E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ σε μαιευτήριο: Νοσοκόμα σκότωσε 8 βρέφη στη μονάδα νεογνών

Αποκαλύψεις τρόμου σε μαιευτήριο

Δημοσίευση 3/7/2018 | 16:08

Σοκ σε μαιευτήριο: Νοσοκόμα σκότωσε 8 βρέφη στη μονάδα νεογνών

Η αστυνομία του Cheshire ανακοίνωσε ότι η σύλληψη έγινε μετά από έρευνα στη μονάδα νεογέννητων του νοσοκομείου. «Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την αστυνομία του Cheshire στην έρευνά τους» τόνισε ο διευθυντής του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή του.

«Ζητώντας τη συνδρομή της αστυνομίας σε αυτό δεν ήταν κάτι που κάναμε χωρίς σκέψη. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταλάβουμε τι έγινε εδώ και να πάρουμε τις απαντήσεις που τόσο απελπισμένα ζητούν οι οικογένειες».

Η έρευνα ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 και αρχικά επικεντρώθηκε στον θάνατο 15 μωρών από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι και τον Ιούνιο του 2016.

Αποκαλύψεις τρόμου σε μαιευτήριο
Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τους θανάτους 17 μωρών και 15 περιστατικών καταρρεύσεων βρεφών μεταξύ Μαρτίου 2015 και Ιουλίου 2016.

«Πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη και ευαίσθητη έρευνα και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καθορίσουμε λεπτομερώς τι οδήγησε στους θανάτους των βρεφών» υπογράμμισε ο επικεφαλής της έρευνας.

Λόγω της φύσης της υπόθεσης και ως μέρος των συνεχιζόμενων ερευνών μας έχουμε συμβουλευτεί αρκετούς ειδικούς. Έχουμε μιλήσει με μεγάλο αριθμό ανθρώπων για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Αναγνωρίζουμε ότι αυτή η έρευνα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όλες τις οικογένειες, το προσωπικό, τους ασθενείς στο νοσοκομείο και τους πολίτες. Οι γονείς όλων των μωρών συνεχίζουν να ενημερώνονται και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλες τις οικογένειες και είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι στο επίκεντρο υπάρχουν αρκετές οικογένειες που ζητούν απαντήσεις για το τι συνέβη στα παιδιά τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε στα 79 της χρόνια η σπουδαία ηθοποιός Νταϊάν Κίτον

Κόσμος Χτες
Η βραβευμέμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν γνωστή για τους ρόλους της σε επιτυχημένες ταινίες

Συνομιλία Τραμπ ‑ Ζελένσκι: Συζητήσεις για πιθανή αποστολή πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία

Κόσμος Χτες
H Ουκρανία ζητά στρατηγική ενίσχυση με αμερικανικά όπλα – Ο Πούτιν προειδοποιεί για «νέο στάδιο κλιμάκωσης»

Τεράστιες απώλειες στα κρυπτονομίσματα μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ

Οικονομία Χτες
Η κλιμάκωση της ρητορικής μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας προκάλεσε σοκ στις αγορές, πλήττοντας τις μετοχές, το πετρέλαιο και τα κρυπτονομίσματα

Η στιγμή που μια 10χρονη στο Τέξας σώζει από πνιγμό τον 7χρονο αδερφό της, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Ο 7χρονος έτρωγε μία καραμέλα η οποία σφήνωσε στον λαιμό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα

Η Χαμάς δεν παραδίδει τα όπλα και κηρύττει επιστρατεύση: Φόβοι για νέο εμφύλιο πόλεμο στη Γάζα

Κόσμος Χτες
Η δολοφονία δύο επίλεκτων μελών της Χαμάς από την φατρία Ντούγκμους, που δραστηριοποιείται στη Γάζα, κινητοποίησε την παλαιστινιακή οργάνωση, που θέλει να ανακτήσει τον έλεγχο στις γειτονιές

Νέα Ζηλανδία: Βουλευτές Μαορί χόρεψαν ξανά haka μέσα στη Βουλή – Διεκόπη η συνεδρίαση

Κόσμος Χτες
O πρόεδρος της Βουλής φώναζε «όχι, όχι αυτό. Μου είχατε πει ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο», και διέκοψε τη συνεδρίαση.

Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Επιχειρούν εναέρια μέσα

Ελλάδα Χτες
Από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Θεσσαλονίκη: 27χρονος προσπάθησε να ληστέψει ψιλικατζίδικο – Κατάφερε να αρπάξει μόνο μπύρες

Ελλάδα Χτες
Ο 27χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα στην οδό Εθνικής Αμύνης

Ιαπωνία: Τα λείψανα 6χρονης που παρασύρθηκε από το τσουνάμι βρέθηκαν μετά από 14 χρόνια

Κόσμος Χτες
Η ταυτοποίηση των λειψάνων έγινε μέσω DNA και οδοντιατρικών αναλύσεων

Ανατιμήσεις και στα ψάρια – Διαμαρτύρονται οι καταναλωτές – Πόσο κοστίζουν το κιλό

Οικονομία Χτες
«Η Βαρβάκειος παρουσιάζει ανταγωνιστικές τιμές, κυρίως λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης επιχειρήσεων στον ίδιο χώρο»

Ισραήλ: Επιζών από τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova, αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Κόσμος Χτες
Δεν κατάφερε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος από όσα αντιμετώπισε στις 7 Οκτωβρίου 2023 ο Ρόεϊ Σάλεβ

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Αγοράκι 6 ετών πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου ‑ Φωτογραφία από το σημείο

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς του ήταν και αυτοί στην πισίνα, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς το παιδί πνίγηκε - Αντιλήφθηκε το αγοράκι ένας λουόμενος που το κλώτσησε τυχαία μέσα στο νερό!