E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Γιώργος Νταλάρας με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα θα δώσουν μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα

Μαζί με δύο πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, τον τραγουδοποιό Θοδωρή Κοτονιά και την Βιολέτα Ίκαρη

Δημοσίευση 25/6/2018 | 15:24

O Γιώργος Νταλάρας με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα  θα δώσουν μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 4/8/2018
ΑΥΓ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 12 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

O Γιώργος Νταλάρας με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα, με την οποία συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια και δύο πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, τον τραγουδοποιό Θοδωρή Κοτονιά και την Βιολέτα Ίκαρη, θα δώσουν μια σειρά συναυλιών στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερη θέση σε αυτό πρόγραμμα θα έχουν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα «Έρωτας ή Τίποτα» του συνθέτη Γιώργου Καζαντζή, από όπου και το τραγούδι «Στα Μισά του Έρωτα Βγαίνει ο Δολοφόνος” σε στίχους της Ελένης Φωτάκη. Ένας δίσκος που έγινε με πολύ αγάπη και μεράκι και ήδη τα τραγούδια έχουν πολύ θερμή ανταπόκριση από το κοινό.

Ένα πρόγραμμα που αποδεικνύει ότι και σήμερα οι μεγάλες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού στηρίζονται στις καλές συνεργασίες συνθέτη-ερμηνευτή και βεβαίως στιχουργού.

Παράλληλα, θα ακουστούν ακόμη τραγούδια, όπως«Οι Κλειδαριές» αλλά και από τους δίσκους«Πες Το Για ‘Μενα» και«Θαλασσινά Παλάτια» από τις συνεργασίες του με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ελεάνα Βραχάλη, τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και τον Βαγγέλη Κορακάκη αντίστοιχα. Από το πρόγραμμα δε θα λείψουν τα μεγάλα τραγούδια που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε μέσα από τις συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς.

Το δικό της μοναδικό ηχητικό χρώμα θα προσθέσει η Εστουδιαντίνα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, ενώ ο Θοδωρής Κοτονιάς με «Τα Κλειδιά» του που ξεκλείδωσαν τις ψυχές μας και η Βιολέτα Ίκαρη με την εντυπωσιακή εισβολή που έκανε στο μουσικό τοπίο με το «Έλα και Ράγισε τον Κόσμο μου» αλλά και με άλλα τραγούδια, θα γεμίσουν μουσικά τις νύχτες με τραγούδια που αγαπάμε και τραγουδάμε.

Ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, μη κερδοσκοπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1988 και από τότε μέχρι σήμερα έχει μια συνεχή παρουσία στα μουσικά πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Είναι μέλος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

Διαθέτει Μικτή Χορωδία, Παιδική Χορωδία, Χορωδιακό Εργαστήρι και Ορχήστρα.

Έχει οργανώσει στην Ερμιόνη 26 Χορωδιακές Συναντήσεις και 11 Διεθνή Μουσικά Φεστιβάλ.

Η Χορωδία έχει συμμετάσχει σε διεθνή διαγωνιστικά φεστιβάλ στην Ευρώπη (Βουλγαρία, Βόρεια Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία, Ρουμανία, Κύπρο, Καλαβρία και Ουκρανία), αλλά και σε πολλά φεστιβάλ Ελληνικών πόλεων καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Από το 1992 μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει 26 Χορωδιακές Συναντήσεις στην Ερμιόνη και 11 Διεθνή Φεστιβάλ.

Πέραν των μουσικών δραστηριοτήτων ο Μουσικός Σύλλογος επιτελεί και κοινωνικό έργο διότι διατηρεί, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άργους, Τράπεζα Αίματος με εθελοντές αιμοδότες.

Για τις παραπάνω δράσεις ο Μουσικός Σύλλογος έχει λάβει το βραβείο «Ανδρέας Παρίδης» από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδος, το βραβείο «Πολιτισμού» από τη Νομαρχία Αργολίδας και βραβείο από το Υπουργείο Υγείας για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κόντρα στον Ανεμο: η ιπτάμενη περιπέτεια της Τίρα

Παιδικά Χτες
ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗαπό 26/10 έως 14/1210

Reworks Festival 2025: Το πλήρες lineup της 21ης έκδοσης

Μουσική 15.09.2025
Το reworks 2025 συνεχίζει να χαράζει νέους δρόμους, δημιουργώντας εμπειρίες που μένουν αξέχαστες.

Γιώργος & Νίκος Στρατάκης στη Μονή Λαζαριστών

Μουσική 15.09.2025
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/09

53ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2025: Οι εκδηλώσεις από από 15 έως 21 Σεπτεμβρίου 2025

Φεστιβάλ 14.09.2025
Μην χάσετε τις συναρπαστικές στιγμές και τα μοναδικά ραντεβού με το βιβλίο στο Πάρκο του Αρεως!

Οι Puressence αγαπούν τη Θεσσαλονίκη και μας λένε γιατί

Μουσική 14.09.2025
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ20/09

53ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2025: Οι εκδηλώσεις από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου 2025

Φεστιβάλ 11.09.2025
Μην χάσετε τις συναρπαστικές στιγμές και τα μοναδικά ραντεβού με το βιβλίο στο Πάρκο του Αρεως!

Techniques by Blend Athens ‑ Indira Paganotto presents: Artcore

Μουσική 10.09.2025
ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟ04/10

Παύλος Παυλίδης live στο Θέατρο Γης

Μουσική 10.09.2025
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ27/09

Thessaloniki Beer Festival 2025

Φεστιβάλ 09.09.2025
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 26/09 έως 28/09

1ο Rewindland Pop Culture Festival & Open Air Market 2025

Μουσική 08.09.2025
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝαπό 13/09 έως 14/094