Ο Ρώσος βουλευτής Franz Klintsevic εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει για 2 εκατομμύρια ευρώ το πατρικό σπίτι του Αδόλφου Χίτλερ στο Salzburg.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο βουλευτής της κυβερνώσας «Ενωμένης Ρωσίας» δεν έχει σκοπό να ζήσει εκεί, αλλά να το κατεδαφίσει! Μαζί του τάσσονται και άλλοι Ρώσοι βουλευτές, που σκοπεύουν να συγχρηματοδοτήσουν την πρωτοβουλία του.
Το πατρικό του Αδόλφου Χίτλερ βρίσκεται λίγο πιο έξω από το Salzburg. Ο Χίτλερ έμεινε εκεί τα 3 πρώτα χρόνια της ζωής του. Με τα χρόνια το σπίτι μετατράπηκε σε δημοτική βιβλιοθήκη, δημοτικό σχολείο, υποκατάστημα τράπεζας και μονάδα για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Οι βουλευτές δήλωσαν πως «Ό,τι παραπέμπει στην ανάμνηση του φασισμού πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης».





Πάσχα
Eurovision
Summer
Xmas
