E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκότωσαν τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Μια μακάβρια συμφωνία τη νύχτα του γάμου τους καθόρισε τη μοίρα του ζευγαριού

Δημοσίευση 6/8/2018 | 09:31

Σκότωσαν τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες

Ο Jason και η Kelly υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλο πως αν κάποιος απιστούσε στη διάρκεια του γάμου τους θα σκότωναν τον εραστή. Μόνο οι δυο τους γνώριζαν αν πίστευαν την τρομακτική του υπόσχεση. Και ο Jason κατέληξε νεκρός.

Ήταν το 2014 και ενώ ήταν 10 χρόνια παντρεμένοι που ο γάμος τους βρισκόταν σε κρίση και ο Jason αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Kelly κοιμόταν με τον 53χρονο Chris Regan που είχε γνωρίσει στη δουλειά της.

Την καλούσε στο διαμέρισμά του για σεξ και οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν στη μικρή κοινότητα του Iron River. O Chris είχε βρει άλλη δουλειά στη βόρεια Καρολίνα και ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Όμως ο Jason έμαθε ότι η γυναίκα του ήταν άπιστη και άρχισε να στριφογυρίζει στο μυαλό του η συμφωνία τη νύχτα του γάμου τους. Πίστεψε ότι μόνο αυτός θα ήταν ο τρόπος να σώσουν τον γάμο τους. Και περιέργως συμφώνησε και η Kelly.

Έτσι κατέστρωσαν ένα σχέδιο από κοινού. Ήταν στις 14 Οκτωβρίου του 2014 που η Kelly κάλεσε τον Chris στο διαμέρισμά της. Όταν ο Jason γύρισε σπίτι και «ανακάλυψε» το ζευγάρι μαζί, σκότωσε τον Chris και τον διαμέλισαν.

Αμέσως μετά έκαναν μπάρμπεκιου και κάλεσαν τους γείτονες. Τους σέρβιραν το κρέας του. Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του Chris, οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Kelly. Ανακάλυψαν τη σχέση τους και πως η Kelly ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον είχαν δει ζωντανό. Έκαναν έρευνα σπίτι τους αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Η Kelly ομολόγησε τον δεσμό τους αλλά είπε στις αρχές πως με τον Jason είχαν ανοιχτή σχέση και δεν τον πείραζε. Ο Jason αρνήθηκε από την πλευρά του οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση του Chris. Χωρίς να βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία, το ζευγάρι γλίτωσε για τον φόνο.

Το στοιχειωμένο παρελθόν και ο φόνος του άντρα της
Οι δυο τους γνώριζαν ότι θεωρούνται ύποπτοι και αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιντιάνα. Είχε περάσει ένας χρόνος και δεν τους είχαν ενοχλήσει από την αστυνομία. Ήταν μια ευκαιρία να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Το παρελθόν όμως συνέχιζε να τους στοιχειώνει. Η οργή της Kelly μεγάλωνε που ο Jason σκότωσε τον εραστή της. Τα συναισθήματά της για τον Chris ήταν πιο βαθιά από όσο πίστευε. Ήθελε να ισοφαρίσει και ο μόνος τρόπος ήταν με το να αφαιρέσει μια ζωή.

Τον Φεβρουάριο του 2016 κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει πως ο Jason ίσα που ανέπνεε. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κάνει εμετό, έχει εφίδρωση». Όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, ο Jason δεν είχε τις αισθήσεις του. Η Kelly τους είπε πως ο σύζυγός της ήταν καταθλιπτικός και είχε πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης. Ήξερε όμως ότι οι υποψίες θα πέσουν πάνω της αν υπερέβαλε.

Αρχικά θεωρήθηκε πως ο Jason πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Έγραψε στο facebook ότι ο θάνατός του ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκε ποτέ να αντιμετωπίσει. Η αστυνομία διατηρούσε τις αμφιβολίες της. Και η νεκροψία επιβεβαίωσε τις υποψίες τους. Είχε πεθάνει από ασφυξία.

Εννιά εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η Kelly κατηγορήθηκε για δολοφονία. Το έσκασε και εντοπίστηκε στο Κεντάκι. Ήταν πολύ επιθετική με τους συγκρατούμενούς της και στην ανάκριση ομολόγησε τη συμμετοχή της και στις δύο δολοφονίες. Ομολόγησε ότι τον σκότωσε σε αντίποινα για τη δολοφονία του εραστή της. Του είχε δώσει υπερβολική δόση ηρωίνης αλλά επειδή αργούσε να πεθάνει, έβαλε τα χέρια της στο στόμα και τη μύτη του μέχρι να πεθάνει. «Πάτσισα» είπε στους αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυξάνονται τα κρούσματα της σούπερ γρίπης: Πότε αναμένεται η κορύφωση

Ελλάδα 07.01.2026
Η σούπερ γρίπη έκανε την εμφάνιση της από τον Δεκέμβριο

Φρένο στα ενοίκια από το 2026 – Πώς η κυβέρνηση θέλει να ρίξει τα ενοίκια με ανακαινίσεις και πλαφόν

Οικονομία 07.01.2026
Πάγωμα μισθωμάτων, επιδότηση ανακαινίσεων και νέοι κανόνες στην αγορά κατοικίας

Εφυγε από τη ζωή στα 31 του ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Πάππος

Ελλάδα 07.01.2026
Σε ηλικία 31 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος της `Καθημερινής` Οδυσσέας Πάππος.

Δήμαρχος Αη Στράτη: Ανήμερα των Θεοφανείων αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Ελλάδα 07.01.2026
Η δημόσια εξομολόγηση για τον καρκίνο και το μήνυμα δύναμης στους κατοίκους

Διορθώσεις στο Ε9: Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για τον ΕΝΦΙΑ

Οικονομία 07.01.2026
Σημαντικός ο έλεγχος της προεπισκόπησης της περιουσιακής κατάστασης πριν από την οριστικοποίηση της δήλωσης

Ο Τραμπ θα επιχειρήσει για τέταρτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ να αγοράσει την Γροιλανδία

Κόσμος 07.01.2026
Η χρήση του στρατού είναι πάντα μια επιλογή, λέει ο Λευκός Οίκος

Με ήρωα τον Μοναστηρλή στα πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου, 5‑4 τον Ατρόμητο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο 21χρονος Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε στην τελευταία εκτέλεση του Καραμάνη

Συμφωνία για εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία: Γαλλία και Βρετανία θα αναπτύξουν δικά τους στρατεύματα σε περίπτωση συμφωνίας ειρήνης

Ελλάδα Χτες
Ο Μακρόν ανακοίνωσε συμφωνία Ουκρανίας και συμμάχων για ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας, στο πλαίσιο της Διακήρυξης του Παρισιού, μετά τη συνεδρίαση της Συμμαχίας των Προθύμων

Πέθανε η Τόνια Καζιάνη – Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν 80 ετών

Ελλάδα Χτες
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία

Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος που ξυλοκόπησε τον 17χρονο

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη και η μητέρα του κατηγορουμένου για παραμέληση ανηλίκου

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Μαθητής Γυμνασίου έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα

Ελλάδα Χτες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το νεαρό στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του