E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδιανόητες κατηγορίες Αγόρου κατά Διασήμων

Έσταξε χολή ο Μαχητής

Δημοσίευση 21/6/2018 | 22:30

Αδιανόητες κατηγορίες Αγόρου κατά Διασήμων

Στο συμβούλιο του Survivor όλοι οι Διάσημοι είπαν πως ο δυνατότερος παίκτης των Μαχητών είναι η Εύη Σαλταφερίδου, μετά τον τραυματισμό του Πάνου. Ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου, ωστόσο, δεν το είδαν με… καλό μάτι. Ο ένας θεώρησε ότι μπορεί να κρύβει στρατηγική αυτό, ενώ ο άλλος προφανώς πειράχτηκε που δεν τον ανέφεραν ως τον καλύτερο παίκτη και τους κατηγόρησε ότι δεν έχουν κρίση και… λειτουργούν ομόφωνα.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ακούστηκε μια άποψη από τους Διασήμους ότι πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών είναι η Εύη. Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω αν ήταν στρατηγικό να το πούνε, ότι η Εύη είναι η πιο δυνατή παίκτρια για να παρακινήσουν τη δικιά μας ψηφοφορία, ώστε να ψηφίσουμε κάποιους άντρες. Αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Εμείς πράξαμε όπως έπρεπε να πράξουμε σαν ομάδα. Ο καθένας είχε το λόγο στη χθεσινή ψηφοφορία. Πιο πολύ στηριζόμαστε στις δικές μας απόψεις και όχι στο τι λένε οι Διάσημοι», είπε ο Πάνος Θεοδώρου.

«Θεωρώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν έχει ο καθένας ξεχωριστά δική του κρίση. Και το λέω αυτό γιατί βλέπουμε ότι λειτουργούν ομόφωνα. Τα συζητάνε και όλοι εκφέρουν μια ίδια άποψη, μία ίδια γνώμη. Δεν λέει ο καθένας αυτό που νιώθει. Εν μέρει η Εύη είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια, έχει κάνει μεγάλη άνοδο την τελευταία εβδομάδα.

Αλλά από την άλλη αυτό που έχει παρατηρηθεί, και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο παρελθόν, ότι λειτουργούν όλοι με τα λόγια τους. Με μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μειώσουν τους άντρες. Θεωρώντας ότι έτσι, όταν μειώνεις κάποιον ή δεν τον “ανεβάζεις”, να ανεβαίνεις εσύ, να φαίνεσαι εσύ καλύτερος. Αυτό δεν το θεωρώ εντάξει», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid 21.11.2025
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid 21.11.2025
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου

Το σκάνδαλο που παραλίγο να καταστρέψει την αυτοκράτειρα της latin pop

Celebrity Stories 21.11.2025
Από την κορυφή της δόξας στη φυλακή και την επιστροφή: Η αληθινή ιστορία της Μεξικανής σταρ που σόκαρε τον κόσμο

Stalker Γιάννη Πλούταρχου: «Υπήρχε ερωτική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες

Social Χτες
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Λευκορωσίδα τενίστρια από τις διακοπές της με τον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η on air απάντησή του για τα χτεσινά «γαλλικά» του που έγιναν viral

TV Buzz Χτες
Αντιλαμβανόμενος το σφάλμα και τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια

Μουγκοπέτρος: «Στο ένα δάχτυλο είχε φύγει όλο το δέρμα και έχω βάλει από το μπούτι μου! Μάζευα τα κομμάτια…»

Celebrity Stories Χτες
«Εγώ που έμεινα ανάπηρος ζητάω συγγνώμη! Για να μη μου στείλει κι άλλο εξώδικο και δεν ξέρω αν μπορώ και να ανταπεξέλθω»

Αφέθηκε ελεύθερη η Δήμητρα Ματσούκα μετά τη σύλληψή της

Celebrity Stories Χτες
Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα στη Δήμητρα Ματσούκα

Αντώνης Σρόιτερ: «Τρώω bullying από τη μαμά μου, αν δε σηκώνω το τηλέφωνο»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για το δελτίο, τους συναδέλφους του και τις γυναίκες της ζωής του

Kevin Spacey – Αστεγος επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο: «Κυριολεκτικά δεν έχω σπίτι»

Tabloid Χτες
Οι οικονομικές δυσκολίες, οι συνεχείς μετακινήσεις και η προσπάθεια για restart

Κατερίνα Καινούργιου: Το «καρφί» on air – «Νόμιζα ότι είχα την καλύτερη παραγωγή, μέχρι που γνώρισα εσάς»

Tabloid Χτες
Μια γλυκιά έκπληξη επιφυλάσσουν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της στήλης των ζωδίων στην «Super Κατερίνα»

Αρκάς: Καίγεται ο τόπος κι εμείς… στον κόσμο μας

Χιούμορ Χτες
«Τι προσπαθείς να μας πεις, προφήτη, μ’ αυτή την παραβολή;»