E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair ‑ 33 άτομα στο νοσοκομείο

Το αεροσκάφος της Ryanair είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/7/2018 | 09:40

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair ‑ 33 άτομα στο νοσοκομείο

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Ryanair που είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία με προορισμό την Κροατία, όταν 33 επιβάτες παρουσίασαν έντονους πονοκέφαλους και ναυτία -πιθανώς λόγω πτώσης της πίεσης στην καμπίνα, μετά από τεχνικό πρόβλημα.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε 189 άτομα στο αεροδρόμιο Frankfurt-Hahn, 33 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. "Οι επιβάτες παραπονέθηκαν για πονοκέφαλο και συμπτώματα ναυτίας", δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας το πρωί.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση FR 7312 είχε απογειωθεί την Παρασκευή το απόγευμα από το Δουβλίνο με προορισμό στην κροατική πόλη Ζαντάρ, όταν ο κυβερνήτης ζήτησε άδεια για προσγείωση στο Χαν. Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο. "Ένα άλλο αεροσκάφος θα μεταφέρει τους ανθρώπους στον προορισμό τους το Σάββατο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Αυτό που συνέβη ακριβώς στο αεροσκάφος δεν ήταν ξεκάθαρο στην αρχή. "Οι ειδικοί πρέπει να το διευκρινίσουν, αλλά μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα", δήλωσε ο εκπρόσωπος. Στη Ryanair και στο αεροδρόμιο Frankfurt Hahn, κανείς δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια.

Στο Facebook, ένας επιβάτης μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει τις μάσκες οξυγόνου να έχουν πέσει πάνω από τα καθίσματα. Οι μάσκες έπεσαν αμέσως, και ο πιλότος ξεκίνησε γρήγορη κάθοδο.

Μετά τον αρχικό πανικό, οι επιβάτες ηρέμησαν. Πολλοί είχαν διαμαρτυρηθεί για πόνους μετά την προσγείωση, μερικοί είχαν και αίμα στα αυτιά τους. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε με φορείο.

Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί ότι επρόκειτο να πετάξουν στις 9:40 π.μ. σήμερα το πρωί. Κάποιοι πάντως αποφάσισαν να ακυρώσουν το ταξίδι τους και να εγκαταλείψουν το αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Βόλο: Ένοχος μόνο για πλημμελήματα ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε παππού και βρέφος

Ελλάδα 21.11.2025
Το δικαστήριο τον απάλλαξε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ