E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η βελγική εταιρεία που εύχεται η Εθνική να αποκλειστεί

Η κίνηση μάρκετινγκ που μπορεί να της προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά

Δημοσίευση 5/7/2018 | 16:35

Η βελγική εταιρεία που εύχεται η Εθνική να αποκλειστεί

Την αναγκαιότητα να υπάρχει στο τμήμα μάρκετινγκ κάθε εταιρείας ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο, αναδεικνύει μια είδηση από το Βέλγιο. Μια αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών είχε μια… φαεινή ιδέα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αλλά πλέον οι άνθρωποί της εύχονται να αποκλειστεί η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προκειμένου να μην υποστεί τεράστια ζημιά.

Πριν από το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, σκαρφίστηκε και έβγαλε την εξής διαφήμιση: «Είστε φίλαθλος του Βελγίου; Με μια καλή τηλεόραση, μπορείτε φέτος να απολαύσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο, σαν να καθόσασταν στην πρώτη σειρά! Και πιθανόν, εντελώς δωρεάν, καθώς εάν το Βέλγιο πετύχει πάνω από 15 γκολ, η εταιρία μας θα σας επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της αγοράς σας».

Μόνο που οι εμπνευστές αυτής της ιδέας δεν υπολόγισαν καλά τα πράγματα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν σε έναν εύκολο όμιλο, όπου με εξαίρεση την Αγγλία, είχαν να αντιμετωπίσουν τον Παναμά και την Τυνησία, όπου η πρόκριση ήταν σχεδόν σίγουρη. Επίσης, όλα έδειχναν πως θα προχωρήσουν αρκετά στη διοργάνωση, ως μια από τις ομάδες με τα πληρέστερα ρόστερ, ενώ ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν από τα φαβορί να «φορτώσει» με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίκτυα.

Έτσι κι έγινε! Οι Βέλγοι επικράτησαν με 3-0 του Παναμά, με 5-0 της Τυνησίας, με 1-0 της Αγγλίας, ενώ στη φάση των «16» έφτασαν σε μια μυθική ανατροπή κόντρα στην Ιαπωνία με 3-2, παρά το γεγονός ότι έχαναν μέχρι το 52’ με 2-0. Έτσι, έφτασαν τα 12 γκολ μέχρι στιγμής σε τέσσερις αγώνες, ένας αριθμός τερμάτων που είναι ικανός να προκαλέσει… εγκεφαλικά στους ανθρώπους της εταιρείας πώλησης ηλεκτρικών συσκευών.

«Οι φίλοι μας αγόρασαν από αυτούς μια τηλεόραση, και... το σκέφτομαι», δήλωσε ο Ντρις Μέρτενς, ο επιθετικός της Νάπολι που σημείωσε ένα από τα 12 τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ 2018.

Οι Βέλγοι είναι «καυτοί» επιθετικά, αλλά τουλάχιστον για την εταιρεία με την ατυχή αυτή έμπνευση, στα προημιτελικά αντιμετωπίζει τη Βραζιλία. Και μπορεί ένα ολόκληρο κράτος να καθηλωθεί αύριο βράδυ (21:00 ώρα Ελλάδας) μπροστά από τις τηλεοράσεις και να θέλει διακαώς την πρόκριση κόντρα στη «σελεσάο», αλλά κάποιοι άλλοι δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα είναι τόσο ένθερμοι υποστηρικτές του Λουκάκου, του Μέρτενς και του Εντέν Αζάρ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid 21.11.2025
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid 21.11.2025
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου

Το σκάνδαλο που παραλίγο να καταστρέψει την αυτοκράτειρα της latin pop

Celebrity Stories 21.11.2025
Από την κορυφή της δόξας στη φυλακή και την επιστροφή: Η αληθινή ιστορία της Μεξικανής σταρ που σόκαρε τον κόσμο

Stalker Γιάννη Πλούταρχου: «Υπήρχε ερωτική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες

Social Χτες
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Λευκορωσίδα τενίστρια από τις διακοπές της με τον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η on air απάντησή του για τα χτεσινά «γαλλικά» του που έγιναν viral

TV Buzz Χτες
Αντιλαμβανόμενος το σφάλμα και τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια

Μουγκοπέτρος: «Στο ένα δάχτυλο είχε φύγει όλο το δέρμα και έχω βάλει από το μπούτι μου! Μάζευα τα κομμάτια…»

Celebrity Stories Χτες
«Εγώ που έμεινα ανάπηρος ζητάω συγγνώμη! Για να μη μου στείλει κι άλλο εξώδικο και δεν ξέρω αν μπορώ και να ανταπεξέλθω»

Αφέθηκε ελεύθερη η Δήμητρα Ματσούκα μετά τη σύλληψή της

Celebrity Stories Χτες
Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα στη Δήμητρα Ματσούκα

Αντώνης Σρόιτερ: «Τρώω bullying από τη μαμά μου, αν δε σηκώνω το τηλέφωνο»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για το δελτίο, τους συναδέλφους του και τις γυναίκες της ζωής του

Kevin Spacey – Αστεγος επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο: «Κυριολεκτικά δεν έχω σπίτι»

Tabloid Χτες
Οι οικονομικές δυσκολίες, οι συνεχείς μετακινήσεις και η προσπάθεια για restart

Κατερίνα Καινούργιου: Το «καρφί» on air – «Νόμιζα ότι είχα την καλύτερη παραγωγή, μέχρι που γνώρισα εσάς»

Tabloid Χτες
Μια γλυκιά έκπληξη επιφυλάσσουν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της στήλης των ζωδίων στην «Super Κατερίνα»

Αρκάς: Καίγεται ο τόπος κι εμείς… στον κόσμο μας

Χιούμορ Χτες
«Τι προσπαθείς να μας πεις, προφήτη, μ’ αυτή την παραβολή;»