E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέο ρεκόρ επισκεπτών για το E‑Radio.gr

Σύμφωνα με μετρήσεις ανεξάρτητου φορέα - AT Internet / ΕΝΕΔ

Δημοσίευση 16/6/2018 | 16:18

Νέο ρεκόρ επισκεπτών για το E‑Radio.gr

Το E-Radio, το πρώτο μεγαλύτερο ελληνικό radio portal, κατέγραψε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Μάιο με 30.651.028 pageviews και 1655.490 μοναδικοί χρήστες, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως 13,9% και 31,5% αντίστοιχα σε σχέση με τον Απρίλιο. Τις μετρήσεις εγγυάται ο ανεξάρτητος φορέας AT Internet για λογαριασμό της ΕΝΕΔ.

Το νέο αυτό ρεκόρ ήρθε να επιβεβαιώσει την προτίμηση που δείχνουν καθημερινά οι χρήστες του ελληνικού ίντερνετ στο E-Radio για να ακούσουν ζωντανά πάνω από 900 επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς από Ελλάδα και Κύπρο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο μέσος όρος παραμονής, ανά χρήστη,  στην πλατφόρμα ξεπερνάει την 1 ώρα και 18 λεπτά ένα γεγονός που καθιστά το E-Radio πρώτο σε όλη την Ελλάδα με το συγκεκριμένη metric.

Επιπλέον οι επισκέπτες φαίνεται ότι επιβραβεύουν και το νέο design της πλατφόρμας, πάντα σε συνδυασμό με το περιεχόμενο της που ενημερώνεται συνεχώς (νέα, άρθρα, videos, quiz και στήλες). Ως αποτέλεσμα διαβάζουν πάνω από 4 σελίδες ανά χρήστη ξεπερνώντας τον μέσο όρο και σε αυτή την κατηγορία.

Εντυπωσιακή είναι και η άνοδος του E-Daily.gr για τον Μάιο, που καταφέρνει να εδραιωθεί  ανάμεσα στα ενημερωτικά μαγκαζίνο.

Μετά από 17 χρόνια, οι επισκέπτες μας συνεχίζουν αυξάνονται και να επιλέγουν τον αγαπημένο τους σταθμό σχεδόν με κλειστά μάτια... κι αυτό εμείς το λέμε επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε τόπλες για εξώφυλλο περιοδικού στα 67 της

Tabloid 20.06.2025
Η Χολιγουντιανή σταρ προχώρησε σε ακόμα μια τολμηρή φωτογράφιση

Βαρύ πένθος για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Tabloid 20.06.2025
Η Βρισηίδα Ανδριώτου «έχασε» πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Η Εύη Βατίδου δάκρυσε για τον Αλέξη Κούγια: «Πλέον είμαι σίγουρη ότι δε με αγάπησε ποτέ»

Tabloid 20.06.2025
Πολλά δεν ξέρετε για τον Κούγια και δεν θα τα μάθει και κανείς, πρόσθεσε μεταξύ άλλων

Πώς είναι η Δάφνη Σημίτη σήμερα; Η πρώτη δημόσια εμφάνιση 5 μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της

Tabloid 20.06.2025
Η χήρα του πρώην πρωθυπουργού εμφανίστηκε στο Ηρώδειο

Τζούλια Νόβα: Κάνει βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου και «μαγνητίζει» τα βλέμματα

Tabloid 20.06.2025
Εκθαμβωτική σε μια ακόμη εμφάνισή της η Τζούλια Νόβα

Μάριος Αθανασίου: «Είχα ανάγκη να πάω για δουλειά στην οικοδομή, το χρειαζόμουν για να αδειάσει το μυαλό μου»

Celebrity Stories 20.06.2025
Δούλεψα ως εργάτης στην οικοδομή. Είχα κουραστεί με το περιβάλλον μου, με το πώς ήμουν στην ζωή μου, στις συναναστροφές μου

Κόνι Μεταξά: «Δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με τον Μάριο αλλά φιλική, δεν πιστεύω ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει»

Celebrity Stories 20.06.2025
Πρέπει να κάτσεις, να βράσεις στο ζουμί σου, να καταλάβεις τι έγινε και μετά να ξαναψάξεις τον έρωτα

Έλενα Τοπαλίδου: Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της ‑ «Υπήρχε πολλά χρόνια πριν»

Celebrity Stories 20.06.2025
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εμφάνισή της και το πώς τα διαχειρίζεται