτονία του επιχειρηματία λίγες ώρες αργότερα, που συγκλόνισαν την πόλη της Ξάνθης, είναι πολύ πιθανόν να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο άντρες ήταν κουμπάροι.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας με τον επαγγελματία οπτικών Αγκόπ Μπαλατλιάν είχαν πολύ καλές σχέσεις, γεγονός που προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Οι δύο υποθέσεις εξετάζονται παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthi2 και η αστυνομία ερευνά τα στοιχεία για τη διαδρομή που ακολούθησαν τα δύο πρόσωπα από το πρωί της Τρίτης, μαρτυρίες, έγγραφα και οπτικό υλικό.

Το χρονικό του μυστηρίου

Ο 55χρονος ασφαλστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι τo θύμα είχε πυροβοληθεί περίπου στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας “επαγγελματικό” και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος και την τοπική κοινωνία. Αίσθηση, άλλωστε, προκαλεί το γεγονός ότι πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης Αγκόπ Μπαλατλιάν. Η Αστυνομία εντόπισε νεκρό τον 54χρονο επιχειρηματία στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της Βενιζέλου.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοκτονία.

Ο 54χρονος που ήταν επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε παραμείνει στην Ξάνθη ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία . Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Σε σχέση με τη φημολογία ότι ο θάνατος του επιχειρηματία μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, νωρίτερα στην πόλη της Ξάνθης, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο xanthi2.gr ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν υπάρχει κάποια σχέση ενώ το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα στη δολοφονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο facebook κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βουλγαρία: Τρεις νεκροί και εκατοντάδες εκτοπισμένοι από τις πλημμύρες

Κόσμος 04.10.2025
Μεταξύ των θυμάτων είναι και δύο διασώστες

Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελλάδα 04.10.2025
Πώς θα τιμωρούνται οι παραβάτες του ΚΟΚ

Απίστευτη γκάφα από τον Κουέστα ‑ Έφαγε γκολ πίσω από την σέντρα στην Τουρκία

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής της ήττας της Αντάλιασπορ με 5-2 απέναντι στη Ρίζεσπορ

Το «φιλί» της Σελήνης με τον Κρόνο μεταξύ 5 και 6 Οκτωβρίου ‑ Tι ώρα να το δείτε

Tech + Science 04.10.2025
Το φιλί μεταξύ του συντρόφου της Γης και του « Αρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «προσέλαβε» για μάνατζερ το ChatGPT

Αθλητικά Νέα 04.10.2025
Για να διαπραγματευτεί το νέο του συμβόλαιο

Έναρξη του αντιγριπικού εμβολιασμού ‑ Για 1η φορά διαθέσιμο το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Ελλάδα 04.10.2025
Υπάρχουν συγκεκριμένες αντενδείξεις για τη χορήγησή του

Δραματικό τέλος για κηπουρό σε βόθρο: Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στους ιδιοκτήτες βίλας στο Ρίο

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 55χρονος βρήκε ασφυκτικό θάνατο, όταν κλήθηκε να επισκευάσει μια αντλία λυμάτων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Αρτα: Ολοκληρώθηκε η εκταφή της 28χρονης Σπυριδούλας – Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό της

Ελλάδα 04.10.2025
Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια της εγκύου - Τα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά

Ουκρανία: Ρωσικό drone χτύπησε ουκρανικό επιβατικό τρένο ‑Βίντεο με βαγγόνι να φλέγεται

Κόσμος 04.10.2025
Μια νέα επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε έναν σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Σόστκα, συμπεριλαμβανομένης μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Σοκ στη Βρετανία: Παντρεύτηκε 15χρονη βάσει της σαρία και τη βίαζε μαζί με άλλους 18 άνδρες

Κόσμος 04.10.2025
Οχτώ άνδρες καταδικάστηκαν σε συνολικά 91 χρόνια κάθειρξη για την εκμετάλλευση της ανήλικης