E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παραιτείται και δεύτερος αντιδήμαρχος στον Μαραθώνα

«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ»

Δημοσίευση 28/7/2018 | 12:39

Παραιτείται και δεύτερος αντιδήμαρχος στον Μαραθώνα

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Ανάπτυξης και Έργων στο Μαραθώνα Βασίλης Τσουπράς, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην περιοχή.

Λίγο νωρίτερα, είχε ανακοινώσει την παραίτησή της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Μαραθώνα, Δήμητρα Λαμπαρού.

Ο κ. Τσουπράς ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ότι τη Δευτέρα θα καταθέσει «με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή» του.

«Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου», έγραψε ο κ. Τσουπράς.

Πάντως, ο υπό παραίτηση αντιδήμαρχος επισημαίνει ότι από το πρώτο λεπτό ήταν «στον τόπο της πυρκαγιάς και με όλες μου τις δυνάμεις έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι του για να περιορίσουμε το μέγεθος της καταστροφής».

Αναλυτικά, ο κ. Τσουπράς αναφέρει στην ανάρτησή του:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

σε αυτές τις δύσκολες στιγμές επέλεξα να επικοινωνήσω πρώτα με εσάς, όπως το κάνω από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.

Ουδέποτε υπήρξα πολιτικός και ουδέποτε θέλησα να γίνω πολιτικός. Από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να βοηθήσω τον τόπο που μεγάλωσα. Το ίδιο προσπάθησα να κάνω και το μοιραίο απόγευμα της Δευτέρας.

Δεν ξέρω αν κάποιος στη θέση μου μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα ή χειρότερα.

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι από το πρώτο λεπτό ήμουν στον τόπο της πυρκαγιάς και με όλες μου τις δυνάμεις έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να περιορίσουμε το μέγεθος της καταστροφής.

Η συνείδησή μου ότι υπάρχει περίπτωση να μπορούσε κάποιος να τα καταφέρει καλύτερα από μένα, με οδηγεί στην απόφαση να παραιτηθώ και από τη θέση του Αντιδημάρχου και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και να πάω σπίτι μου.

Γι' αυτό τη Δευτέρα το πρωί θα καταθέσω με επίσημο έγγραφο στο Δήμο την ολοκληρωτική παραίτησή μου.

Με όση ψυχική και σωματική δύναμη μου έχει απομείνει θα προσπαθήσω ως ενεργός πολίτης αυτού του τόπου (όπως ανέκαθεν έπραττα) να βοηθήσω στη μάχη που έχει να δώσει ο τόπος μας για να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η πρωτόγνωρη τραγωδία που ζήσαμε».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τελικοί Basket League: Τι αποφάσισε ο υπουργός

Αθλητικά Νέα 04.06.2025
Μια ώρα κράτησε η συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν τη συνάντηση με Βρούτση: «Έπρεπε να καλέσει μόνο τους Αγγελόπουλους»

Αθλητικά Νέα 04.06.2025
Αναγκάστηκα να μην δω τον αγώνα για ένα κ...λοδάχτυλο

Το «αηδιαστικό» νομοσχέδιο Τραμπ που εξόργισε τον Έλον Μασκ

Κόσμος 04.06.2025
Το μεγάλο, όμορφο χάσμα: Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από το νομοσχέδιο Τραμπ

Στη φυλακή τέσσερις από τους καταδικασθέντες για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Ελλάδα 04.06.2025
Η πρωτόδικη απόφαση είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς είχαν καταδικαστεί μόνο έξι κατηγορούμενοι

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Κηφισιάς

Αθλητικά Νέα 04.06.2025
Θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφασίσει την ποινική του μεταχείριση

Αιχμές από Παναθηναϊκό ότι η μήνυση Σκινδήλια έγινε για να αποτρέψει την παρουσία Γιαννακόπουλου στη σημερινή συνάντηση

Αθλητικά Νέα 04.06.2025
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τη μήνυση που είχε καταθέσει η Δέσποινα Γιαννακοπούλου και οδήγησε στη σύλληψη του Γιώργου Σκινδήλια, αφήνοντας αιχμές για τη μήνυση που κατέθεσε ο τελευταίος εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

H Gen Z ετοιμάζεται για πόλεμο; Οι νέοι ζητούν στρατιωτική εκπαίδευση στα σχολεία

Κόσμος 04.06.2025
Πολλοί απόφοιτοι Gen Z στρέφονται σε εξειδικευμένες καριέρες στον αμυντικό τομέα

Δίκη για Μάτι: Οι ποινές φυλάκισης στους 10 ενόχους

Ελλάδα 04.06.2025
Ανακοινώθηκαν οι ποινές φυλάκισης στους 10 ενόχους για τη φονική φωτιά στο Μάτι

Ξέσπασε ο Σπανούλης: «Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν να ταΐσουν τα παιδιά τους»

Αθλητικά Νέα 04.06.2025
«Η αλήθεια είναι μία: είμαστε άδειοι σωματικά και ψυχικά, αυτό είναι το μπάσκετ» είπε ο προπονητής της Μονακό