E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παντρεύεται η Νατάσα Μποφίλιου ‑ H αγγελία του γάμου της

Αμέσως μετά την καλοκαιρινή της περιοδεία

Δημοσίευση 19/7/2018 | 11:39

Παντρεύεται η Νατάσα Μποφίλιου ‑ H αγγελία του γάμου της

Η Νατάσα Μποφίλιου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι του αγαπημένου της, Χρήστο Κορτσέλη. Αν και η ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να διαφυλλάξει την προσωπική της ζωή, παρόλο που η σχέση της μετρά ήδη πολλά χρόνια, είχε κάνει μία αναφορά σε παλιότερη συνέντευξή της στο πρόσωπο του συντρόφου της, μιλώντας για την πιο έντονη και σοβαρή σχέση της ζωής της. Η ίδια η πραγματικότητα την επιβεβαιώνει πλέον, αφού τελικά ο άντρας αυτός θα γίνει σύζυγός της στις 15 Σεπτέμβρη.

Ο γοητευτικός Χρήστος είναι στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood και συζεί με τη Νατάσα Μποφίλιου εδώ και αρκετά χρόνια στην Καλλιθέα. Μάλιστα, πριν από περίπου δύο χρόνια αρραβωνιάστηκαν κιόλας, οπότε τώρα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Έτσι, στις αρχές του Φθινοπώρου θα τελεστεί ο γάμος τους, με τις γαμήλιες προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούνται διακριτικά, αφού και οι δύο θέλουν να διαφυλάξουν αυτήν τη μέρα για τα δικά τους μόνο πρόσωπα. Με τη Νατάσα να έχει ήδη προγραμματισμένη την πανελλαδική της καλοκαιρινή περιοδεία, η ερμηνεύτρια απουσιάζει πολλές μέρες από την Αθήνα, οπότε οι δικοί της άνθρωποι έχουν κληθεί να βοηθήσουν στις προετοιμασίες αυτές.

Δείτε την αναγγελία του γάμου τους:

Σύμφωνα με την αναγγελία αυτή, που έχει ήδη δημοσιευθεί σε ημερήσια πολιτική εφημερίδα, το μυστήριο θα πραγατοποιηθεί στο Χαϊδάρι. Αξίζει να θυμηθούμε στο σημείο αυτό όσα είχε πει η Νατάσα για τον Χρήστο στο κυπριακό περιοδικό Omikron: “Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα.”

Ενώ και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού είχε απαντήσει: “Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί… Έχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013