E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο παράνομος έρωτας του Βασίλη Τσιτσάνη

H γυναίκα που ενέπνευσε τον μεγάλο ρεμπέτη να γράψει το «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 8/8/2018 | 01:07

Ο παράνομος έρωτας του Βασίλη Τσιτσάνη

Eίναι γνωστό πως τα μεγάλα τραγούδια προέρχονται από δράματα και μεγάλους έρωτες και κάπως έτσι έγραψε και τα καλύτερά του σουξέ ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Αυτή είναι η ιστορία αγάπης που έζησε με τη Μαρίκα Νίνου.

Εκείνη την περίοδο ο Τσιτσάνης εμφανιζόταν στο μαγαζί του «Τζίμη του χοντρού» στην Αχαρνών τραγουδώντας με τη Σωτηρία Μπέλλου. Στο μαγαζί γνωρίστηκε με τη Νίνου που τραγουδούσε τότε στο κέντρο «Φλόριδα» της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Όπως είχε πει, η φωνή της τον μάγεψε και πως συγκεκριμένα ήξερε πως θα άφηνε εποχή με τη φωνή και το ταλέντο της.

Μετά από μια λογομαχία με τη Σωτηρία Μπέλλου η συνεργασία τους τελείωσε άδοξα και τότε βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει τη Νίνου στο σχήμα του. Ήταν ζήτημα χρόνου να γίνουν ένα αχτύπητο δίδυμο και μαζί αποτέλεσαν το δημοφιλέστερο μουσικό ζευγάρι της εποχής. 

Τα μαγαζιά ήταν κάθε βράδυ γεμάτα, τα τραγούδια του Τσιτσάνη για τη μούσα του το ένα πιο πετυχημένο από το άλλο και ο έρωτάς τους μεγάλος και κρυφός. Ήταν βλέπετε και οι δύο παντρεμένοι με άλλους! Λίγο μετά το χωρισμό τους, η Νίνου διαγνώστηκε με καρκίνο και ο Τσιτσάνης της έδωσε να ερμηνεύσει το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social 06.07.2026
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social 06.07.2026
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz 06.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.

Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τη Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την περιπέτεια υγείας

Social 06.07.2026
Ποια ήταν η πρώτη φράση που είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου όταν βρήκε ξανά τη φωνή του

Φανερά αδυνατισμένη η Adele, δείτε την εμφάνισή της στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Adele παρακολούθησε τον αγώνα στο Σίλβερστοουν φορώντας t-shirt του Λάντο Νόρις, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να τραβά αμέσως τα βλέμματα.