E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Master Reset, Pulse, AM:PM

Δημοσίευση 1/11/2012 | 12:41

Master Reset, Pulse, AM:PM
ΑΘΗΝΑ - Koo-Koo Live Music Bar
Ιάκχου 17 , Tηλέφωνο: 2103450930
www.kookoo.gr
Ημερομηνία: 02/11/2012
ΝΟE 2012
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Ωρα προσέλευσης: 21:00

12 Ευρώ

3 εναλλακτικές μπάντες! 14 ταλαντούχοι μουσικοί! 1 live αλλιώτικό από τα άλλα… Και η σκηνή του KooKoo ηλεκτρίζεται!

Οι Master Reset, οι pulse. και οι ΑΜ:PM ανεβαίνουν στην σκηνή του KooKoo, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, σε μία τελείως ανατρεπτική συνάντηση για ένα live απόλυτα διαφορετικό.

Οι Master Reset, που πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του πρώτου τους album «Nutshell Republic» στο στούντιο Fredman στην Σουηδία, στο οποίο έχουν ηχογραφήσει οι πιο δημοφιλείς metal μπάντες (The Haunted, In Flames, Arch Enemy), με ήχο που κινείται στο εναλλακτικό metal αλλά με progressive και drum ΅nΆ bass στοιχεία, παρουσιάζουν τα νέα τους τραγούδια αλλά και τελείως αλλιώτικες διασκευές.

Οι pulse., με όνομα εμπνευσμένο από τον σφυγμό της καρδιάς που χτυπάει δυνατά, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία της καινούργιας τους δισκογραφικής δουλειάς (με την συμμετοχή του Craig Walker, τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών των ARCHIVE), μοιράζονται τον… παλμό τους! Με μουσική με επιρροές από τις πιο δημοφιλείς rock αλλά και alternative μπάντες και καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, συνδυάζουν διαφορετικούς ήχους και είδη μουσικής, από παραδοσιακή μέχρι Βρετανικό Indie Rock, και αγγλόφωνο στίχο και ξεσηκώνουν με δικά τους κομμάτια αλλά και με πρωτότυπες διασκευές.

Οι After Midnight Popular Music (am:pm) κάνουν για άλλη μια φορά τον χρόνο να … σταματήσει με την μουσική τους, που κινείται στο πλαίσιο της ευρύτερης rock σκηνής με επιρροές από την ψυχεδέλεια των 70Άs, την ποπ των 80Άs και την alternative των 90Άs. Η πρώτη τους ομώνυμη δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2011 από την Studio II Records, με παραγωγή από τον Παναγιώτη Φαρόπουλο αλλά και από τους ίδιους, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα συλλεκτικό 45άρι βινύλιο, το οποίο θα περιέχει το Scare My Day (περιλαμβάνεται και στο cd) και ώς b-side ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι (No Reason).

Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν, με τρία συγκροτήματα που υπόσχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στην ελληνική εναλλακτική μουσική rock και metal σκηνή, σε ένα μίνι εναλλακτικό Φεστιβάλ γεμάτο καινοτομίες, αυθορμητισμό, αυτοσχεδιασμούς, καλή μουσική και παρείστικο κλίμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Block 33

Μουσική 19.03.2026
BLOCK 3328/03

Athens Pre Pride Party

LGBTQI+ 18.03.2026
Το Athens Pre Pride Party επιστρέφει για τρίτη χρονιά, το Σάββατο 4 Απριλίου, στην Πειραιώς 260, στον εμβληματικό χώρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Το πρόγραμμα του 5ου επετειακού Japan Festival 2026

Φεστιβάλ 09.03.2026
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ιαπωνίας!

EmpowerED 2026: Μια ημέρα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών

Cityλάιφ 04.03.2026
Η συμμετοχή είναι με προεγγραφή και στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους παρευρισκόμενους

Όλη η Ελλάδα τρέχει στα Ιωάννινα ‑ Ιωάννινα Half Marathon ‑ 9 & 10 Μαΐου

Cityλάιφ 02.03.2026
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, μία ιστορική πόλη και ένα τοπίο, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, που κόβει την ανάσα!

Plastiras Lake Festival 2026

Φεστιβάλ 27.02.2026
9-12 Ιουλίου - Line-up to be announced soon

Career Path Youth στις 4 και 5 Μαρτίου στον Δήμο Μοσχάτου‑Ταύρου

Cityλάιφ 27.02.2026
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 04/03 έως 05/03