E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

The Rosenberg Trio & Μιχάλης Παούρης

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 17/11/2012 | 00:00

The Rosenberg Trio & Μιχάλης Παούρης
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Passport
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Ημερομηνία: 15/12/2012
ΔΕΚ 2012
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31


Τιμή εισιτηρίου : 25 ευρώ ( προπώληση), 35 ευρώ ( ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων : www.ticketservices.gr και 210-7234567 ( με πιστωτική )

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στη σκηνή του Passport!

Special Guest: Πάνος Μουζουράκης

Στην καρδιά του Δεκέμβρη η Αθήνα, και συγκεκριμένα ο Πειραιάς, θα φιλοξενήσει ένα μουσικό γεγονός πρωτότυπο και απόλυτα ενδιαφέρον. Το παγκοσμίου φήμης jazz trio “The Rosenberg Trio” θα βρεθούν επί σκηνής με τον Έλληνα μπουζουκίστα Μιχάλη Παούρη, ύστερα από πρόσκληση του δεύτερου να συμπράξουν μπροστά στο ιδιαίτερα απαιτητικό ελληνικό κοινό.

Ο Stochelo, βασικός κιθαρίστας του σχήματος, o Nonnie ο μπασίστας και ο NousΆche κιθαρίστας επίσης, ενώνονται πάνω στη σκηνή σε κλασικές συνθέσεις του θρυλικού Django Reinhardt, για τον οποίο έπαιξαν σε όλο τον κόσμο. Συνθέσεις που ανεβάζουν τον πήχυ και τους κατατάσσουν σε ένα μουσικό βάθρο που δύσκολα θα μπορέσει να φιλοξενήσει άλλον. Μοναδικοί βιρτουόζοι, που έχουν μεγαλώσει παίζοντας μουσική μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτα ρυθμικό.

Από την άλλη μεριά ο Μιχάλης Παούρης μπήκε σε jazz μονοπάτια τον περασμένο Νοέμβριο, όταν βρέθηκε επί σκηνής με τον μοναδικό κιθαρίστα Al Di Meola. Μια σύμπραξη που απέσπασε από τον ίδιο τον Di Meola διθυραμβικές κριτικές και τα ΜΜΕ γέμισαν με δηλώσεις του, όπως «Είναι εξαιρετικά γρήγορος. Μου θυμίζει τον εαυτό μου 25 χρόνια πριν» και «Η συνεργασία μας μου θυμίζει το trio με τον Paco De Lucia και τον John Mclaughlin». (zougla.gr)

Το εγχείρημα τον δικαίωσε και τώρα για δεύτερη  φορά το μπουζούκι  θα ξεφύγει από  τα συνηθισμένα και θα ανέβει στο  υψηλότερο σκαλοπάτι της διεθνούς jazz μουσικής σκηνής. Θα συμπράξει με τους πιο αντιπροσωπευτικούς εκπροσώπους της, «The Rosenberg Τrio» και με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Παούρη σε ρόλο καινοτόμου, λόγω της δεξιοτεχνίας του και του ιδιαίτερου ταλέντου του, στα οποία οφείλει τον χαρακτηρισμό «φαινόμενο», θα απογειώσουν τη μουσική και θα χαρίσουν στο κοινό ήχους και αυτοσχεδιασμούς που σίγουρα δε θα έχει ξανακούσει.

Καλεσμένος  στη μοναδική αυτή βραδιά ο ερμηνευτής Πάνος Μουζουράκης ο οποίος θα ερμηνεύσει jazz κομμάτια σε μουσική και στίχο του Μιχάλη Παούρη. Μια συνεργασία που ξεκίνησε από τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τελευταίο CD του Μιχάλη Παούρη με τίτλο «Disharmony».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Athens Pride 2026

E-Daily 3.Left Χτες
Η πορεία είναι χώρος διεκδίκησης, γιορτής, μνήμης αλλά και συλλογικής δράσης με ένα μήνυμα: “Τα δικαιώματά μας δεν είναι διαπραγματεύσιμα”!

Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης

Μουσική Προχτές
Κλείσε το εισιτήριό σου!

«Social Innovation Hackathon UoM – Junior Edition 2026»: Ένα καινοτόμο βήμα από το σχολείο στην κοινωνική αλλαγή

Cityλάιφ Προχτές
Κυριακή, 17 Μαΐου 2026 (09:30–16:30) στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

reworks agora: REASONABLE DOUBT: A Motivating Power

Φεστιβάλ Προχτές
Το φετινό reworks agora παρουσιάζει ένα τριήμερο πρόγραμμα δράσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που ενώνει τη δημιουργική σκέψη με την ηχητική εμπειρία

Rivo στο Bolivar Beach Club

Μουσική Προχτές
BOLIVAR BEACH BAR16/0520

Mayans w/ Coeus στο Bolivar Beach Club

Μουσική Προχτές
BOLIVAR BEACH BAR14/05

Στη σκηνή της ECDM Expo οι παγκόσμιοι ηγέτες της Τεχνητής Νοημοσύνης

Cityλάιφ 11.05.2026
Στο Ολυμπιακό Γήπεδο Φαλήρου, Tae Kwon Do

Thessaloniki Street Food Festival

Φεστιβάλ 08.05.2026
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 20/05 έως 24/05

NEWORLD w/ ARGY & ARTBAT

Μουσική 06.05.2026
Παρασκευή 3 Ιουλίου ARGY και ARTBAT στην Αθήνα με το NEWORLD

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη!

Μουσική 06.05.2026
ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ10/0620