E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η απάντηση του Τσίπρα για τη γραβάτα και το πουκάμισο μετά το Eurogroup

«Πιστεύω ότι σύντομα ο ελληνικός λαός θα αντιληφθεί τις αλλαγές»

Δημοσίευση 22/6/2018 | 14:34

Η απάντηση του Τσίπρα για τη γραβάτα και το πουκάμισο μετά το Eurogroup

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, την επομένη της συμφωνίας στο Eurogroup.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρατήρησε ότι ο πρωθυπουργός δεν φορούσε γραβάτα... «Δεν θα γλιτώσω να βάλω την γραβάτα» είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να βρει το ανάλογο πουκάμισο.

«Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται» δήλωσε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας: «Τώρα πρέπει να βρω και το κατάλληλο πουκάμισο για γραβάτα γιατί δεν έχω».

«Η 21η του Ιούνη του 2018 θα μείνει στην ιστορία ως μια νέα σελίδα για τη χώρα», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας. «Το ελληνικό χρέος καθίσταται βιώσιμο. Η απόφαση ανταποκρίνεται σε ένα ηθικό χρέος προς τις θυσίες του ελληνικού λαού» είπε.

«Θα ήθελα με την παρουσία μου εδώ να αναγνωρίσω τον ιδιαίτερο ρόλο που διαδραματίσατε θεσμικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αταλάντευτα ήσασταν προσανατολισμένος στην άποψη ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει στον δρόμο της ευρωζώνης», ανέφερε.

«Πιστεύω ότι σύντομα ο ελληνικός λαός θα αντιληφθεί τις αλλαγές που έρχονται κατόπιν της συμφωνίας» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου, ομιλία ενώπιον των κοινοβουλευτικών ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στο Αίθριο Ζαπείου ο κ. Τσίπρας.

Η κυβέρνηση υποδέχθηκε σε πανηγυρικούς τόνους το αποτέλεσμα της συνεδρίασης στο Λουξεμβούργο, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, να κάνει λόγο για ιστορική απόφαση, που, όπως ανέφερε, διαμορφώνει μία κατάσταση βιωσιμότητας για το ελληνικό χρέος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακινητοποιήθηκε τρένο της Hellenic Train στο δρομολόγιο Καμίνια ‑ Αγιος Ανδρέας λόγω «αστοχίας υποδομής»

Ελλάδα 09.01.2026
Λόγω αστοχίας υποδομής, σύμφωνα με την εταιρεία, σταμάτησε η αμαξοστοιχία 13353 – Με λεωφορεία τα δρομολόγια στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια

Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ

Ελλάδα 09.01.2026
Εν αναμονή της συνάντησης στο Μαξίμου, οι αποκλεισμοί χαλαρώνουν, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Ντόναλντ Τραμπ: Προανήγγειλε επίθεση στο Μεξικό;

Κόσμος 09.01.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε μία δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα, δηλώνοντας πως η χώρα συνεργάζεται καλά με τις ΗΠΑ

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 15χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμού του 17χρονου

Ελλάδα 09.01.2026
Φυγαδεύτηκε από το δικαστικό μέγαρο

Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα

Κόσμος 09.01.2026
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες

Κόσμος 09.01.2026
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα

Κόσμος 09.01.2026
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Απίστευτο σκηνικό με θύμα τον Γιώργο Κούτσια – Του επιτέθηκε συμπαίκτης του

Αθλητικά Νέα 09.01.2026
Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση από συμπαίκτη του στο φιλικό Βικτόρια Πλζεν – Λουγκάνο και προς τιμήν του δεν αντέδρασε καθόλου.