E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καρπενήσι: Σοκ στις οικογένειες των δύο νέων που συγκρούστηκαν με τις μηχανές

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος

Δημοσίευση 3/7/2018 | 08:29

Καρπενήσι: Σοκ στις οικογένειες των δύο νέων που συγκρούστηκαν με τις μηχανές

Σε πένθος βρίσκεται από χθες η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου από την απώλεια των δύο νέων παλικαριών ηλικίας 21 και 30 ετών που έχασαν την ζωή τους από τροχαίο δυστύχημα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο 21 χρόνος από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας και ο 30 χρόνος κάτοικος Καρπενησίου συγκρούστηκαν με τις μοτοσυκλέτες τους μετωπικά, με αποτέλεσμα να χάσουν τις ζωές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δρόμος Καρπενησίου-Προυσού, που συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, στοιχίζοντας τις ζωές δύο νέων ανθρώπων, δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα και δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Οι δύο οδηγοί κινούμενοι σε αντίθετες κατευθύνσεις περίπου στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής συγκρουστήκαν μετωπικά, στη στροφή που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων.

Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο νεαρούς μοτοσικλετιστές, ενώ κάλεσαν και το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Το ασθενοφόρο μετέφερε έγκαιρα τους δύο οδηγούς που επέβαιναν στις μηχανές στο νοσοκομείο, ωστόσο, τελικά υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Οι εικόνες που κατέγραψαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι συγκλονιστικές, καθώς αποτυπώνουν την σφοδρότητα του τροχαίου δυστυχήματος.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο θυμάτων που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι φίλοι τους οι οποίοι έκαναν λόγο για τα καλύτερα παιδιά του Καρπενησίου.

Ο 21χρονος Ηλίας Ελευθερίου μεγαλωμένος στο Μεγάλο Χωριό, ήταν ένα παιδί δραστήριο που αγαπούσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ σχετικά πρόσφατα είχε αγοράσει και την καινούργια του μηχανή.

Αδυναμία του ήταν ο σκύλος του ενώ συμμετείχε και στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του. Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του καθώς δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο νέος ο 21χρονος.

Σε πένθος βρίσκεται και η οικογένεια του 30χρονου Γεώργιου Γεωργακόπουλου, ο οποίος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να τον κρατήσουν ζωντανό.

Τα τραύματα του ωστόσο ήταν πολύ βαριά και δυστυχώς έχασε την μεγάλη μάχη της ζωής. Ο 30χρονος Γιώργος ήταν εργατικός και πολύ υπάκουος στους γονείς του, ένα παιδί που κάθε οικογένεια θα ήθελε να είχε.

Τακτικά πήγαινε και βοηθούσε τους δικού του στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούν ενώ συχνά ασχολούταν και με δικές τους εργασίες καθώς είχε ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από τους δικούς του και ήθελε να κρατήσει την ζωή με τα δικά του χέρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο, δίπλα στα δύο νέα παιδιά, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος και ενημερώθηκε από συνεργάτες του για το θλιβερό περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή στο διπλό φονικό της Φοινικούντας: Κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός ο 22χρονος που δήλωνε συνεργός

Ελλάδα 10.01.2026
Η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Καλαμάτας που χειρίζεται την υπόθεση αποδίδει στον 22χρονο τον ρόλο του φυσικού αυτουργού της διπλής δολοφονίας, καθώς φέρεται να ήταν το πρόσωπο που εισήλθε το μοιραίο βράδυ στη σκηνή του εγκλήματος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το είχε αρνηθεί στην πρώτη του απολογία

Τουλάχιστον 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα 10.01.2026
Οι κλήσεις αφορούν κυρίως κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων

Τριήμερο ψυχρής εισβολής στη χώρα με βουτιά της θερμοκρασίας, σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Καιρός 10.01.2026
Σύμφωνα με τον Θοδωρή Κολυδά, η αλλαγή του καιρού που ξεκινά από αύριο, Κυριακή, σηματοδοτεί πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα γίνει αρχικά αισθητή στα βόρεια και σταδιακά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα

Απειλή κατά διαδηλωτών από τον γενικό εισαγγελέα του Ιράν: Όλοι τους αντιμέτωποι με θανατική ποινή

Κόσμος 10.01.2026
Οι εισαγγελείς πρέπει να προετοιμάσουν γρήγορα τις δίκες και να μην δείξουν «επιείκεια, συμπόνια ή επιείκεια», πρόσθεσε ο Mohammad Movahedi Azad, γενικός εισαγγελέας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν

Καρυστιανού: Το Σύνταγμα της χώρας έχει γίνει κουρελόχαρτο, καταργήστε το Αρθρο 86 για την ατιμωρησία των πολιτικών

Ελλάδα 10.01.2026
Με αιχμηρή ανάρτηση, καταγγέλλει διαπλοκή, συμφωνία EU–Mercosur και νομοσχέδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ ζητά άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος και κατάργηση του άρθρου 86 και της βουλευτικής ασυλίας

Κραν Μοντανά ‑ Ο ιδιοκτήτης του μπαρ παραδέχεται: «Η έξοδος κινδύνου ήταν κλειδωμένη»

Κόσμος 10.01.2026
Η ανάκριση του Ζακ Μορέτι: «Εγώ άνοιξα εκείνη την πόρτα, δεν ξέρω γιατί ήταν κλειστή»

Τουρκία: Συνελήφθη ο Τούρκος ηθοποιός που έγινε γνωστός στην Ελλάδα από τη σειρά «Φτερωτός Θεός»

Κόσμος 10.01.2026
Ο Τζαν Γιαμάν συνελήφθη στην Τουρκία στο πλαίσιο έρευνας για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών

Η απόφαση των αγροτών πριν τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Ελλάδα 10.01.2026
Παραμένουν τα τρακτέρ στους δρόμους

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον 27χρονο Στέλιο – Είχε πάει για κυνήγι με τον πατέρα και τον αδελφό του

Ελλάδα 10.01.2026
«Παγωμένη» η τοπική κοινωνία του Δήμου Βιάννου από τον αδόκητο χαμό του Στέλιου Τσικνάκη – Ήταν μόλις 27 ετών

Κάτοικοι στην Κολομβία γδύνουν και διαπομπεύουν κλέφτες στον δρόμο

Κόσμος 10.01.2026
Βίντεο από το Μεντεγίν δείχνει κατοίκους να διαπομπεύουν δύο φερόμενους κλέφτες, εν μέσω έξαρσης της εγκληματικότητας στην Κολομβία

Κυνηγώντας το «Bella 1»: Θρίλερ 18 ημερών στον Ατλαντικό με Navy SEALs και Night Stalkers

Κόσμος 10.01.2026
Μήνυμα Τραμπ στον σκιώδη στόλο, «δεν είστε ασφαλείς πουθενά»