E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο παράνομος έρωτας του Βασίλη Τσιτσάνη

H γυναίκα που ενέπνευσε τον μεγάλο ρεμπέτη να γράψει το «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 8/8/2018 | 01:07

Ο παράνομος έρωτας του Βασίλη Τσιτσάνη

Eίναι γνωστό πως τα μεγάλα τραγούδια προέρχονται από δράματα και μεγάλους έρωτες και κάπως έτσι έγραψε και τα καλύτερά του σουξέ ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Αυτή είναι η ιστορία αγάπης που έζησε με τη Μαρίκα Νίνου.

Εκείνη την περίοδο ο Τσιτσάνης εμφανιζόταν στο μαγαζί του «Τζίμη του χοντρού» στην Αχαρνών τραγουδώντας με τη Σωτηρία Μπέλλου. Στο μαγαζί γνωρίστηκε με τη Νίνου που τραγουδούσε τότε στο κέντρο «Φλόριδα» της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Όπως είχε πει, η φωνή της τον μάγεψε και πως συγκεκριμένα ήξερε πως θα άφηνε εποχή με τη φωνή και το ταλέντο της.

Μετά από μια λογομαχία με τη Σωτηρία Μπέλλου η συνεργασία τους τελείωσε άδοξα και τότε βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει τη Νίνου στο σχήμα του. Ήταν ζήτημα χρόνου να γίνουν ένα αχτύπητο δίδυμο και μαζί αποτέλεσαν το δημοφιλέστερο μουσικό ζευγάρι της εποχής. 

Τα μαγαζιά ήταν κάθε βράδυ γεμάτα, τα τραγούδια του Τσιτσάνη για τη μούσα του το ένα πιο πετυχημένο από το άλλο και ο έρωτάς τους μεγάλος και κρυφός. Ήταν βλέπετε και οι δύο παντρεμένοι με άλλους! Λίγο μετά το χωρισμό τους, η Νίνου διαγνώστηκε με καρκίνο και ο Τσιτσάνης της έδωσε να ερμηνεύσει το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεξάνδρου ‑ Ελληνίδου: Κοινό πάρτι για τα γενέθλιά τους! Το φιλί μπροστά στον φακό

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Μεγάλη βραδιά διασκέδασης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!