E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση, αλλά την κατάλληλη ώρα

«Δεν θα επιτρέψουμε να έλθει κύρωση της Συμφωνίας στη Βουλή συμμετέχοντας εμείς στην κυβέρνηση»

Δημοσίευση 1/7/2018 | 16:53

Καμμένος: Θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση, αλλά την κατάλληλη ώρα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λίγες μέρες μετά τη φιέστα του Ζαππείου όπου έλεγε ότι ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της Ελλάδος από τη μεταπολίτευση και μετά.

Επαναφέροντας στο προσκήνιο και πάλι το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είπε πως αυτό είναι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ένα θέμα αδιαπραγμάτευτο και σημείωσε ότι «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Καμμένου τον οποίο κατονόμασε ως μεσάζοντα συμφερόντων που θέλουν να χρηματίσουν βουλευτές του κόμματός του για να τους ωθήσουν σε ανεξαρτητοποίση.

Αναφερόμενος μάλιστα στον Γιώργο Λαζαρίδη, είπε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεχόταν απειλές τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του : «του έστελναν κομμένες γάτες, κεφάλια στο σπίτι του» είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι μετά από τηλεφώνημα Δημήτρη Καμμένου, ο Γιώργος Λαζαρίδης μαζί με ένα ακόμη στέλεχος των ΑΝΕΛ, πήγαν σε διαμέρισμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου κάποιοι (δεν τους κατονόμασε) θέλησαν να τους χρηματίσουν.
Για τον Δημήτρη Καμμένο, είπε επιπλέον ότι «εξελέγη κατά λάθος» αφού είχε το ίδιο επώνυμο με έμένα χωρίς να έχουμε καμία συγγένεια, ενώ για τον Γιώργο Λαζαρίδη είπε ότι την έδρα στη Βουλή «θα την φέρει πίσω θέλει δεν θέλει».

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια και στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε αυτά μετέχουν ως επί το πλείστον φασίστες και λοιπά ακροδεξιά στοιχεία, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως ναι μεν υπάρχουν και τέτοια στοιχεία, αλλά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι πατριώτες.

Την ίδια στιγμή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα εκτιμά ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος θα φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή «την ώρα που θα έχουν αποφασίσει να κάνουν εκλογές» και ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα πει «έριξα την κυβέρνηση για τη Μακεδονία, μήπως ...τσιμπήσει κανείς και ανέβουν τα ποσοστά του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η UEFA αλλάζει τους κανόνες στα νοκ‑άουτ ματς του Champions, Europa και Conference League

Αθλητικά Νέα Χτες
Όσον αφορά τη νοκ-αόυτ φάση των διοργανώσεων της

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Τέξας: Στους 107 οι νεκροί

Κόσμος Χτες
Την Παρασκευή μεταβαίνει στην περιοχή ο Τραμπ

Οργή της οικογένειας του 21χρονου ΟΥΚα που έχασε τη ζωή του στην εκπαίδευση: «Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ σε ατομικό καψόνι»

Ελλάδα Χτες
Για «εν ψυχρώ δολοφονία» του στρατιώτη Αλέξανδρου Κετίκογλου που έχασε τη ζωή του τον Νοέμβριο του 2024, κάνει λόγο η οικογένειά του μέσω των δικηγόρων της

Απόφαση σταθμός για τον υπερτουρισμό στη Μαδρίτη: Κλείσιμο τουριστικών διαμερισμάτων

Κόσμος Χτες
Οικογένεια, η οποία έχει δύο παιδιά, κατήγγειλε ότι υπέφερε από έντονο στρες, άγχος και αϋπνία λόγω της θορυβώδους και ανάρμοστης συμπεριφοράς των μεθυσμένων επισκεπτών των τουριστικών διαμερισμάτων

Μεταναστευτικό ‑ Αναβρασμός: Ο Χαφτάρ έδιωξε την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία και τον Πλεύρη

Ελλάδα Χτες
Η κυβέρνηση Χαφτάρ χαρακτήρισε τους τρεις υπουργούς και τον Ευρωπαίο Επίτροπο ως ανεπιθύμητους

Εικόνες Αποκάλυψης από την πυρκαγιά κοντά στη Μασσαλία

Κόσμος Χτες
Έκλεισε το αεροδρόμιο, δείτε βίντεο