E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θα θυσίαζα τα πάντα για να έχω τον πατέρα μου έστω για 10 λεπτά»

Ο Πρίντεζης μας ραγίζει την καρδιά

Δημοσίευση 19/7/2018 | 13:49

«Θα θυσίαζα τα πάντα για να έχω τον πατέρα μου έστω για 10 λεπτά»

Η μεγάλη συνέντευξη της ζωής και της καριέρας του Γιώργου Πρίντεζη στο Eurohoops (τον Απρίλη), μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά ξανά προς τη δόξα τραβάει! Ήρθε η ώρα για το 4ο μέρος, που “τα σπάει” και έχει ως περιεχόμενο πολύ σημαντικά πράγματα…

Η ιστορία με τον μπαμπά του Ιωσήφ που τον έχασε την εποχή που έκαναν μαζί όνειρα για το μέλλον, το πως νιώθει τώρα για την απώλεια και πως την διαχειρίζεται. Η συγκλονιστική, αυθόρμητη ατάκα του για όσα θα θυσίαζε, προκειμένου να τον έχει για… 15 λεπτά μαζί και να μπορεί να του μιλήσει, να τον αγκαλιάσει.

Οπως χαρακτηριστικά, λέει ο Πρι: “Θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν εδώ ο πατέρας μου και να έβλεπε την κορούλα του που του μοιάζει κιόλας. Είμαι τυχερός που γνώρισα ένα άνθρωπο σαν τη Στέλλα και με βοήθησε πολύ. Ποτέ δεν ξεπερνάς τέτοια πράγματα, μαθαίνεις να ζεις με αυτά και τα “παγώνεις” στο μυαλό σου.

Τι θα θυσίαζε για να τον είχε έστω για 15 λεπτά δίπλα του ξανά; Τα… πάντα. Ακόμα και αν χρειαζόταν να μείνει στα… παγκάκια όλη την υπόλοιπη ζωή του!

“Θα θυσίαζα τα πάντα για να τον έχω μαζί μου για 15 λεπτά, για ένα φαγητό. Θα θυσίαζα όχι μόνο τη καριέρα μου, αλλά τα πάντα για να τον έχω εδώ έστω για 10 λεπτά. Ακόμα και αν χρειαζόταν μετά να είμαι στα παγκάκια. Δυστυχώς, δεν γίνεται”.
Για την σχέση του με τον Ολυμπιακό και τι δεν θέλει να συμβεί, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του Γιώργου. Όπως ξεκαθαρίζει, αυτό που δεν θέλει είναι να εξελιχθεί σε βαρίδι για την ομάδα του. Αν νιώσει πως δεν μπορεί να είναι όπως πραγματικά θέλει, θα σταματήσει! Για να δώσει χώρο στα νιάτα και για να τον θυμάται ο κόσμος, όπως θα ήθελε.

Για την παραδοχή από όλο το κόσμο και τους οπαδούς του μεγάλου αντιπάλου του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, σχολιάζει: “Ίσως να έχει να κάνει σχέση λίγο και με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλης). Μπορεί να με συμπαθούν επειδή με θεωρούν πάντα πιστό στην ομάδα που αγαπάω. Που για μένα στον επαγγελματικό αθλητισμό, πάντα πρέπει να αποφασίζεις και να φέρεσαι επαγγελματικά. Αυτό που κάνω εγώ δεν πιστεύω ότι είναι σωστό. Για παράδειγμα, ο Βασίλης έχει δικαιωθεί 100% για την απόφασή του. Αν ήμουν στον Παναθηναϊκό από τα 15 μου, πάλι μπορεί να λειτουργούσα με τον ίδιο τρόπο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο 50 Cent τρολάρει τον Sean Diddy Combs μετά την καταδίκη για πορνεία

Social 04.10.2025
«Σε όποιον τον είχε κλείσει δεν θα μπορέσει να έρθει»

Ζευγάρι στα Χανιά ανακοίνωσε τον γάμο του σε... κηδειόχαρτο

Παράξενα 04.10.2025
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών ο γαμπρός

Η Τζέσικα Αλμπα ζυμώνει «ελληνικά κεφτεδάκια με τζατζίκι» στο Instagram

Tabloid 04.10.2025
Η Τζέσικα Αλμπα έδειξε «πώς να φτιάξουμε ελληνικά κεφτεδάκια με τζατζίκι και φέτα».

Μπισμπίκης: «Ήθελα να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω συγγνώμη και μετά να βγω δημόσια»

Tabloid 04.10.2025
«Την επόμενη μέρα μετά το δικαστήριο πήγα να τους βρω αλλά ήταν οι δημοσιογράφοι εκεί και δεν πήγα»

Αθηνά Οικονομάκου: Χορός σε αυτοκίνητο με τον Μπρούνο Τσερέλα

Tabloid 04.10.2025
«Είσαι ο πιο ωραίος τύπος που ξέρω» του έγραψε

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Τσαλίκης: Όταν ήρθαμε εδώ δεν είχαμε τίποτα

Media 04.10.2025
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη γειτονία, όπου έζησε με τη Δώρα Δημητροπούλου μετά τις σπουδές τους στο Βουκουρέστι

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του