E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Από τη Θεσσαλονίκη στη Ρωσία για τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση ΜΜΑ

Μιλάμε με τον Λεονάρντο Σίνη για την πορεία του

Δημοσίευση 14/6/2018 | 13:44

Από τη Θεσσαλονίκη στη Ρωσία για τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση ΜΜΑ

Ο Λεονάρντο Σίνης, μαχητής της ομάδας του προπονητή Γιώργου Κιουρτίδη θα παίξει στη μεγαλύτερη ρωσική διοργάνωση ΜΜΑ, έχοντας αντίπαλο τον Trusov. Το σόου είναι προγραμματισμένο για τις 15 Ιουνίου στο Όρενμπουργκ της Ρωσίας! Μιλήσαμε μαζί του λίγες ώρες πριν τον μεγάλο αγώνα.

Θέλεις να μας μιλήσεις για το πώς έφτασες να αθλείσαι για το ΜΜΑ και τώρα εκπροσωπείς την Ελλάδα σε αυτή τη διοργάνωση;

Γεννήθηκα στην Αλβανία. Στην Ελλάδα ήρθα μαζί με την οικογένεια μου από τριών ετών. Από τα πέντε μου με ανέλαβε ο εκπαιδευτής και προεδρος Combat Ju jitsu Ελλαδος κύριος Κιουρτιδης Γεώργιος έως σήμερα στο MMA.

Οι γονείς μου δημιούργησαν πολλά πράγματα με την υπομονή και την αξία τους. Εργάστηκαν στην Ελλάδα άξια και με τιμιότητα και, εγώ πλέον στη δεύτερη μου χώρα την Ελλάδα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον χώρο της υγείας και ευεξίας μιας και έχω διμηουργήσει ένα διώροφο γυμναστήριο στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου (Power House Gym) εδώ και ένα χρόνο.

Πλεον έχω ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια.Τιμάω λοιπόν τη χώρα αυτή, και θα συνεχίζω με τις ιδιες αξίες που διδάχτηκα από τους γονείς μου και το δάσκαλο μου. Έκανα λοιπόν όλη αυτή τη μεγάλη εισαγωγή, για να καταλάβει ο κόσμος τη ζωή μου βήμα - βήμα και, σαν άντρας, τιμώ αυτούς που με τιμούν και εγώ και η οικογένεια μου. Να υπενθυμίσω πως, στους αγώνες μου δεν κρύβω την καταγωγή μου απλά έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι εκπροσωπώ την Ελλάδα καθώς η σχολή που μου δίδαξε τα πάντα βρίσκεται στην Ελλάδα, στον Άγιο Αθανάσιο, και ονομάζεται Corpus Arena Kiourtidis.

Νιώθεις ποτέ άγχος;

Ποτέ άγχος, παρά μόνο αγωνία να μπω στο κλουβί, να τελειώσω αυτό που πρέπει να κάνω σωστά, βγαίνοντας εγώ νικητής. Φυσικά αυτό πηγάζει από την πολύ δυνατή μου προετοιμασία με τα ειδικά τμήματα της τα οποία κορυφώνονται την μέρα του αγώνα. Αισθάνομαι άτρωτος.

Οσο περνά ο καιρός πιστευεις πως εξελίσσεις τη μεθοδό σου; 

Φυσικά και εξελίσσομαι, πάντα με σωστή μεθοδευμένη και πάντα διαφοροποιημένη διατροφή και προπόνηση, ο στόχος πάντα είναι η άνοδος. Εξάλλου την ποιότητα της καθημερινής προπόνησης μου δεν μπορεί κανεις άλλος να τη φανταστεί, ούτε να τη δει, εκπαιδεύομαι σε κάθε μου προπόνηση ατομικά, μόνο με το δάσκαλο μου τον κο Κιουρτιδη.

Ποιοι βρίσκονται στο πλευρό σου;

Στο πλευρό μου πάντα είναι η οικογένεια μου, ο δάσκαλος μου, οι αγαπημένοι φίλοι μου και οι πελάτες του Γυμναστηρίου μου. Αρα έχω τα πάντα, γι' αυτούς παίζω, γιατί τους αγαπω και μ' αγαπάνε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χαλκιδική: Πέθανε η αστυνομικός που είχε παρασυρθεί από φορτηγό

Ελλάδα 14.06.2025
Είχε προσπαθήσει να σταματήσει καυγά στη μέση του δρόμου

Hράκλειο: Οδηγός έδεσε άλογο με σχοινί και το έσερνε με αγροτικό

Ελλάδα 14.06.2025
Το σκηνικό δημιούργησε πανικό και στους διερχόμενους οδηγούς τόσο για την ασφάλεια του αλόγου όσο και για την πιθανότητα σοβαρού τροχαίου

Καιρός: Ποια μέρα θα χρειαστούμε ζακέτα ‑ Τι θα συμβεί την Κυριακή

Ελλάδα 14.06.2025
Τι αναφέρει στην πρόγνωσή του για τον καιρό ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Η Μέση Ανατολή φλέγεται: Σε πραξικόπημα καλεί ο γιος του Σάχη

Κόσμος 14.06.2025
Κίνδυνος για παγκόσμια σύρραξη

Ραδιενεργή και χημική ρύπανση στο Νατάνζ μετά τις ισραηλινές επιθέσεις, παραδέχεται ο IAEA

Κόσμος 14.06.2025
Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη με τα κατάλληλα μέτρα, τόνισε ο επικεφαλής του οργανισμού Ραφαέλ Γκρόσι - «Ελάχιστες οι ζημιές», λέει η Τεχεράνη

Η στιγμή που πύραυλοι χτυπάνε το ισραηλινό υπουργείο Αμυνας

Κόσμος Χτες
Αγνωστο το μέγεθος της ζημιάς

Η στιγμή που ιρανικοί πύραυλοι χτυπούν το Τελ Αβίβ – Δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι ισραηλινές υπηρεσίες διάσωσης ανέφεραν ότι επτά άτομα τραυματίστηκαν στο κεντρικό Ισραήλ μετά τα ιρανικά πλήγματα με βαλλιστικούς πυραύλους

Αντίποινα από το Ιράν στο Ισραήλ: Η Τεχεράνη εκτόξευσε 150 πυραύλους ‑ Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ

Κόσμος Χτες
Εκτόξευσε τουλάχιστον 100 με 150 βαλλιστικούς πυραύλους προς Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ

Πώς οι πιτσαρίες γύρω από το αμερικανικό Πεντάγωνο «προβλέπουν» τις κρίσεις

Κόσμος Χτες
Η βασική ιδέα είναι ότι κάθε φορά που συμβαίνει ένα μεγάλο γεγονός στο οποίο εμπλέκονται οι ΗΠΑ, οι εργαζόμενοι στο Πεντάγωνο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Λευκό Οίκο μένουν έως αργά το βράδυ στα γραφεία τους και παραγγέλνουν φαγητό απ`έξω