E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο παράνομος έρωτας του Βασίλη Τσιτσάνη

H γυναίκα που ενέπνευσε τον μεγάλο ρεμπέτη να γράψει το «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 8/8/2018 | 01:07

Ο παράνομος έρωτας του Βασίλη Τσιτσάνη

Eίναι γνωστό πως τα μεγάλα τραγούδια προέρχονται από δράματα και μεγάλους έρωτες και κάπως έτσι έγραψε και τα καλύτερά του σουξέ ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Αυτή είναι η ιστορία αγάπης που έζησε με τη Μαρίκα Νίνου.

Εκείνη την περίοδο ο Τσιτσάνης εμφανιζόταν στο μαγαζί του «Τζίμη του χοντρού» στην Αχαρνών τραγουδώντας με τη Σωτηρία Μπέλλου. Στο μαγαζί γνωρίστηκε με τη Νίνου που τραγουδούσε τότε στο κέντρο «Φλόριδα» της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Όπως είχε πει, η φωνή της τον μάγεψε και πως συγκεκριμένα ήξερε πως θα άφηνε εποχή με τη φωνή και το ταλέντο της.

Μετά από μια λογομαχία με τη Σωτηρία Μπέλλου η συνεργασία τους τελείωσε άδοξα και τότε βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει τη Νίνου στο σχήμα του. Ήταν ζήτημα χρόνου να γίνουν ένα αχτύπητο δίδυμο και μαζί αποτέλεσαν το δημοφιλέστερο μουσικό ζευγάρι της εποχής. 

Τα μαγαζιά ήταν κάθε βράδυ γεμάτα, τα τραγούδια του Τσιτσάνη για τη μούσα του το ένα πιο πετυχημένο από το άλλο και ο έρωτάς τους μεγάλος και κρυφός. Ήταν βλέπετε και οι δύο παντρεμένοι με άλλους! Λίγο μετά το χωρισμό τους, η Νίνου διαγνώστηκε με καρκίνο και ο Τσιτσάνης της έδωσε να ερμηνεύσει το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γuμνή η Σαρλίζ Θερόν πριν την πρεμιέρα της «Οδύσσειας», δείτε φωτογραφίες και βίντεο

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η 50χρονη ηθοποιός υποδύεται την Καλυψώ στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Έπιασαν ζευγάρι «στα πράσα» σε άσεμνες πράξεις μέσα σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Ένα παράνομο ζευγάρι που φέρεται να επιδιδόταν σε άσεμνες πράξεις μέσα σε αυτοκίνητο, στο κλειστό πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην περιοχή Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης, έγινε αντιληπτό από πολίτες οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, καταγράφοντας παράλληλα το περιστατικό σε βίντεο.

«Παρουσιάστηκαν ως λογιστές»: Η Εβίτα Βαρελά μιλά για τους απατεώνες που άρπαξαν 20.000 ευρώ από τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Πώς την προσέγγισαν και την έπεισαν ότι η ίδια δικαιούται επιστροφή φόρου

Κατερίνα Βρανά: «Περνάω δύσκολα οικονομικά, χρειάζομαι βοηθό γιατί το βράδυ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η γνωστή stand-up comedian ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που έφερε στη ζωή της η σχεδόν θανατηφόρα περιπέτεια υγείας

«Της αρέσουν οι κακοποιητές!»: Aγριο κράξιμο στην Τέιλορ Σουίφτ γιατί κάλεσε τον Μπραντ Πιτ στον γάμο της

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Εξοργισμένοι είναι οι χρήστες των social media γιατί η Σουίφτ στήριξε τον ηθοποιό εν μέσω δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί

Adele – Η αλήθεια πίσω από την απώλεια των 45 κιλών: «Δεν ξεκίνησα για να αδυνατίσω»

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε περίπου 45 κιλά, τι είπε για τη γυμναστική και το άγχος μετά το διαζύγιό της

Συγκλονιστική αποκάλυψη της Mel C: Η σχέση της με το Robbie Williams και η κατάθλιψη

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η Mel C μίλησε για την κατάθλιψη, τη μοναξιά και τα σύντομα ειδύλλια με Robbie Williams και J από τους 5ive

Θοδωρής Φέρρης: Γιατί σταμάτησε τη συναυλία του και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό;

Social Χτες
Ο τραγουδιστής έκανε απρόσμενη παύση στη συναυλία του στην Κοζάνη για να σχολιάσει την εμφάνισή του με χαρακτηριστικό αυτοσαρκασμό.

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής στον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left Χτες
Το δίδυμο παρουσιαστών επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με ένα νέο ποιοτικό μαγκαζίνο, ωστόσο το όνομα της εκπομπής παραμένει ακόμα μυστικό.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε 80 ετών ‑ δείτε τι έγραψε η σύζυγός του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Τζένιφερ Φλάβιν συγκίνησε με το μήνυμά της στο Instagram για τα γενέθλια του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.